Распакивање-Тема-српски херој Др Радован Караџић

Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.
A ti si ocekivao nesto drugo od velike Srpkinje Antonele Rihe?
Tadicevog propagandnog servisa?
Smesno.
Emisija je klasicno ocrnjivanje jedne licnosti i to na tako bedan nacin na koji svako na svetu moze biti ocrnjen i satanizovan.

Pa nisu ga baš nahvalili. Boga mi opleli su po njemu. Te nikakav pisac, te nikakav psihijatar, te nikakav političar. Nisu štedeli reči.

pa sta si ocekivao drugo od ustaskog RTS-a kvislinskog rezima nesposobnog Borisa Tadica , pudlice Obamine ?

da hvali karadzica ?

pa i poneta ove emisije je bila pljuvacina po srpskom heroju radovanu

To je vec neko izvesno vreme. Zapazio sam onda kada sam hteo dap ostavim neka pitanja,ali kad videh da su ukinuli mogucnost da im se gradjani obracaju,sve mi bi jasno.Sad mozes samo im slati fotke sa nebulozama,to im je politika drzavne televizije.

Da i učestvovati u takmičenju za nabolju fotografiju ili video zapis na temu Prepoznaj Evropu u Srbiji.

Kakva budalaština:bljak:

Nisam gledao emisiju, ali ako su doista ovo rekli nisu nista pogrijesili.

Da pitate o njemu npr. Ratka Mladica (kojeg ovdje gotovo bez rezerve ljubite i stujete pa ga zato uzimam kao primjer), rekao bi vam isto.

pa sta si ocekivao drugo od ustaskog RTS-a kvislinskog rezima nesposobnog Borisa Tadica , pudlice Obamine ?

da hvali karadzica ?

pa i poneta ove emisije je bila pljuvacina po srpskom heroju radovanu

У пљувачини се нарочито истицао муж ћопаве Наташе Кандић - Лазар Стојановић, "редитељ" - који никада ништа у животу није ни режирао осим политикантског студентског филмића "пластични Исус"... који тренутно живи и "ради" у Приштини...

Pa što nama zameraš što poštujemo Mladića, i ti poštuješ Gotovinu.
Mladić se borio za svoju državu i narod, nije išao ubijati po Africi i Aziji kao Gotovina.

Bilo kakvo poredjenje gospodina Gotovine sa genocidnim djeneralom Mladicem potpuno je neumjesno i u biti uopce nije vrijedno komentara.

Back