Rat ce potrajati 18 godina?

Schrodinger

Poznat
Poruka
7.354
71 godinu nakon osnivanja NR Kine plan se u potpunosti realizuje:
Долази ли година испуњења пророчанства „Краља света“?
Источник: https://salik.biz/articles/78578-nastupaet-god-ispolnenija-prorochestva-korolja-mira.html?utm_referrer=https://yandex.com/
Према истој легенди, једном у сто или више година, пре почетка следећег историјског циклуса, из Агартија долази гласник људима и уопштено говори шта ће се догодити са светом у блиској будућности. Историја садашње цивилизације представљена је ламама 1890. године, а у препричавању Осендовског је следеће:
„У педесетој години појавиће се само три велика краљевства, која ће срећно постојати седамдесет и једну годину. Онда ће бити осамнаест година рата и разарања. Тада ће народи Агарти изаћи из својих подземних пећина на површину земље.”
Пошто је гласник пренео пророчанство у региону 1890. године, онда је следећа 50. година или 1940., ако рачунамо од тренутка доласка особе из Агартија, или 1950., ако пођемо од општеприхваћене хронологије у свету. Уосталом, како кажу: деведесете, седамдесете, осамдесете и тако даље – миленијуми иду у контекст.
I ovo nije jedino. Kako su svi unapred znali da ce doci do invazije, preduzeli su i odgovarajuce korake:
- kraj 2021. postavljanje statue ispred UN
1643559729405-png.1093952

- 2020. lansiraju satelite, tada nepoznate namene, koji ce odigrati presudnu ulogu u Ukrajini
Ko nakon navedenih dokaza i dalje nije ubedjen u precizno planiranje dogadjaja od strane mocnika zreo je za hospitalizaciju...

1672422075709.png

 
Poslednja izmena:

Sukob neizbežan? Vojsci stiglo pismo: "Pripremite se. Uskoro ćemo biti u ratu"

General američkog vazduhoplovstva predviđa da će SAD biti u ratu sa Kinom 2025. godine.
Jedan od najviših vojnih komandanata, na čijoj uniformi se ponosno nalaze četiri generalske zvezde, poslao je juče pismo svojim oficirima, piše En-Bi-Si njuz, u kojem ih obaveštava da predviđa početak rata sa Kinom u naredne dve godine.
"Nadam se da grešim. Ali sve u meni govori da ću se boriti 2025. godine", rekao je svojim oficirima general Majk Minihan, pod čijom komandom su snage od skoro 50 hiljada vojnika i 500 letelica. General Minihan u svom pismu piše da će i Tajvan i SAD sledeće godine imati predsedničke izbore, što će otvoriti priliku kineskom lideru Si Đinpingu da napadne Tajvan.
Memorandum je upućen svim komandantima u Komandi vazdušne mobilnosti i drugim operativnim komandantima Vazduhoplovstva. Svima je naređeno da do 28. februara jave generalu Minihanu o svim naporima koje su uložili u pripremama za borbu protiv Kine.
 
Руски војни пилот Алексеј (подаци доступни уредницима) рекао је дописнику особља Правда.Ру да су он и његове колеге „више пута приметили да ваздушни објекти изводе динамичке маневре необјашњиве са становишта физике над зоном борбених дејстава“.
Он је замолио да се то не зове „ванземаљци“, али је навео да су се појавили објекти величине „око пет метара“ који су статично лебдели на висини од 10 до 12 километара над местима најтежих борби. Правили су и спустове до 6 км или маневре из места брзином од 2-3 маха.
"Објекти су фиксирани визуелно и радаром - ово није оптички ефекат, мислим да неко има помоћу алата за фото и видео надзор. Наравно, разговарали смо међу собом (такви састанци), али сада није до тога, верујте“, поделио је пилот, додајући да су земље са фотографским сателитима можда приметиле такве објекте.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/mysterious/1841556-ufo2svo/
 
Poslednja izmena:
Pocinje razotkrivanje

GOP Congressman Suggests UFOs May Be 'Ancient Civilization'

Републикански конгресмен Мајк Галагер из Висконсина подигао је обрве својим неконвенционалним теоријама о НЛО-има. Током појављивања у емисији Пат МцАфее, Галлагхер је сугерисао да би неидентификовани летећи објекти могли бити "древна цивилизација" која је дуго била скривена на Земљи, али сада почиње да се открива. Уз текуће истраге о технологији коју држи влада, Галагерове изјаве су додале нову димензију дебати око НЛО-а.
 
Poslednja izmena:

Back
Top