- Poruka
- 97.371
Ne krećeš se dovoljnoMa gde to?
Ja oba izraza znam iz literature, nikada nisam čuo nekoga da je rekao tako nešto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne krećeš se dovoljnoMa gde to?
Ja oba izraza znam iz literature, nikada nisam čuo nekoga da je rekao tako nešto.

Krećem se, krećem.Ne krećeš se dovoljno![]()

Ih sad, šta znači?! Pa ta reč ima toliko sinonima - od "slobodan" do "đavolast".A inače, raspušten znači da je nekom dato da radi šta hoće po volji, da ne podleže kontroli i restrikcijama nekoga (bračni partner, roditelj) ili nečega (crkva recimo)
Da se na trenutak odvojimo od raspuštenice i pogledamo šta znači "raspušteno dete"?
Meni je prva i osnovna asocijacija da su ih roditelji (ili staratelji) pustili da rade šta hoće a oni rade ono što deca rade.Ih sad, šta znači?! Pa ta reč ima toliko sinonima - od "slobodan" do "đavolast".
Počeli smo o ženama i došli do dece?Meni je prva i osnovna asocijacija da su ih roditelji (ili staratelji) pustili da rade šta hoće a oni rade ono što deca rade.
Sve je vezanoPočeli smo o ženama i došli do dece?

meni je prva asocijacija razveden.Šta je raspušten muškarac?
Raspojasan, neobrijan, izgužvan i tetura iz kafane? Ili razveden i slobodan?
Raspuštenica nije isto što i raskalašna. Ovo drugo je uvreda.
Brt, priznaj lepo da ne podnosiš žene. Pašće ti kamen sa srca a i nama će biti lakše da ne moramo da čitamo ove "teme" koje stalno otvaraš. Ono, manje klikova i kinte za tvoje gazde, ali bilo bi fer sa tvoje straneRaspuštenica ili razvedena, ima li tu razlike?
Пфффф и то ме заболе како ће да кажу, мсм стваарноо.Kontam, raspuštenica je ona koja je otpuštena, oterana, izbačena. A razvedena je ona što se sama izborila da se otkači nekog kretena?
E, ovo je već bezobrazluk
![]()
za mene je razvedena žena - nula asocijacije sa raskalašnim ponašanjem (za šta imam još sijaset sinonima).A raspuštenica?
![]()
raspusteno moze da bude dete,ne zenaKontam, raspuštenica je ona koja je otpuštena, oterana, izbačena. A razvedena je ona što se sama izborila da se otkači nekog kretena?

Zašto svaku diskusiju lično shvatate?
taj raspon dolazi od igre pokvarenih telefona gde pojedini prave asocijacije po ličnom nahođenju. Izvale reč onda onaj ko nikad nije čuo počne da je koristi onako kako je prethodni zamislio i tako malo po malo dođemo do đavolast.Ih sad, šta znači?! Pa ta reč ima toliko sinonima - od "slobodan" do "đavolast".
U manjini si.Brt, priznaj lepo da ne podnosiš žene. Pašće ti kamen sa srca a i nama će biti lakše da ne moramo da čitamo ove "teme" koje stalno otvaraš. Ono, manje klikova i kinte za tvoje gazde, ali bilo bi fer sa tvoje strane
Da, ovo zovem diskusijom.Ovo ti zoveš diskusijom?
Okej.
Njegov komentar je klasična reakcija WOKE - CANCEL (ne)kultureDa, ovo zovem diskusijom.
Gde si ti pročitao uvredu? Diskusija o 2 naziva za jedan status.
Ко каже, може још како!raspusteno moze da bude dete,ne zena![]()
Danas se više koristi za decu koja su puštena van kontrole, ali termin je originalno krenuo sa ženama koje su raskinule brak.raspusteno moze da bude dete,ne zena![]()