Rat bendova

zeksiv

Ističe se
Poruka
2.186
Pažnja,pažnja! Glazbena groznica trese cijelu regiju!

Uskoro počinjeeeeeeeeeeeeeeee!!!

RAT BENDOVA

Novi,spektakularan i dosad neviđen glazbeni show na programu OBN Televizije. Pozivamo da se na audiciju za show prijave svi bendovi,afirmirani i neafirmirani,iz cijele regije.

Pošaljite demo-snimku poznatog svjetskog hita u svojoj izvedbi popraćen videozapisom ili fotografijom benda na adresu: OBN Televizija,Humska 1, 71 000 Sarajevo

Stoga…ne oklijevajte,prijavite se,svjetla pozornica čekaju baš na vas!

Glazbeni spektakl Rat bendova – vaša prava šansa da pokažete svoj muzički talent i dotaknete zvijezde

http://www.obn.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=366&catid=366&Itemid=59

auuuuuuuu odose moji favoriti ATLANTIDA steta ali zasluzuju zaista da budu rock zvezde.Svaka cast Beogradjani :worth:

Videcemo ona SABATKA isprasila juce osto sam bez teksta :eek: sad navijam za njih :klap:

Poslednja izmena:
ako ste gledali u nedelju u 20h OBN emisija "RAT BENDOVA":D odlepio sam na prvu stvar koju su izvodili oni klinci iz Backe Palanke Santos Brothers:ok:

znaci kako se zove PRVA STVAR pre nego sto su odsvirali Van Gog?

ako znate molim vas napisite mi ime pesme i naziv grupe koja je izvodi skroz sam se odusevio a tek sam je sad prvi put cuo :eek:

hvala unapred na odgovoru. :bye:

ako ste gledali u nedelju u 20h OBN emisija "RAT BENDOVA":D odlepio sam na prvu stvar koju su izvodili oni klinci iz Backe Palanke Santos Brothers:ok:

znaci kako se zove PRVA STVAR pre nego sto su odsvirali Van Gog?

ako znate molim vas napisite mi ime pesme i naziv grupe koja je izvodi skroz sam se odusevio a tek sam je sad prvi put cuo :eek:

hvala unapred na odgovoru. :bye:

Mislim da je to nešto njihovo autorsko

Back