Rat izmedju Izraela i Hamasa (3)

Da li će izbiti rat izmedju Izraela i Libana (Hezbolaha) u punom kapacitetu?


  • Ukupno glasova
    18
Ovako bi izgledala ta čuvena Palestina "Od Jordana do Mora"
1708856530139.png
 
Израелци наведени у Библији НИСУ данашњи Израел.
(Овај чланак ће заиста изнервирати ционисте јер они нису толико изабрани као што лажно верују. Нема ничег посебног или супериорног у вези са њима. Никада није било и никада неће бити.)


Постоји много хришћанских циониста који још увек бране Израел као Божји „изабрани народ“ и кажу да Библија доказује и наводи да ће сав Израел бити спасен. Они погрешно идентификују јеврејску нацију као цео Израел. Прво, врло мали број Јевреја данас може доказати да су из Јудиног племена. Одатле потиче термин Јеврејин. Јевреји представљају само 2 од 12 древних израелских племена, Јуду и Бењамин. Ниједно од осталих 10 племена никада није помињано као Јевреји.

Израел је као јединствено Краљевство био уједињен само за време владавине два краља, Давида и његовог сина Соломона. То је било од 1003. пре нове ере до 930. године пре нове ере. Након тога, нација је подељена на два дела, Северно краљевство и Јудеју, Јужно краљевство као што је приказано на приложеној мапи.

10 племена, Израел је заробљено од огромног Асирског царства 722. године пре нове ере и распршено међу народима широм света. Они никада нису били и никада неће бити Јевреји. Они сада имају различите идентитете и националности као нејевреји. Пре него што је Асирија покорила 10 племена 722. пре нове ере, била су позната као Северно краљевство, Израел, Јефрем и Самарија. Северно краљевство Израела, Десеторица, и Јужно краљевство, Два су били у сталним немирима, па чак и грађанском рату.

Јужно краљевство је било познато као Јудеја и Јерусалим. Ту се усталио термин Јеврејин. Након што их је заробио Вавилон 597. пре Христа, Јудеја се вратила у Јерусалим као мала нација 536. пре Христа након Кировог едикта 538. пре Христа.

Јевреји/Јудеји су одбацили Исуса Христа као Месију. Дали су Га разапети. Библија је прорекла да ће се то догодити преко пророка. Хришћанство се проширило по нејеврејским нацијама и све до данас Христа још увек одбацују Јевреји и у екстремним случајевима га хуле у својим верским списима.

Ако желите да изнесете аргумент да су само Јевреји Божји „изабрани народ“, идите и читајте своје Библије.

Такође, Божја обећања Авраму су била свим његовим потомцима, укључујући и његовог прворођеног сина Исмаила, који је праотац арапских народа. Они имају исто толико, ако не и више ваљаности да живе на земљама које је Бог обећао Авраму, јер могу доказати да су Семити, а такође и Јевреји. Савремени Јевреји који су Ашкенази и Хазари имају проблема да покажу своје порекло. Они су преваранти.

Пита ли се неко шта се догодило са Исавовим потомцима, Едомцима? Јаков се претварао да је Исав, његов брат, да би примио прворођено право од њиховог оца Исака. Можда Исавови потомци сада покушавају да се претварају да су Јаков. Само мисао за размишљање.

Последња поента је да ништа од овога није важно, без обзира на расу, етничку групу, итд. Сви смо пред Богом једнаки. Он не показује никакву наклоност, и не постоји таква ствар као што је Божји изабрани народ. Сви смо ми Његов народ, чак и ако постоје људи који верују у Бога или не.

Ционистичка индоктринација у протеклих 100 година заслепила је хришћане да оправдају Државу Израел за било које и све неправде, укључујући и овај тренутни геноцид над Палестинцима којима је отета домовина. Сцофиелдова Библија за проучавање одиграла је велику улогу искривљавајући Свето писмо, а модерни пастири са огромним следбеницима попут Џона Хејгија служе својим ционистичким господарима, а не својим скупштинама.

