rat bendova-veliki show ili velika blamaza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gagofs

Početnik
Poruka
1
Kao veliki ljubutelj rock muzike pratio sam proslogodisnji serijal Obn v show-a Rat bendova i bio odusevljen da u vreme moralne i stvaralacke krize na prostorima ex-yu rockeri cine nas zivot na trenutak lepsim.Sa nestrpljenjem sam docekao ovogodisnji serijal i bio fasciniran.Pocelo je sa 15 bendova koji su mrak.Iz nedelje u nedelju pratio show od 21.11.2010.U baraz za ispadanje ulaze Forever storm iz KG i Hrvatski bend Silvio Berak trio.Oba su vrh ali ispada FS koji je pokazao da je autorski najaci u serijalu.Prolaze direktno Maximum POwer iz Sarajeva decca bogatih roditelja koja su simpaticna ali daleko od kvalitetea ostalih.Sinoc klinci opet prolaze a u baraz ulaze jos dva benda izuzetnih kvaliteta.jedan ispada a drugi pokazuje da rock n roll se zivi a ne kupuje odustaje od daljeg takmicenja i rusi do pre 15 dana po meni najveci muzicki show na Balkanu.

Klinci koji su pobedili prosle godine kidaju.
Odlicno zvuce, a imali ste priliku da se uverite na Beer festu.
Forever storm je svoj kvalitet dokazao ucescem na Wackenu.
A sta ocekujete od takmicenja u kom presudnu ulogu ima Zele Lipovaca?
Fancy_Killer, tako je, r'n'r je mrtav, aj' svi na splavove. Ili mozda treba da slusamo Lady Gagu?
:-P

Klinci koji su pobedili prosle godine kidaju.
Odlicno zvuce, a imali ste priliku da se uverite na Beer festu.
Forever storm je svoj kvalitet dokazao ucescem na Wackenu.
A sta ocekujete od takmicenja u kom presudnu ulogu ima Zele Lipovaca?
Fancy_Killer, tako je, r'n'r je mrtav, aj' svi na splavove. Ili mozda treba da slusamo Lady Gagu?
:-P

r'n'r nikad nece biti mrtav, ali masne kose/sive lobanje r'n'r je mrtav da mrtviji ne moze da bude.

Kao veliki ljubutelj rock muzike pratio sam proslogodisnji serijal Obn v show-a Rat bendova i bio odusevljen da u vreme moralne i stvaralacke krize na prostorima ex-yu rockeri cine nas zivot na trenutak lepsim.Sa nestrpljenjem sam docekao ovogodisnji serijal i bio fasciniran.Pocelo je sa 15 bendova koji su mrak.Iz nedelje u nedelju pratio show od 21.11.2010.U baraz za ispadanje ulaze Forever storm iz KG i Hrvatski bend Silvio Berak trio.Oba su vrh ali ispada FS koji je pokazao da je autorski najaci u serijalu.Prolaze direktno Maximum POwer iz Sarajeva decca bogatih roditelja koja su simpaticna ali daleko od kvalitetea ostalih.Sinoc klinci opet prolaze a u baraz ulaze jos dva benda izuzetnih kvaliteta.jedan ispada a drugi pokazuje da rock n roll se zivi a ne kupuje odustaje od daljeg takmicenja i rusi do pre 15 dana po meni najveci muzicki show na Balkanu.

emisija za retarde i njihove tetke sa sela...
ili iz nemacke...

Nije SILVIO Berak , nego Livio berak .. a i koliko se sjecam nisu niti jedan put bili odabrani za 2 banda od kojih jedan ispada :confused:
a i vec sam rekao cuo sam da je Zele otvoreno nazvao par bandova i rekao ako zelite proci zna se cjena :D

Pa sad Zele je dosta naklonjen Liviu,ipak ga je zvao za pjevača u svoj bend.A opet Livio svira već 9 godina. Svira povremeno sa Hazzardom,pjevao je u Off side i bio je pratnja Zoranu Mišiću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back