RASULO: Belorusija uvodi taksu od 30 odsto na kupovinu deviza

jaguar b p

Elita
Banovan
Poruka
23.453
Narodna banka Belorusije uvodi naknadu od 30 odsto prilikom kupovine deviza.

Usled stanja u ekonomijama zemalja u okruženju, prvenstveno Rusiji, vlada i Narodna banka Belorusije donele su niz mera usmerenih da spreče razvoj negativnih tendencija
na deviznom i finansijskom tržištu zemlje i povećaju privlačnost štednje u beloruskim rubljama, naveli su u banci.

Ljudi u glavnom gradu Minsku su povećali kupovinu deviza zbog zabrinutosti da bi ekonomska kriza u Rusiji mogla da se prelije i u Belorusiju. Ruska rublja izgubila je od početka godine gotovo polovinu vrednosti.

Naknadu od 30 odsto preduzeća i banke plaćaće prilikom kupovine deviza na berzi, a građani prilikom kupovine u bankama.

http://rs.n1info.com/a21334/Biznis/Belorusija-uvodi-taksu-od-30-odsto-na-kupovinu-deviza.html

Izgleda da propast nije zadesila samo Rusiju, već i pro-ruske zemlje u svetu.

Sećam se da su neki pričali o rajskom društvu u Minsku i rusiji.

Ispostavilo se da tamo vlada atmosfera hiperinflacije i dugih redova.

:cepanje:

Bo3pNP9IQAAYxJd.jpg

- - - - - - - - - -

Псакијева већ букира и карту и смештај за ривијеру!

Dzeni zna adekvatno, ostro i zestoko suprotstaviti se ruskom agresoru: Junajted for Ukraine! :rtfm:

jen-psaki.jpg%3Fw%3D300%26h%3D300

:rotf:

Лукашенко је у време деведесетих задржао фабрике под државном контролом и није их приватизовао и тако одбацио политику олигархије и хаоса.
Сачувао раднике и средњу класу што је за сваку похвалу, то га сврстава у политичаре који раде за свој народ а њих је мало.

Тачно , Белоруси имају веома низак постотак незапослености и имају одличан животни стандард

- - - - - - - - - -

Лукашенко је у време деведесетих задржао фабрике под државном контролом и није их приватизовао и тако одбацио политику олигархије и хаоса.
Сачувао раднике и средњу класу што је за сваку похвалу, то га сврстава у политичаре који раде за свој народ а њих је мало.

То је хтео и Милошевић да уради, зато су га одвели у Хаг

Kad zapad nekog nazove diktatorom sve i da apsolutno nista ne znam o njemu, znam da je najbolji za svoj narod i svoju zemlju!
Zapadu je svatko diktator tko im ne dopusta ogule taj narod i tu zemlju do gole koze, a im ukradu i zadnji cent!
Ukri su zivjeli mnogo pristojnije prije dolaska zapadnih demokracija i vrijednosti, sto je najbitnije, zivjeli su!
Sada im mrtve broje u desecima tisuca, ostatak opljackan bez posla, para, hrane i grijanja!
Eto vam zapad, a Soros ce im poskidati i one krpe sto nose i sve jedan zlatni zub.

Kad zapad nekog nazove diktatorom sve i da apsolutno nista ne znam o njemu, znam da je najbolji za svoj narod i svoju zemlju!
Zapadu je svatko diktator tko im ne dopusta ogule taj narod i tu zemlju do gole koze, a im ukradu i zadnji cent!
Ukri su zivjeli mnogo pristojnije prije dolaska zapadnih demokracija i vrijednosti, sto je najbitnije, zivjeli su!
Sada im mrtve broje u desecima tisuca, ostatak opljackan bez posla, para, hrane i grijanja!
Eto vam zapad, a Soros ce im poskidati i one krpe sto nose i sve jedan zlatni zub.

Ma prosječan ukrajinac još uvjek nije svjestan šta znači rat i koliko je to skupa igranka.Ukrajina je zaista imala sve predispozicije da bude vodeća zemlja u regiji po svim parametrima.
Čak su je Rusi gurali i pomagali jer su bratski narod kao mi i crnogorci.Ovako je postala crna rupa u Evropi koja će se oporavljati narednih 20 godina.Sve je uništeno a svi povoljni ugovori poništeni.Kakva glupa nacija Bože me sačuvaj...

Back