Газа, као што се може видети на карти, никада није била део израелског или јудејског краљевства. Библијски Израел и држава Израел нису исто. Разлог због којег ово делим је само да докажем да тренутно потврђивање одвратног понашања Државе Израел од стране неких нема основа. Ни у древним списима нити било где другде.

Постоје неки екстремисти који верују да је законити наследник Давидовог трона британски краљ, краљ Чарлс, који верује да су они директна лоза Давидовог потомства. Потражите камен од Сцонеа да видите тај мит. Људи широм света ће износити смешне тврдње зарад моћи. Ако лажеш, лажеш велико.
Данашњи Израел има право на земљу колико и Микронежани.

У временима у којима живимо ова реторика о „Божијем изабраном народу” звучи слично као „Мајсторска раса” и сви знамо како је то испало.

GHGrAvyWYAAnRSi
Да је Бог имао „изабрани народ“, они се не би тако борили да разбаштине Палестинце из неплодне пустињске земље.
Бог би им дао Конго, Бразил, Русију, Замбију ...
Сигурно да не би били психопате које масовно убијају болесне, децу, бебе, старце, жене, џамије и цркве.
GHHUD81WYAA9ZHV
 
Изгубила је породицу. Зашто?
Зато што Израел убија цивиле и не мари ни за какво међународно право. За западни свет: гледајте и учите о правом Израелу, а не о оном о коме су вам говорили медији.
 
Važi za sve one koji svoju kompleksašku mržnju prema čitavom jevrejskom narodu licemerno maskiraju u "mi samo mrzimo cionizam"

U prevodu to znači "mrzim Jevreje koji žele slobodu, a dozvoljavam samo one Jevreje koji prihvataju status roba ili sluge "


Ne, gledaj. Pravo pitanje je, ako si Odabran narod zašto te ne onaj koji te je odabrao toliko puta kaznjavao u istoriji i poslednji put te kaznio da 2000 godina poput cigana čergara lutaš bez domovine?

Samo, nemoj da se zanosis da im je to zadnja kazna jer strahujem da Nokdaun tek dolazi.
 
:(
Ова мала Палестинка повраћа сточну храну и неодрживу „храну“ док лекари у Гази покушавају да је спасу: није преживела.
Јебо ти Саудијска Арабија, УАЕ, Јордан, Египат, Кувајт и сви ви патетични Арапи слаби такозвани лидери од вас ми је мука

studio-setup-2-with-slate.jpg
 
Искривљавати истину значи имати моћ над милијардама.
Пропаганда се игра као сценарио Кристофера Нолана. Ствара се лажна идеја и кроз различите облике обмане те идеје се усађују у нечији ум при чему он или она верује да су оно што зна оригиналне идеје и сопствене мисли, уверења и закључци, а ипак је то измишљотина коју води неко сложен систем људи, измишљотина и психолошких операција. Почетак = Индоктринација.
Психолошке операције користе пропаганду на бројне начине.Лажи и злочини Израела су у рангу.
Биће хришћана који ће напустити своју веру када виде да се Израел руши, а све зато што се веровало у лаж у вези са „Божијим изабраним народом“.

Ово је још једна духовна компонента јер се лажи користе за манипулацију, маскирајући се у истину, да манифестују реакције унутар наше стварности.
Постоје милиони људи који ће то прочитати и све од МСМ-а поверовати као истину. Нека лаж буде што већа и људи ће је појести.
Ови манипулативни наслови су посебно за евангелистичку и ционистичку гомилу која ће ово искористити да каже „Видите, Нетањаху нам је рекао да је ИД најморалнија армија у историји света, и они бришу Амалека. То пише у Библији па мора да је истина биће њихов одговор. Они се плаше да ће они који проклињу Израел бити проклети.
Ако је тако, зашто се онда чини да се дешава супротно. Они који подржавају Израел и управо напредују Помози нам Боже против маничне глупости.
Ове безобзирне пропаганде изазивају више смрти и разарања јер су људи апатични и неуки и неспособни да мисле својом главом.
Штета коју је Израел направио је неопозива и нико на Блиском истоку више никада неће имати нормалне односе са њима, или у том случају било где у свету. Готово је. Веровали су да ће се ово завршити изградњом Трећег храма, Великог Израела, и помазањем месијанског краља, док ће уместо тога наћи само уништење и пропаст. Они су се петљали са духовном крвожедношћу и сада ће пожњети оно што су посејали док су отерали Газане до тачке без повратка у Рафи, не дајући им излаз.

