Raspade se i Manchester United!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shalle87:
I jos nesto: samo par ljudi znaju nesto o fudbalu na ovom forumu pocev od PLESsitnihDEMONA,a svi ostali bolje se ne javljajte,smesni ste...

Izvini,a kako si to zakljucio.Zato sto covek ima 2000 i kusur postova?Ili mozda sto mrzi Chelsea?
To je njegov problem, ima i ljudi koji ga vole(ja licno vise volim barcu,ali sve jedno).I nemojte da se tripujete.Valjda vam je jasno da je Roman kroz fudbal oprao milione i milione i to je glavni razlog zasto kupuje tolike klubove.A cisto sumnjam da ne uziva u fudbalu.I ja bih uzivao da imam tim koji gazi sve redom.I sto bi koj **** gledao sve utakmice Chelsea da ne voli fudbal,sedeo bi lepo u svom dvorcu i jeo tone kavijara!

Techo,nemoj da se ljutis.:lol: Samo smo malo diskutovali o tome da je velika pomama za Celzijem,iako 90% ljudi misli da je Celzi iz grada Celzija,a ne iz Londona.:lol:
Celzi je inace mondenski deo Londona.
Neverovatna je pomama i za Liverpulom,a znam kada su svi,pred polufinale LS Liver-Celzi,oricali kako ce Celzi da razvali Liverpul...a posle su se isti ti kleli u Liver i gurali ga u svaki tiket,kao da su rodjeni na Anfield Road-u!

PLESsitnihDEMONA:
Techo,nemoj da se ljutis.:lol: Samo smo malo diskutovali o tome da je velika pomama za Celzijem,iako 90% ljudi misli da je Celzi iz grada Celzija,a ne iz Londona.:lol:
Celzi je inace mondenski deo Londona.
Neverovatna je pomama i za Liverpulom,a znam kada su svi,pred polufinale LS Liver-Celzi,oricali kako ce Celzi da razvali Liverpul...a posle su se isti ti kleli u Liver i gurali ga u svaki tiket,kao da su rodjeni na Anfield Road-u!
Jooj kako vole Liverovi navijaci da zezaju Manchesterove.... pomeraju im mozak. Inace najludji su bili uvek na ostrvu.

Ma ok je to...ali najaca je pesma koju su navijaci Livera,Arsenala i Junajteda pevali Celziju...
otprolike ide..."vasha poslednja titula je jos kada je televizija bila crno bela..." :lol: :lol: Zamisli tu frustraciju!!!
A da znas samo kako znaju da se ciganishu Sitijevci sa Junajtedima...uuuuuuuuu! To je komeNdija!!! :lol:

marlon:
Jooj kako vole Liverovi navijaci da zezaju Manchesterove.... pomeraju im mozak. Inace najludji su bili uvek na ostrvu.

Ne znam samo kako si zakljucio da navijam za mancester!?

@PSD
Naravno da se ne ljutim,nego me samo nervira kad neko ne zna da ceni tudje mishljenje,pa je mozda tako izgledalo.
Liver ima Gerarda i Beniteza i jos nekoliko extra igraca.Sad je jos jasnije koliko je bio dobar potez dovodjenje Beniteza(covek je izjavio da bi do kraja karijere zeleo da ostane u Liverpool-u).
Moji favoriti su Milan i Barca.Doduse Anceloti je zreo sa smenu i nadam se da ce to da se desi u skorije vreme.Dok je Barca jedan od retkih primera da se fudbal igra sa uzivanjem i za publiku, a ne biznis i nacin da se zaradi sto vise para.

Naravno da se Junajted nije raspao! To je najbogatiji fudbalski klub na svetu i kada pocnu klubovi da propadaju Junajted ce da bude poslednji koji ce da propadne.
Jedan poraz nije raspad! Trenutna kriza. Jednostavno vladali su 90tih godina Engleskom i Evropom i nista ne moze da traje doveka.
Red je na neke druge klubove da se dokazu u narednom periodu. A junajted ce vrlo brzo biti onaj stari. Treba samo da promene Fergusona,jer je on izduvana lula i njegova takticka fudbalska reshenja su provaljena.
Znaci,nov iskusan i ozbiljan trener,3-4 dobra nova igraca...posebno u sredini terena i sve krece na bolje.

Uh, uh, uh...kakva greška...

P.S. Izvinjavam se što oživjeh temu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back