Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 84.719
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Са ове фотографије мало њих мрда овог дана
Standing:
• Mustafa Badreddine: Senior Hezbollah military commander
• Khamenei: Supreme Leader of Iran
• Fuad Shukr: Senior Hezbollah military official
• Hassan Nasrallah: Secretary-General of Hezbollah
Sitting:
• Qasem Soleimani: Former Commander of Iran’s Quds Force
• Imad Mughniyeh: Senior Hezbollah military leader
• Ali Karaki (Ali Karchi): Senior Hezbollah military commander
• Hassan Mahdavi: IRGC Quds military commander for Syria and Lebanon
Pogledajte prilog 1640616
НавикаСимпатично је што твој извор листа присутне са десна на лево.
Те јадне јевреје нико на свету не воли!?! Што ли, мајку му?
Пошто ниси разумео, да ти појасним.Те јадне јевреје нико на свету не воли!?! Што ли, мајку му?
Мислим да сам сасвим добро разумео да јевреји нигде нису добродошли, па сам баш изненађен и зачуђенПошто ниси разумео, да ти појасним.
Са прве стране, јеврејима се већ деценијама успешно продаје дебилност како против њих постоји завера ”колективног ислама”, ”колективног хришћанства”, ”колективног ...”, који их мрзи из разних разлога, од којих су најважнији ти што су ”најбољи”, ”правоверни”, ”изабрани народ”...С друге стране, нама Србима се већ деценијама успешно продаје дебилност како против нас постоји завера "Колективног Запада" који нас мрзи из разних разлога, од којих су најважнији ти што смо "најбољи", "православни" и "мали Руси"
Ovaj treci je glavni razlogGalant: Tri su razloga za odluku o mojoj smeni
Treća nesuglasica, rekao je, povezana je s njegovim insistiranjem na tome da se mora formirati službeno telo koje će istražiti ono što se dogodilo nakon 7. oktobra 2023. godine.
Преподеси мало тај фолкише беобахтер сензорМислим да сам сасвим добро разумео да јевреји нигде нису добродошли, па сам баш изненађен и зачуђен
Не знам ти ја те ”модерне” изразе, ја сам старомодан, ослањам се углавном на нос, и одмах осетим кад негде смрдиПреподеси мало тај фолкише беобахтер сензор
То и јесте старомодан израз.Не знам ти ја те ”модерне” изразе, ја сам старомодан,
То не мења чињеницу да ционизму трагови смрде нечовјештвомТо и јесте старомодан израз.
Не баљезгај.То не мењ
Прошири мало репертоар, потражи идеје по куриру и информеру, а не одмах кад останеш без аргумената једно те исто, те једно те исто, те једно те исто, те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те исто,те једно те истоНе баљезгај.
То и јесте старомодан израз.
то је фејк.Auuu sta vam radi Hezbolah bruka i sramota!