Raspuštenica ili razvedena?

Da li bi radije bili sa ...

• Raspustenicom

glasova: 1 20,0%
  • Razvedenom

glasova: 1 20,0%
  • Isto mi je

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Cesto se krecem upoznajem ljude,na facama zena vidim jedino nadrkanost,hladne face,pune sebe,odbojnost,cak i neku ocajnu tvrdocu.
Da li je Bg problem,nedojebanost,ekonomija,ili su pandurke...mozda im i Vucic problem?Zivot u Srbiji mozda,ekonomija.Neznam zaista.
Koda ih jedan otac pravio ko jaje jajetu.Svaka cast izuzetcima i stabilnim i pravim zenama koje su zaista retkost.Tako da li raspustenica,razvedenusa,sama,ovakve ili onakve sve to isto.
Primetio sam kad nisam u Bg npr Sabac ,Novi sad itd da i nemam taj osecaj za zene.Pitomiji pristup imaju .

Cesto se krecem upoznajem ljude,na facama zena vidim jedino nadrkanost,hladne face,pune sebe,odbojnost,cak i neku ocajnu tvrdocu.
Da li je Bg problem,nedojebanost,ekonomija,ili su pandurke...mozda im i Vucic problem?Zivot u Srbiji mozda,ekonomija.Neznam zaista.
Koda ih jedan otac pravio ko jaje jajetu.Svaka cast izuzetcima i stabilnim i pravim zenama koje su zaista retkost.Tako da li raspustenica,razvedenusa,sama,ovakve ili onakve sve to isto.
Primetio sam kad nisam u Bg npr Sabac ,Novi sad itd da i nemam taj osecaj za zene.Pitomiji pristup imaju .
Ako ih viđaš u gradskom prevozu ili za volanom u saobraćajnoj gužvi - razlog je očigledan.

Копиле. Исто увредљиво. Самохрана мајка има дете а не зна му се тата.
Uvredljivo, da. Nekada se koristilo, davno davno, da označi dete žene koje je rodjeno van braka ili izvan legalnog bračnog odnosa. Uglavnom to čujemo u slučajevima aristokrata jer su takve stvari bile nedopustive.

Back