sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene stalno gledaju da potrose svoju platu na sebe, a da zive od muzeve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto su pametne![]()
pa ako potroshe svoju na sebe, zar ne zzive od svoje?![]()
Ko mucak![]()
A znam ja to, bez brige budi.
Ali onda se zene ne trebaju zaliti kad im muz plati mladju i strusi celu platu na nju, zar ne?
Ne svoju potrose za pet dana. A hrana, rezije od njegove. Cek jel one nisu onda kao sponzoruse prema svojim muzevima?
Ne svoju potrose za pet dana. A hrana, rezije od njegove. Cek jel one nisu onda kao sponzoruse prema svojim muzevima?
wow brate, sve zene su sponzoruse, svako bi hteo pre da mu neko daje pare nego da ih zaradi, isto je is a muskarcima
otkrio si toplu vodu![]()
a ti si merodavan da pricas bilo sta globalno o zenama...
pa od tebe sigurno da
posto imam skuplju tresu nego ti
A scas se devojke vole bogate![]()
Samo da te spamerski pozdravim pizdo .![]()
Tebi je bas dosadno u zivotu.
danasnji klinci mnogo znajua ti si merodavan da pricas bilo sta globalno o zenama...
danasnji klinci mnogo znajuteorijski...
![]()
znam koliko imas godina,zato sam i napisala to sto sam napisala...ja imam yebenih 20 godina, nisam klinac.
ja imam yebenih 20 godina, nisam klinac.
znam koliko imas godina,zato sam i napisala to sto sam napisala...
devojke stupaju ranije u sexualne igrarije od momaka,samo zato sto im pubertet pocinje ranije,pa ranije 'srazrevaju'...mada ne podrzavam to... sa svojih 20 godina ne znas ni da li si hebo,a ne da pricas kakve su sve zene i na sta se pale,ne znas ni sam gde si supalj...
danasnji klinci mnogo znajuteorijski...
![]()
da ti si sad veliki dečko..je li Bwaco su ti mama i tata kupili nove patike kad si krenuo na faks...msm nisi se hvalio?
![]()