megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.567
Nece ga napasti nego smiriti kao musicu.Заиста мислиш да ће Трамп напасти Иран?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece ga napasti nego smiriti kao musicu.Заиста мислиш да ће Трамп напасти Иран?
Сви аналитичари, укључујући и Војводу Шешеља, се не слажу са твојом оценом. Чак напротив.Nece ga napasti nego smiriti kao musicu.
Seselj ti je agent Cije.Сви аналитичари, укључујући и Војводу Шешеља, се не слажу са твојом оценом. Чак напротив.
Руско одељење.Seselj ti je agent Cije.
I ovde si pao na praćenje kursa?Iran’s currency falls to an all-time low as Trump clinches the US presidency
a Golija otvorio temu na kojoj se raduje pobedi Trampa
ja ne znam dal se nesto desilo na ovoj planeti ekonomski, vojno ili politicki od otvaranja foruma na krstarici a da on nije obavezno ispusio svoja nadanja
Slike Solejmanija pretvorenog u mleveno meso za hamburger non-stop im pred ocima.Ajatole u Qomsu kopaju bunkere jos dublje pod zemljom
Cvikaju od Donalda, jebaceim mater
E moj tiInače hizbulat je bio i ostao upamćen po Zločinima protiv Sirijskog naroda
Да се опкладимо да неће? Смеш?Ajatole u Qomsu kopaju bunkere jos dublje pod zemljom
Cvikaju od Donalda, jebaceim mater
To se zove demokratija. A ne gubernija kao Putinova Rusija gdje samo mozes da cutis.Što izvrćete vlast kada vam tako dobor ide?
Русија је Пример Демократије за цео распали Запад!To se zove demokratija. A ne gubernija kao Putinova Rusija gdje samo mozes da cutis.
Учењак критикује Хамас.Polupace Donald mule u Teheranu kao prase masan dzak. Stavljam pare na kladu.