Rasulo se obija o Sirotinju

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jary

Elita
Poruka
16.471
Primer 1. Neka sirotinja iznela na trotoar cvece da proda za 8 mi mart a juri ih komunalna policija kao najopasnije kriminalce.Uzas koliko je ruzna scena...koja je to steta po drustvo ako neko proda cvece i kupi sebi nesto za jelo? Primer 2. pekara nesto pobrkala u pecenju hleba i 1500 hlebova na moje oci istreslki u podrum za prodaju na kilo jer nema pravilan oblik,malo je siri??? Zar nije mogla da se spusti cena i proda hleb za jelo jer je odlican po sastavu? mi sami grabimo ka dnu. Dajte jos neki primer.

a ne nego ce da preprodaje takvu hranu? strasno. naravno da treba da baci, nije sanitarno da ikome daje takve stvari.

Ajde bre ne prdi!
Pa ne treba da je preprodaje.Treba da je daje. Misliš da je hrana koju jadnici iz kontejnera jedu svežija?
Inače, žao mi je što (zbog moje glasne babe) nisam uspela da čujem malo više, a ne znam o kojoj emisiji se radi. Pre nekoliko dana načula sam priču o količinama hrane iz restorana, pekara, prodavnica itd,. koja se svakodnevno baca jer da bi tu hranu dali nekome, oni bi morali da plaćaju neke takse čuda muda (nisam najbolje uspela da čujem). Konzervirana hrana (pred istekom) se takođe baca. Pa ti vidi koliko tu ljudi može da se nahrani.

A kolika je tek količina hrane koju bacaju seljaci koji ne uspeju da je prodaju! Baš mi drugarica pre neki dan priča da su njeni prošle godine bacili ne znam ni ja koliko tona paradajza... jednostavno nisu znali šta sa njim da urade.:confused: Što su mogli, podelili su, ostalo je propalo. :(

ne brljezgaj
hrana friška, sa ovala, ne iz tanjira
torte sa tacne...

o čemu ti pričaš?
Tacno imao sam prilike da mi uvale podgrejane vesalice sa tragovima kupus salate To je kriminal! ostalo sa svadbe i on mangup preprodaje ali kako radio tako zatvorio.Medjutim video sam coveka kako pije sok iz kontejnera tetrapak i on pije ..Zasto im ne podeleiti takvu hranu opdmah polse veselja?

Ajde bre ne prdi!
Pa ne treba da je preprodaje.Treba da je daje. Misliš da je hrana koju jadnici iz kontejnera jedu svežija?
Inače, žao mi je što (zbog moje glasne babe) nisam uspela da čujem malo više, a ne znam o kojoj emisiji se radi. Pre nekoliko dana načula sam priču o količinama hrane iz restorana, pekara, prodavnica itd,. koja se svakodnevno baca jer da bi tu hranu dali nekome, oni bi morali da plaćaju neke takse čuda muda (nisam najbolje uspela da čujem). Konzervirana hrana (pred istekom) se takođe baca. Pa ti vidi koliko tu ljudi može da se nahrani.

u americi valjda ima neki pokret koji se bori da se ta hrana ne baca nego nesto s njom da se radi
a ako se baca u kontejner onda ti kao bacis a onda dodje neko pa kao jede slucajno, nego ako se nesto unistava

I tako...dobijem ja 13000 din dug za gradsko zemljiste vise kamate nego dug i odem da vidim sta je..kad tamo modna revija .Ribe kao avioni ,gusto, nema iglu gde da spustis a one samo vrckaju, nose papirice i ja ukapiram zasto se ovce sisaju i zasto mora tolika kamata.

Back