Rasulo Omladine Demokratske stranke Srbije u Sremskoj Mitrovici

Pa normalno je da svaka stranka brine o svojim članovima i da svoje članove zaposli. Ko će kome ako ne svoj svome. Sve stranke tako rade. Kako kod nas tako i u svetu. Šta da zapošljavaju neke iz druge stranke, a ne iz svoje. Pa šta onda stranka čini za svoje članove dobro, ako neće pomoći nekako svojim članovima?

Srbija je stranacka drzava u normalnom svetu tako nije.

Pa normalno je da svaka stranka brine o svojim članovima i da svoje članove zaposli. Ko će kome ako ne svoj svome. Sve stranke tako rade. Kako kod nas tako i u svetu. Šta da zapošljavaju neke iz druge stranke, a ne iz svoje. Pa šta onda stranka čini za svoje članove dobro, ako neće pomoći nekako svojim članovima?

Tako je! Prvo drugovi clanovi, pa onda deca drugova clanova, zene drugova clanova, tetke, strine, ujke, babe i dede (ako su vitalni), psi, macke i prasici drugova clanova... Tek onda, mozemo da raspravljamo o ostalima, ali posle nerodjene dece rodjaka i prijatelja drugova clanova.

Ај философи...једно питање..

Што не напавите странку па лепо спасите Србију..или као и већина..видите проблем али решење...прц...

Скоро сам био на оснивању СКС-а...Српски Културни Клуб...

Лепо село људи и два сата..бла.бла..и дођоше до проблема...и крај..каже човек јел имате питања..
Устанем ја..па реко јел имате решење...гледају у мене бледо...и вели..немамо времена сада...
Тако изгледа сви...

Ај философи...једно питање..

Што не напавите странку па лепо спасите Србију..или као и већина..видите проблем али решење...прц...

Скоро сам био на оснивању СКС-а...Српски Културни Клуб...

Лепо село људи и два сата..бла.бла..и дођоше до проблема...и крај..каже човек јел имате питања..
Устанем ја..па реко јел имате решење...гледају у мене бледо...и вели..немамо времена сада...
Тако изгледа сви...

Направљене су многе странке и покрети ,нажалост тако је како је

али то решење више није у прављењу нових ,него у преваспитавању већ постојећих

Направљене су многе странке и покрети ,нажалост тако је како је

али то решење више није у прављењу нових ,него у преваспитавању већ постојећих

Браво...

То и причам..

ОХристовљење и поСрбљавање странака....ТО Тејк Овер што би рекли западни...

Браво...

То и причам..

ОХристовљење и поСрбљавање странака....ТО Тејк Овер што би рекли западни...

Лео друже и Брате мој прво треба народ себи да дође , да се сети да има нешто више од материјализма, егзистенцијализма,Чудно ал наше бабе и деде су то добро знали

Лео друже и Брате мој прво треба народ себи да дође , да се сети да има нешто више од материјализма, егзистенцијализма,Чудно ал наше бабе и деде су то добро знали

Трба Брате...али једини начин да дођемо до тога је Србски..Хришћански ционизам...
18% Хришћана на власти..после ће све само својим током да иде...

ovakvim likovima je stranka ocigledno zamena za mamu i tatu. potrebno im je da se neko brine o njima i da ih vodi kroz zivot...

Трба Брате...али једини начин да дођемо до тога је Србски..Хришћански ционизам...
18% Хришћана на власти..после ће све само својим током да иде...

Лео брате али је нећу да будем циониста ја нећу да будем као они ,ја сам Србин православац ,ја се злом не служим да бих победио зло

Лео брате али је нећу да будем циониста ја нећу да будем као они ,ја сам Србин православац ,ја се злом не служим да бих победио зло

Ниси сконто...нисам мислио на јудејски ционизам..мада је и он само политички покрет за Израел...него сам мислио за неку нашу верзију...слични ционизму...

Поента је да Хришћани држе позиције(главне)после ће лако остало..

Ниси сконто...нисам мислио на јудејски ционизам..мада је и он само политички покрет за Израел...него сам мислио за неку нашу верзију...слични ционизму...

Поента је да Хришћани држе позиције(главне)после ће лако остало..

Сам покушај да се прави неки пандам води у исто у МОЋ а мо корумпира

треба постепено мењати свест народа ,не револуцијом већ постепеном еволуцијом свести и променом жиивотних приоритета у народу

Сам покушај да се прави неки пандам води у исто у МОЋ а моћ корумпира

треба постепено мењати свест народа ,не револуцијом већ постепеном еволуцијом свести и променом жиивотних приоритета у народу

Брате,бојим се да немамо времена за постепено..али наравно нема ништа на силу..

Poveći broj članova Omladine Demokratske stranke Srbije u Sremskoj Mitrovici najavilo je istupanje iz te stranke zbog toga što stranka ne vodi nikakvog računa o svojim članovima niti im daje kakvu podršku, kao i uopšte mladima u Sremskoj Mitrovici. Briga o mladima u Sremskoj Mitrovici potpuno je bačena u drugi plan. Odbornici Omladine DSS u S.M. sredstva namenjena za razvoj omladine i sporta, kao i za izgradnju sportskih terena i obnovu postojećih, koriste za večere po hotelima, izlete u prirodi, izlaske i provode, dok omladina tapka u mestu. Primedbe članova DSS-a koji su se protivili tome, napominjujući da se novčana sredstva iskoriste za ono za šta su namenjena, potpuno su ignorisane i odbačene. I dok povlašćeni Omladine DSS-a u Sremskoj Mitrovici uživaju, ostatak mladi pati i trpi zbog nečije nesavesti. Zbog toga su mnogi savesni članovi ODSS najavili istupanje iz te stranke.
Podsećamo vas da vladajuću koaliciju u S. Mitrovici čine DS i DSS.

Па то је про-ЕУ партија...Шта друго очекивати?Полтрони, џебалебароши,увлакаче и послушници,као и ДС-овци.

Млади који су у таквим паријама су овце.Боље да узму нешто корисно да раде.`Ајд...

Па то је про-ЕУ партија...Шта друго очекивати?Полтрони,џебалебароши,увлакаче и послушници,као и ДС-овци.

Млади који су у таквим паријама су овце.Боље да узму нешто корисно да раде.`Ајд...

Ne radi se tu o partiji (a svi znaju da ja DSS kao političku opciju ni malo ne poštujem) nego omladincima koji ulaze u partiju da ona brine o njima i da obezbede svoje pozadine. Ovde sam totalno na strani DSS-a.

Šta treba - da im DSS juri poslove? Da DSS daje članovima podršku? Pobogu, pa ako im to treba neka se učlane u masone ili u sektu! Žale se što DSS ne brine o Sremskoj Mitrovici - pa to i ne treba da radi vrh stranke iz Beograda nego oni kojima je taj posao dodeljen a iz Sremske Mitrovice su. Ako vode stranku na lokalu moraju je voditi samostalno, ako ne mogu neka prepuste posao. O čemu mi pričamo?

Back