Rast broja muslimana u Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mingo sta jedes inace, evo zamezi malo valja se;

ovo je halal kvaliteta:

sl_slanina_b.jpg

Ne jedem svinjsko meso jer mi je Islamom zabranjeno jesti svinjsko meso.Inace ne pijem alkoholna pica i mi muslimani smo cisti jer i islam je cist tako da se treba stedjeti i na vodi jer muslimani iz pustinje stede vodu i zato se treba kupati jednom sedmicno.Inace ja praktikujem da se kupam petkom zatim ponedjeljkom i opet Petkom znaci dva puta nedjeljno se kupam.Ali islamom je predvidjeno da se svaki musliman baremj jedanput nedjeljno treba okupati i to petkom a ja koristim priliku da se okupam i ponedjeljkom tako da sam cist musliman.Inace obrijan sam na svim mjestima ispod pazuha i dole a imam pustenu bradu.

Ne jedem svinjsko meso jer mi je Islamom zabranjeno jesti svinjsko meso.Inace ne pijem alkoholna pica i mi muslimani smo cisti jer i islam je cist tako da se treba stedjeti i na vodi jer muslimani iz pustinje stede vodu i zato se treba kupati jednom sedmicno.Inace ja praktikujem da se kupam petkom zatim ponedjeljkom i opet Petkom znaci dva puta nedjeljno se kupam.Ali islamom je predvidjeno da se svaki musliman baremj jedanput nedjeljno treba okupati i to petkom a ja koristim priliku da se okupam i ponedjeljkom tako da sam cist musliman.Inace obrijan sam na svim mjestima ispod pazuha i dole a imam pustenu bradu.

12 година и порасла ти брада? Машала!

...svega dva puta sedmicno te vidi tus? ...doslovno mi je muka...od cistoce, razume se...z:cry:

A vi bi ste da silujete muslimanke?Jel? E to vam se nece ispuniti zelja jer svaki musliman je spreman braniti svoje zene silovanja.Mislim da ih ne treba zaliti jer one su se obukle na Islamski nacin a sta interesuje onoga kako ce one jesti spagete.Ipak mislim da se one nisu morale naci na jvanom mjestu jesti spagete kad su mogle to one same spremiti.

Дааааааааааааааааа

Једва чекамо да силујемо муслиманке! И то четвртком!:bljak::bljak::bljak:

:bljak::bljak::bljak: :bljak::bljak::bljak: :bljak::bljak::bljak: :bljak::bljak::bljak: :bljak::bljak::bljak: Фуј!

Jesi li ti svjesna da samo na ovom forumu napišeš preko 50 postova dnevno. Ako k tome još pridodamo i fejs, a i ogorčenje svim i svačim, vidimo da ti fali sexa u životu.
Msm, nije da se nudim ali ako ti 'oš...

Tocno, igram igre .. ne prosipam žuč okolo ka neki :)
Sexa mi ne fali, eno juce san jašila .. a fejs imam ko da ga nemam .
Ti se osicas uvrijeđenim..pa si me naša prozivat .. a ja neka se mirim sa tvojim sprdanjem na moje ozbiljne postove . Sorry , nisam kreten . :)

Само куцај ''муслем рапес''.

А то о силованим муслиманкама, колико их беше у почетку 100000 па је касније цифра спала на колико оно?

Spominjati islam uz silovanja može značiti samo manipulaciju - ili vraćaju odbjegle kršćane
u Crkvu , ili šovinizmom namjeravaju asimilirat doseljene.
Norveške statistike kažu:
"Men with Kurdish or African background dominate the statistics."
Kurdi su inače bili divlji , iako su brojni nikada im nisu dozvolili da naprave državu
(i to ne znači da su danas svi Kurdi divlji).
Dovoditi silovanja u vezu sa islamom je kao dovoditi silovanja koja su Rusi provodili poslije
2. sv. rata ili silovanja počinjena od Srba u našem zadnjem ratu sa pravoslavljem - silovanje se
može dovesti u vezu samo sa divljaštvom.

Ali , ti si običan licemjer i manipulator - milo ti što se silovanja u Norveškoj dovode u vezu sa islamom ,
a rad si da se minimiziraju silovanja muslimanki kojih je u zadnjem ratu bilo 20 000
(a procijene će kreću i do 50 000), u sukobu Turaka i Kurda bi navijao za Kurde, tu bi već snažno suosjećao sa Kurdima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back