Сви ми не успевамо речима да опишемо оно чему смо сведоци, било зато што нас оставља без речи, питајући се како било која група човечанства може да буде овако изопачена
Како да не будемо љути и згрожени када људи умиру на најмучније начине од стране силе која их третира мање од људи?
Ове речи су постале бесмислене и за хришћане и за Јевреје.
Излазак 22:21-24 „Не чините неправду дошљаку нити га тлачите, јер сте били дошљаци у земљи египатској. Не смете малтретирати ниједну удовицу или дете без оца. Ако их будеш малтретирао, а они завапе к мени, ја ћу сигурно чути њихов вапај, и гнев мој ће се разбуктати, и убићу вас мачем, и ваше ће жене постати удовице, а ваша деца сирота.”
Да будемо јасни, ови Јевреји ционисти који се крију иза маски једнако мало брину о сопственом јеврејском народу и користе их као несуђене жртве за постизање својих циљева. Преварили су људе широм западног света као конзервативце и сакрили се иза генерацијских привилегија и антисемитизма.
Разговарали су са људима на снисходљив начин, а понекад и на искрену осуду.
У јудаизму и хришћанству има доста циониста.
То није религиозно уверење, већ одвратна идеологија са склоностима сличним култу, као што је нацизам био, и још увек постоји у неким изолованим деловима света.

Критикујући Државу Израел, њена влада и ИД нису антисемитски настројени. Бити критичан према утицајним Јеврејима није антисемитски. Тражимо да Јевреји буду солидарни са људима широм света против ционизма.
Ваш народ и јеврејска држава Израел не маре за вас. Ционисти мрзе ортодоксне Јевреје, што се изнова и изнова доказало. Неки од најватренијих хероја који говоре против ционизма и Израела су Јевреји који имају везе са Холокаустом. Поштовани људи као што су проф. Норман Финкелстеин, новинари, Гидеон Леви, Макс Блументал, Аарон Мате и његов отац Габор Мате. Затим ту су Мико Пелед, Илхан Папе, Дан Цохен, Катие Халпер, како се листа наставља.Такође смо у класном рату који утиче на сваку нацију економски, социјално, морално и води само до сукоба. Хајде да се сви окупимо иза палестинске ствари као људи, било да смо хришћани, муслимани или Јевреји.
Без обзира на расу, једнаки смо пред Богом. Бог је Дух и не даје предност једној раси другој.
Нико од нас који смо лажно оптужени за антисемитизам није антисемит.
Желимо да Јевреји живе у миру и да буду слободни. Палестинска ствар показује да смо људи јер је тешко стање 35.000 мртвих цивила и близу 2 милиона људи који су лишени основних потреба и суочавају се са глађу, траумом, смрћу, хипотермијом и тугом.
То чак ни не узимајући у обзир хиљаде оних који се воде као нестали, а за које се претпоставља да су мртви испод хиљада тона рушевина.
Они су невини. Они заслужују будућност. Они заслужују више од онога што им је дато.
Њихов једини злочин био је рођење у затвору на отвореном званом Газа.
 
