Раст екстремне деснице у Европи

Да ли мислите да ће екстремна десница на крају преузети Европу ?

• Да, јер је Европљанима доста муслимана и имиграната

glasova: 19 82,6%
  • Не, јер мисле да се муслимани и остали имигранти могу укључити у друштво

glasova: 4 17,4%
  • Не знам

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
ne zelite...???Pa onda ne dirajte muslimane..ne plujte i ne sirite taj glupi Nacionalizam,jer nam nista dobro nije doneo

DA,DA;DA!Samo mi sirimo nacionalizam dok su oni jadni vecite zrtve,kod njih se siri samo ljubav prema nama :hahaha: Ako te neko vija nozem,oces mu reci stani mujo ja te volim ili ces i ti gledati da dohvatis kamu?

zavisi....vi ste svi isti kao fasisti....zasto da mrzim nekog ako je musliman,jevrejin ili dr.....to je jednako fasizmu...vi ste zlo:evil:

Не мрзим ја муслимане. Ја хоћу да мислим да има нормалних муслимана који уживају у животу, излазе са девојкама, напијају се али ме они сваки пут разувере. Неће да се уклопе у друштво, свугде где постану већина почну да малтретирају мањину. Нпр. у Саудијској Арабији руше цркве и муче и затварају немуслимане а овамо траже нека права. Па ти сад мени реци да то није лицемерје ?!

oce,ocekao i prosla dva puta !

au kazes pravoslavna brojancia oko ruke? hm, to ce sigurno svabu da spreci da ne pregazi srbiju ponovo

Па за нас не би било добро кад би победила мађарска или бугарска десница, као и хрватска иако она сад није јака. Што се тиче осталих било би добро кад би победили :)

Не мрзим ја муслимане. Ја хоћу да мислим да има нормалних муслимана који уживају у животу, излазе са девојкама, напијају се али ме они сваки пут разувере. Неће да се уклопе у друштво, свугде где постану већина почну да малтретирају мањину. Нпр. у Саудијској Арабији руше цркве и муче и затварају немуслимане а овамо траже нека права. Па ти сад мени реци да то није лицемерје ?!
Saudijska Arabija je nesto drugo donedavno zene nisu smele da polazu vozacki ispit......to je prava islamska drzava,mi ovde govorimo o Evropskim muslimanima koji su ipak drugaciji....

Saudijska Arabija je nesto drugo donedavno zene nisu smele da polazu vozacki ispit......to je prava islamska drzava,mi ovde govorimo o Evropskim muslimanima koji su ipak drugaciji....

Не бих рекао да су другачији. Знам кад су пре пар месеци муслимани у Лондону направили неки протест и прогласили увођење шеријатског закона у Лондон :roll:

Zavisi od jacanja koje desnice da li bi Srbija imala koristi. Od jacanja npr. Madjarske nebi imala koristi sigurno vec samo problema.

Samo od jacanja desnice u zapadnim zemljama bi Srbija imala koristi ali tesko je da ce desnica imati vlast u tim zemljama jel su te zemlje stub danasnjeg sistema za pljackanje malih naroda.

Samo se bojim da bi desnica mogla biti iskoriscena za izazivanje rata bas kao i pred ww2.

Back