Raspberry Blush boja zauredjenje doma u 2023.g.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Nakon suptilne "October Mist 1495", nežne nijanse boje žalfije, odnosno decentne zeleno-sive koja je obeležila 2022, u 2023. vreme je za nešto odvažnije.

Vreme je za "Raspberry Blush 2008-30", odvažnu i živu koralnu nijansu sa ružičastim tonom.
Kako opisuju iz kompanije "Benjamin Moore", "Raspberry Blush" oživljava čula svojim električnim optimizmom.

Clip.jpg

Ova nijansa crveno-narandžaste boje asocira na odvažno, odvažnije, najodvažnije. Taj osećaj teče kroz ostatak palete dok se prepuštamo nijansama
koje ostavljaju jak utisak, poručuje "Benjamin Moore", piše 24Sedam.

https://superzena.b92.net/uredjenje-doma.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2229269

Nakon suptilne "October Mist 1495", nežne nijanse boje žalfije, odnosno decentne zeleno-sive koja je obeležila 2022, u 2023. vreme je za nešto odvažnije.

Vreme je za "Raspberry Blush 2008-30", odvažnu i živu koralnu nijansu sa ružičastim tonom.
Kako opisuju iz kompanije "Benjamin Moore", "Raspberry Blush" oživljava čula svojim električnim optimizmom.

Pogledajte prilog 1259134

Ova nijansa crveno-narandžaste boje asocira na odvažno, odvažnije, najodvažnije. Taj osećaj teče kroz ostatak palete dok se prepuštamo nijansama
koje ostavljaju jak utisak, poručuje "Benjamin Moore", piše 24Sedam.

https://superzena.b92.net/uredjenje-doma.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2229269
garant ostavlja utisak
ja bih recimo nervni slom dobila da ovim ofarbam zid i piljim u njega svaki dan 😬

kapiram ali kazem sve zavisi od prostora ako je stan na primer veliki, svetao itd itd..a nameštaj prikladan uz tu boju moze da bude lepo
za male stanove sa nedovoljno svetlosti ta boje svakako nije..meni se boja svidja ali nije za moj zivotni prostor..a i krecila sam letos :lol:

generalno se slazem, al zavisi i od tvog licnog senzibiliteta
mene velika kolicina crvene iritira i ne mogu je podnijeti u svojoj okolini, cak i na odjeci

Back