Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha (3)

Da li uskoro sledi direktan sukob izmedju SAD/Izraela i Irana?

• Ukupno glasova
    37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Обратите пажњу како цивили НИКАД нису мета. Хезболах и Иран гађају војне базе и називају се терористима. Израел УВЕК убија цивиле и назива се жртвом. Мука ми је од овог света.

Иран је по први пут лансирао нуклеарне хиперсоничне ракете против Израела. Али били су наоружани само конвенционалним бојевим главама. Израел вечерас најављује контранапад, а резултат ће "видети цео Блиски исток".:think:

ПЕНТАГОН: ЗНАЧАЈАН НАПАД ИРАНА „Ми подржавамо право Израела да се брани. Управо смо видели значајан напад Ирана. Наставићемо да подржавамо одбрану Израела. Не желимо шири регионални сукоб”

Превод: Израел нас држи за јаја.

:klap:
Да буде јасно колико је ова ситуација историјска. Никада. Једноставно, таквих напада на Тел Авив у историји нашег рата са ционизмом једноставно није било. За 75 година ово се никада није догодило. Немате појма кроз које емоције пролазим гледајући ово! Ово је буквално једна од најбољих ствари које сам икада видео у животу. Цео живот сам чекао ову казну“.

Бацање бомби на децу и убијање недужних није тешко, с друге стране, заустављање хиперсоничних пројектила је прилично изазовно! :namcor:
Ово су ирански хиперсонични системи, ухватите их ако можете!

Само се теши
тако се тешио и зеленски !
Види, ако се од сутра покаже да је Израел изгубио командни ланац, да не зна шта ради и да тумара у мраку, онда знамо да му је задат ударац.
Погледа пример Хезболаха.
За 10 дана изгубио цео командни кадар, елитну јединицу и обогаљено му пар хиљада оперативаца.
Док је Иран са скоро 200 балистичких ракета успео да убије "палестинца" из Газе на привременом раду у Самарији.
И страдало пет Иранаца приликом експлозије лансера
:lol:
:mazipsa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back