megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.560
Upravo na Fox News jedan novinar rece da se cuo sa koleginicom iz Bejruta koja mu je rekla da zene iz Libana otkidaju na Pete-ada vidimo šta nam je činiti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo na Fox News jedan novinar rece da se cuo sa koleginicom iz Bejruta koja mu je rekla da zene iz Libana otkidaju na Pete-ada vidimo šta nam je činiti
Тај је шпијун Мосада.
Dok ne oslobode taoce i Hamas ne bude unisten.Ne stavljam se ni na jednu stranu , samo me interesuje dokle ce svet da gleda na ubijanje ljudi u Palestini ..ne vojnika ni pripadnika Hamasa vec ljudi , zena i dece
Jer to je drustvo evropske civilizacije, a ne orijentalna despotija gde je dopusteno jedno jedino misljenje, tj. iskljucivo ideje ovna-predvodnika i nista drugo.Među Izraelcima je cijeli spektar mišljenja.
Ово је питање које те ставља у Хамас угао.Ne stavljam se ni na jednu stranu , samo me interesuje dokle ce svet da gleda na ubijanje ljudi u Palestini ..ne vojnika ni pripadnika Hamasa vec ljudi , zena i dece
A stavlja li nesto tebe u ugao pravde i istine?Ово је питање које те ставља у Хамас угао.
Терористичка организација Хамас мора ослободити таоце и престати да постоји.
То ће значити крај рата
Ne stavlja to mene ni u jedan ugao..Smatram da je ubijanje onih koji nisu borci , posebno ubijanje žena i dece sa obe strane treba da se zaustaviОво је питање које те ставља у Хамас угао.
Терористичка организација Хамас мора ослободити таоце и престати да постоји.
То ће значити крај рата
Јеси ли кад гледала како ти "људи" гранатирају, отимају људе или их туку будаком по вратуsamo me interesuje dokle ce svet da gleda na ubijanje ljudi u Palestini
Ne stavlja to mene ni u jedan ugao..Smatram da je ubijanje civila, žena i dece sa obe strane treba da se zaustavi
Да.A stavlja li nesto tebe u ugao pravde i istine?
То је нетачноPa Englezi su jos pre 2. svetskog rata odustali da Jevreje naseljavaju po Palestini i "elegantno" prepustili to UN, jer su se ovii ponasali od odmah teroristicki prema Palestincima, starosedeocima, a takav dogovor nije bio.
Tacno je.Да.
То је нетачно
1946, 22. jul: Drugi svetski rat je završen, ali Palestina se ne smiruje. Jevrejska teroristička organizacija "Irgun" diže u vazduh jerusalimski hotel "Kralj David" u kojem se nalazi sedište britanskih vlasti. 91 osoba gubi život, 46 je povređeno. Ovo je ključan događaj zbog koga su Britanci u narednim događajima podržali Arape.
Ovo je svakako rat protiv civila dok je rat saveznika bio protiv njemacke tj njihove oruzane sile koja je bila mocna mocna pa se morao koristiti svaki oblik borbr da se dodje do pobjede.У сваком рату гину цивили.
То је као кад би крајем 1944. од Савезника тражила да престане гађање нацистичке Немачке и оставе нацисте и Хитлера на власти, јер ето гину цивили.
ti ljudi iz Palestine su izveli oktobar 7i. ti ljudi iz Palestine se kriju iza zena i dece, i ima na ovoj temi bezbroj snimaka kako izvlace lansere po skolama, bolnicama, izmedju dve kuce dve zgrade pune civila i pucaju na Izrael.Ne stavljam se ni na jednu stranu , samo me interesuje dokle ce svet da gleda na ubijanje ljudi u Palestini ..ne vojnika ni pripadnika Hamasa vec ljudi , zena i dece
koje proseravanjeOvo je svakako rat protiv civila dok je rat saveznika bio protiv njemacke tj njihove oruzane sile koja je bila mocna mocna pa se morao koristiti svaki oblik borbr da se dodje do pobjede.
U slucaju Gaze, vojska ne postoji ,vec samo lako naoruzani teroristi i civili, tako da je Izrael mogao cijelu teritoriju Gaze da zauzme za mjesec dana i da poslije nakon izvrsene evakuacije civila cisti dio po dio Gaze na bilo koji nacin i Izraelu tu niko nista ne bi kazao. To je mogao ali odabrao je rat protiv civila da bi mogao da ostvari svoje druge ciljeve. Da je Izraelu uspio plan da plaestince evakuisu u neku susjwdnu zemlju nista od ovog bombardovanja ne bi bilo vec bi isli dio po dio Gaze na nacin na koji su i trebali da se bore protiv Hamasa. Naravno palestinci se nikad vise ne bi vratili !