gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Гледајте на РТС-у.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У праву си. Чудно је што га РТС није позвао.A zasto nije gost Luka Karadzic?

A zasto nije gost Luka Karadzic?
Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.
A ti si ocekivao nesto drugo od velike Srpkinje Antonele Rihe?Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.
Vala bas. Na kraju ga je najgore opljuvala bas tim rijecima koje si opisao.Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.
))
Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.
RTS postaje oruzje u rukama srpskih neprijatelja.
To je vec neko izvesno vreme. Zapazio sam onda kada sam hteo dap ostavim neka pitanja,ali kad videh da su ukinuli mogucnost da im se gradjani obracaju,sve mi bi jasno.Sad mozes samo im slati fotke sa nebulozama,to im je politika drzavne televizije.

Da i učestvovati u takmičenju za nabolju fotografiju ili video zapis na temu Prepoznaj Evropu u Srbiji.
Kakva budalaština![]()
RTS postaje oruzje u rukama srpskih neprijatelja.

pa sta si ocekivao drugo od ustaskog RTS-a kvislinskog rezima nesposobnog Borisa Tadica , pudlice Obamine ?
da hvali karadzica ?
pa i poneta ove emisije je bila pljuvacina po srpskom heroju radovanu
Pa što nama zameraš što poštujemo Mladića, i ti poštuješ Gotovinu.
Mladić se borio za svoju državu i narod, nije išao ubijati po Africi i Aziji kao Gotovina.
Naravno da se ne može Mladić porediti sa kriminalcem i ološem poput Gotovine.
gotovina je za mladića moralna vertikala. vašeg traže zbog "GENOCIDA"Naravno da se ne može Mladić porediti sa kriminalcem i ološem poput Gotovine.
Mladić nije osuđen, a vaš će danas iza brave...