Važi za sve one koji svoju kompleksašku mržnju prema čitavom jevrejskom narodu licemerno maskiraju u "mi samo mrzimo cionizam"

U prevodu to znači "mrzim Jevreje koji žele slobodu, a dozvoljavam samo one Jevreje koji prihvataju status roba ili sluge "

У преводу ко каже да је Нетањаху злочинац тај мрзи цео јеврејски народ. :roll:
 
Овао је списак академика, новинара, војних стручњака, обавештајних аналитичара, политичара и активиста којима верујем о Израелу и другим питањима у овој теми.
Prof. Norman Finkelstein
@normfinkelstein
Gideon Levy
@gideonle
Prof. Jeffrey Sachs Prof. John Mearsheimer Col. Douglas Macgregor
@DougAMacgregor
/ https://youtube.com/@douglasmacgregorTV/videos… / https://futuredefensevisions.blogspot.comPhil Giraldi
@philipgiraldi
/ https://unz.com/author/philip-giraldi/…Ray McGovern
@raymcgovern
/ https://raymcgovern.comLarry Johnson https://sonar21.com Alistair Crooke Garland Nixon
@GarlandNixon
/ https://youtube.com/@garlandn / Garland's X account is still active but he does not have access to it.Dr. Ron Paul
@RonPaul
/ https://youtube.com/@RonPaulLibertyReport…Daniel McAdams
@DanielLMcAdams
/ https://youtube.com/@RonPaulLibertyReport…Judge Andrew Napolitano
@Judgenap
/ https://youtube.com/@judgingfreedomGeorge Galloway
@georgegalloway
/
@MoatsTV
/ https://youtube.com/@GeorgeGallowayOfficial…Max Blumenthal
@MaxBlumenthal
/
@TheGrayzoneNews
/ https://youtube.com/@thegrayzone7996…Anya Parampil
@anyaparampil
Dan Cohen
@dancohen3000
Matthew Hoh
@MatthewPHoh
Dr. Gabor Maté
@GaborMate979
Aaron Maté
@aaronjmate
/ https://youtube.com/@thegrayzone7996…Kevork Almassian
@KevorkAlmassian
/
@SyrianaAnalysis
/ https://youtube.com/@SyrianaAnalysis…Kim Iversen
@KimIversenShow
/ https://youtube.com/@KimIversenKatie Halper
@KatieHalperShow
/ https://youtube.com/@TheKatieHalperShow…Rachel Blevins
@RachBlevins
/ https://youtube.com/@RachelBlevinsAbby Martin
@AbbyMartin
Eva K. Bartlett
@EvaKBartlett
Chris Hedges
@ChrisLynnHedges
Col. Lawrence Wilkerson Patrick Henningsen
@21WIRE
Prof. Daniel Kovalik
@danielmkovalik
Craig Murray
@CraigMurrayOrg
Vanessa Beeley
@VanessaBeeley
Jeremy Corbyn
@jeremycorbyn
Danny Haiphong
@SpiritofHo
/ https://youtube.com/@geopoliticshaiphong…Owen Jones
@OwenJones84
Caleb Maupin
@RealCalebMaupin
/ https://youtube.com/@CalebMaupinTVAlex Christoforou
@AXChristoforou
/ https://youtube.com/@AlexChristoforou… / https://youtube.com/@TheDuranAlexander Mercouris
@AMercouris
/ https://youtube.com/@AlexMercouris / https://youtube.com/@TheDuranNeil Oliver
@thecoastguy
/ https://youtube.com/@Neil-OliverIlan Pappé Prof. Shlomo Sand Pepe Escobar
@RealPepeEscobar
Prof. Richard D. Wolff
@profwolff
/ https://youtube.com/@democracyatwrkMark Seddon
@MarkSeddon1962
Miko Peled Avi Shlaim Kit Klarenburg @KitKlarenburg Gerald Celente
@geraldcelente
/ https://youtube.com/@gcelenteProf. Seyed Marandi
@s_m_marandi
Hanan Ashrawi
@DrHananAshrawi
William Dalrymple @williamdalrymple Yanis Varoufakis
@yanisvaroufakis
Trita Parsi
@tparsi
Jacques Baud Daniele Ganser
@DanieleGanser
Anne-Laure Bonnel
@al_bonnel
Scott Ritter
@RealScottRitter
/ https://youtube.com/@USTourofDutyPodcasts… / https://scottritterextra.com
Адресе су везане директно на нјихов твитер налог
 
