Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.168
...pa ti dacho, choveche, ti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ako ja poznajem tu Ljubav, seci me gde sam najtanji...po sred stomacine...

Ma regulisu to hirurzi...nemas frke...ybga namlatices se i kesha i resices probleme...mlad si, imas kada...sta mi matori da kazemo...

Jeste li doziveli nesto sto se moze opisati kao rastrojstvo cula? Ma sta god to za vas znacilo.![]()

Јел се ту рачуна и оно кад сам се 2. или 3. пут препарирао са Дурбан Поизон па сам осећао сваки молекул свог тела, честице ваздуха како улазе у плућа, чуо сам кроз затворена врата и како комшика са 3. спрата хрче... а да ви'ш што је коитус после тога био... распаметио ме.
А после коитуса спавање какво нисам имао још од малена, када попијем боцу млека а пре млека туру батина![]()

Josh jedna od onih "nemam nishta pametno da kazem, pa dajte svojoj mashti na volju, a ja cu da se pravim pametna jer niko nije pogodio moju pantomimu" tema.

E toooo!
Al' ne mora da budu droge u pitanju, desava se i bez toga.
nesto slicno kao osecaj fizickog smanjivanja u tacku koji porethodi osecaju levitacije i posmatranja sebe kako spavam...

Jeste li doziveli nesto sto se moze opisati kao rastrojstvo cula? Ma sta god to za vas znacilo.![]()

Poenta teme je da se opise. Hvala.