Rat izmedju Izraela i Hamasa (2)

Kada će Izrael uspostaviti kontrolu nad Gazom?


  • Ukupno glasova
    28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prava strana je gledaj svoja posla
l.png


83% gleda svoja posla i želi što pre kraj krvoproliću naroda u režiji Globalnog Ciona i Muslimanskog bratstva
 
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
To sve isto važi i za bilo koji drugi narod nije Dobrica u tom smislu bio neki precizni genijani detektor srpskog slučaja
 
Deir Yassin 107 mrtvih.
Smatras da je to ,,malo", treba vise?? Pa koliko to Palestinaca cionisti treba da pobiju da bi ti jednom uvazio i njihove zrtve?

Inace, Der Jasin nije izolovan slucaj. Ubrzo nakon tog masakra sledi Nakba, o kojoj sam vec pisao, tokom koje je pobijeno 15 000 Palestinaca, njih 750 000 raseljeno iz svojih kuca i unisteno oko 500 palestinskih sela!
Jel to sad dovoljno? Hoces li sad, ljudski i hriscanski, da kazes da nije u redu to sto cionisti ubijaju sve pred sobom?
 
Једно зло рађа друго, још веће.
Замисли какве ће бити последице ИДФ масакра над цивилима у Гази
Ma pusti ga, licitira tu stradalim ljudskim zivotima kao da su muve, a ne ljudi.
U stvari, za cioniste svi nejevreji i jesu kao muve tj zivoti nejevreja vrede kao zivoti muva. Nzm samo dal Sisti kapira da i on sam, po njihovoj ideologiji, spada u te muve. :lol:
 
U stvari, i pre toga, klasičnim arapskim linč metodama.
Ne, nego je trebalo da sagnu glavu i kazu ,,udri Izraele, ne stedi".
Naravno da su se Palestinci organizovali i resili da zlotvorima uzvrate udarac. Ali cionisti su PRVI zapoceli talas nasiljja koji traje do danas.
Ovo sam postavio
Postavio si jer nisi razmisljao koliko je glupavo to sto si uradio. Em znas da je Der Jasin samo jedan u nizu takvih zlocina, em si svestan (bar se nadam da jesi) kako je to licitiranje mrtvima nesto zaista grozno.
zato što naš manje srećni kolega Dulence često ističe taj Deir Jasin
Isticem ja i Iqrit i Biram i Nakbu i mnoge druge masakre i zlocine cionista nad civilima. Da je Der Jasin izolovan slucaj pa i da se slozim sa tobom donekle, ali nazalost nije, to je bio samo jedan u nizu zlocina nad palestinskim narodom.
A sve to je ne duplo nego TRODUPLO vise pobijenih nego tokom Hamasove Al Aksa oluja operacije.
 
Pogledajte prilog 1455667

83% gleda svoja posla i želi što pre kraj krvoproliću naroda u režiji Globalnog Ciona i Muslimanskog bratstva
Zanimljiva anketa. Eto, ove kolege sa foruma koji podrzavaju Globalni Cion, poput @Dе Sisti -ja i kompanije, spadaju u ovih minornih 2% srpskog naroda. Vise njihovih istomisljenika ima u Hrvatskoj nego u Srbiji.

Svakako zanimljivo. :think:
 
Ма зезам се Дуле, не пратим ја више ову тему толико.Депресиван је блиски исток превише за мој укус.
Искрено чуде ме људи који су одрастали на брдовитом и тмурном Балкану буду толико заинтересовани за ову тематику.
Неке наше трауме шта ли немама појма...
Морам признати да вирнем тамо често на руско-украјинску шизофренију али и та ме тема све чешће баца у депру.
Nemoj da se sekiras brate, pobedice Pravedna strana u ovom ratu, a to su Hamas i Brigada Al Kuds! :D

Salu na stranu, kao covek i hriscanin ne mogu da podrzim zlocine koji se vrse nad palestinskim narodom, jos godinama a ne samo danas. Da li iz mene izbija ta emocionalna crta (jer smo i sami bili zrtve zlocina i genocida) ili ta neka nasa sklonost ka stradalnickim narodima (uvek sa puno emocija govorim o stradanju Jevreja u Drugom svetskom ratu), nzm sta je, ali ne mogu da se pomirim sa tim sto se desava.
Pogotov sto su i Palestinci zrtve strahovite propagande kao i mi devedesetih. Npr. cak im je i recnik slican, Karadjiceva SDS je od strane SAD bila oznacena kao ,,srpski Hezbolah" tj kao teroristicka organizacija.
 
Em znas da je Der Jasin samo jedan u nizu takvih zlocina, em si svestan (bar se nadam da jesi) kako je to licitiranje mrtvima nesto zaista grozno.
Za JEDAN dan su ubili skoro HILJADU I PO Jevreja.
JEDAN DAN.
Koliko bi ih tek ubili da su:
- pobedili u ratovima 1948, 1967, 1973
- pobedili dve Intifade
- uspeli u svim terorističkim napadima
- mogli Izrael da gađaju raketama bez Gvozdene Kupole
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top