Poslednja izmena:
Kit Klarenburg
@KitKlarenberg
William Dalrymple @williamdalrympleWhitney Webb
@_whitneywebb
Stew Peters
@realstewpeters
Glenn Diesen
@Glenn_Diesen
Lowkey
@Lowkey0nline
Clayton Morris & Natali Morris
@ClaytonMorris
/
@TheRedactedInc
/ https://youtube.com/@RedactedNewsDr. Myriam Francois
@MyriamFrancoisC
Richard Medhurst
@richimedhurst
Caitlin Johnstone
@caitoz
/ https://substack.com/@caitlinjohnstone…Dr. Marcus Papadopoulos
@DrMarcusP
Brian Berletic
@BrianJBerletic
/ https://youtube.com/@TheNewAtlasAngelo Guiliano
@angeloinchina
George Szamuely
@GeorgeSzamuely
Prof. Martin JayNima R. Alkhorshid
@Dialogue_NRA
/ https://youtube.com/@dialogueworks01…Andrei Martyanov
@SmoothieX126011
https://smoothiex12.blogspot.com / https://youtube.com/@smoothieX12 Jimmy Dore
@jimmy_dore
/ https://youtube.com/@thejimmydoreshow…Paul RogerStanley CohenJohn Cusack
@johncusack
The late John Pilger
@johnpilger
Prof. Werner
@ProfessorWerner
Peter St Onge
@profstonge
Rick Rule
@RealRickRule
Alon Mizrahi
........................
.......................
Адресе су везане директно на нјихов твитер налог
 
Poslednja izmena:
Kit Klarenburg
@KitKlarenberg
William Dalrymple @williamdalrympleWhitney Webb
@_whitneywebb
Stew Peters
@realstewpeters
Glenn Diesen
@Glenn_Diesen
Lowkey
@Lowkey0nline
Clayton Morris & Natali Morris
@ClaytonMorris
/
@TheRedactedInc
/ https://youtube.com/@RedactedNewsDr. Myriam Francois
@MyriamFrancoisC
Richard Medhurst
@richimedhurst
Caitlin Johnstone
@caitoz
/ https://substack.com/@caitlinjohnstone…Dr. Marcus Papadopoulos
@DrMarcusP
Brian Berletic
@BrianJBerletic
/ https://youtube.com/@TheNewAtlasAngelo Guiliano
@angeloinchina
George Szamuely
@GeorgeSzamuely
Prof. Martin JayNima R. Alkhorshid
@Dialogue_NRA
/ https://youtube.com/@dialogueworks01…Andrei Martyanov
@SmoothieX126011
https://smoothiex12.blogspot.com / https://youtube.com/@smoothieX12 Jimmy Dore
@jimmy_dore
/ https://youtube.com/@thejimmydoreshow…Paul RogerStanley CohenJohn Cusack
@johncusack
The late John Pilger
@johnpilger
Prof. Werner
@ProfessorWerner
Peter St Onge
@profstonge
Rick Rule
@RealRickRule
Alon Mizrahi
........................
.......................
Адресе су везане директно на нјихов твитер налог
Zachary Foster
@_ZachFoster
Alon Mizrahi
@alon_mizrahi
Miko Peled
@mikopeled
SL Kanthan
@Kanthan2030
Sony Thang
@nxt888
Alex
@mrbarnicoat
Johnny United
@JonnyFX1
Robert Martin
@Robert_Martin72
Ryan Dawson
@RyLiberty
Alec Karakatsanis
@equalityAlec
Clare Daly
@ClareDalyMEP
Rabbi Yaakov Shapiro
@yaakov_shapiro
Mick Wallace
@wallacemick
Alex https://youtube.com/@ReporterfyCarl Zha https://youtube.com/@CarlZhaRobert Martin
@Robert_Martin72
Ron Unz http://unz.comProf. Raz SegalProf. Naom ChomskyDaniel MateNurid PeledAndrew AnglinVijay PrashadAli Abunimah & the folks @ Electronic IntafadaLara ElbornoNoura ErakatHania Ranek @ BreakThrough NewsFrank Barat Amy Goodman @ Democracy NowRima Hassan
............................
.............................
Адресе су везане директно на нјихов твитер налог
 

Back
Top