- Poruka
- 97.371
A istina je da su takveMeni je ovo identično situaciji kada bih ja sada tamo na Astrologiji napala svakoga ko osobe u znaku raka smatra osetljivim, plačljivim i kenjkavim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A istina je da su takveMeni je ovo identično situaciji kada bih ja sada tamo na Astrologiji napala svakoga ko osobe u znaku raka smatra osetljivim, plačljivim i kenjkavim.

Ma nemoj! Nismo! Jesi mene čuo nekada da kenjkam?A istina je da su takve![]()
Da, ovo zovem diskusijom.
Gde si ti pročitao uvredu? Diskusija o 2 naziva za jedan status.
Molim te citiraj post gde si osetio taj nalet mizoginije.Ovo se zove mizoginija.
Ali okej, kao sto rekoh.
Kako god.
Prvi post u temi.Molim te citiraj post gde si osetio taj nalet mizoginije.
Ne drami!Kad zena ne kapira mizoginiju koja joj je pred nosom.
I onda se posle cudite zasto Srbija prednjaci sa femicidom.
Sve super, samo nastavite.
Ima ako posmatras istorijski. Nekad je razvod bio nedozvoljen, ali je postojala mogucnost tzv. otpustanja od stola i postelje, jedna neformalna rastava i prekid zajednice zivota. Od tog otpustanja se zadrzao naziv u narodu, koji je postao pezorativan.Raspuštenica ili razvedena, ima li tu razlike?
Копиле. Исто увредљиво. Самохрана мајка има дете а не зна му се тата.Izrazni arhaizam, da. Ali danas je svakako neka vrsta uvrede, i uvek će tako i ostati.
Da, to je baš uvredljivo.Копиле. Исто увредљиво. Самохрана мајка има дете а не зна му се тата.
Ako ih viđaš u gradskom prevozu ili za volanom u saobraćajnoj gužvi - razlog je očigledan.Cesto se krecem upoznajem ljude,na facama zena vidim jedino nadrkanost,hladne face,pune sebe,odbojnost,cak i neku ocajnu tvrdocu.
Da li je Bg problem,nedojebanost,ekonomija,ili su pandurke...mozda im i Vucic problem?Zivot u Srbiji mozda,ekonomija.Neznam zaista.
Koda ih jedan otac pravio ko jaje jajetu.Svaka cast izuzetcima i stabilnim i pravim zenama koje su zaista retkost.Tako da li raspustenica,razvedenusa,sama,ovakve ili onakve sve to isto.
Primetio sam kad nisam u Bg npr Sabac ,Novi sad itd da i nemam taj osecaj za zene.Pitomiji pristup imaju .
Uvredljivo, da. Nekada se koristilo, davno davno, da označi dete žene koje je rodjeno van braka ili izvan legalnog bračnog odnosa. Uglavnom to čujemo u slučajevima aristokrata jer su takve stvari bile nedopustive.Копиле. Исто увредљиво. Самохрана мајка има дете а не зна му се тата.
U gradski prevoz ne ulazim,a u saobracajnim guzvama po Bg mi sa onom nervozom deluju svi kao da su napuseni ili drogirani.Ako ih viđaš u gradskom prevozu ili za volanom u saobraćajnoj gužvi - razlog je očigledan.
O aristokrate su, kako beše naziv za podmetanje očinstva?Uvredljivo, da. Nekada se koristilo, davno davno, da označi dete žene koje je rodjeno van braka ili izvan legalnog bračnog odnosa. Uglavnom to čujemo u slučajevima aristokrata jer su takve stvari bile nedopustive.
Na šta aludiraš?O aristokrate su, kako beše naziv za podmetanje očinstva?
I ti bi da si zaglavljen u gužvi.U gradski prevoz ne ulazim,a u guzvama po Bg mi sa onom nervozom deluju svi kao da su napuseni ili drogirani.

Pa kao što kukavica podmetne svoje jaje u tuđe gnezdo.Na šta aludiraš?
Seks je obostrana avantura. Nije žena silovana te je dobila to dete protivno svojoj volji. Odlučila se da prevari supruga i to je to.Pa kao što kukavica podmetne svoje jaje u tuđe gnezdo.
Naravno.Seks je obostrana avantura. Nije žena silovana te je dobila to dete protivno svojoj volji. Odlučila se da prevari supruga i to je to.
ne bi drug ,cesto sam u toj guzvi.To je cena zivota u Bg i takve divljacke voznje nisu opravdanje.Ko psihicki ne moze podnet nek se ne vozi autom i nek ide da se leci.I ti bi da si zaglavljen u gužvi.![]()
Tebe je horoskop poremećenMa nemoj! Nismo! Jesi mene čuo nekada da kenjkam?
To je bezobrazluk. Prava drskost. Ponižavanje supruga. Kao da sama prevara nije poniženje samo po sebi.Naravno.
Mislila sam kada to dete koje je dobila iz avanture predstavi mužu kao da je njegovo.