Rašković Ivić: Nije u redu da se Branislav Trifunović predstavlja kao MORALNA VERTIKA

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
https://www.blic.rs/vesti/politika/...av-trifunovic-predstavlja-kao-moralna/k0b28ln

1_-k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWmpBN01EQV8vYWI4MWQ5M2YyZjVkMWYzNDUyZWIxODg1Y2M4OTQxNGQuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

I kakve sad to ima veze sa njenim politickim stavovima? Svakoga biste da gurnete na dno, cak i kad nema nikakvog osnova za to.

Има, кад јој је син Хрват онда нема јасну политику према јамама где су јој завршили рођаци. Тако онда можеш да прочиташ и њена размишљања попут: „Sanda Rašković Ivić: Teška srca moram priznati, Hrvatska je imala pravo na uspostavu jurisdikcije u Kninu“

Tako je, nije Sanda za politiku. Još dok je vodila DSS pokazala se dosta nesposobnom, iako je tačno da je zaslužna za vraćanje te političke stranke iz mrtvih. Mada je veliki deo toga bio, mora se priznati, i zbog prosto mizoginije mnogih. Trebalo bi da se povuče, po mom mišljenju. Nemam utisak da zahvaljujući njoj Jeremić privlači neki značajniji broj glasova.

Tako je, nije Sanda za politiku. Još dok je vodila DSS pokazala se dosta nesposobnom, iako je tačno da je zaslužna za vraćanje te političke stranke iz mrtvih. Mada je veliki deo toga bio, mora se priznati, i zbog prosto mizoginije mnogih.

Nije ni ona htela, uvukli je mangupi...hteli da profitiraju na politici njenog oca.

Има, кад јој је син Хрват онда нема јасну политику према јамама где су јој завршили рођаци. Тако онда можеш да прочиташ и њена размишљања попут: „Sanda Rašković Ivić: Teška srca moram priznati, Hrvatska je imala pravo na uspostavu jurisdikcije u Kninu“

Mislim da ona tako nesto nije rekla ili ako se secam bilo je u kontekstu politike njenog oca pa neki odgovor na to.

U svakom sluacju ona se opravdavala za to, objasnjavala, i mene interesuje njena sadasnja politika i stavovi. Oni su dobri, ali nacin joj je ocigledno, hronicno neuspesan.

Nije ni ona htela, uvukli je mangupi...hteli da profitiraju na politici njenog oca.

Pa realno ona i pokušava da živi na slavi svog oca (kao i sve viđenije ličnosti...sve je to kasta elite u kojoj se ljudi trude da žive od slave svojih predaka), tj. zato je tu gde jeste. Ćaća joj bio akademik i politički lider Srba u Krajini, a ja sam njegovo dete. I sad 'ajde podržite mene.

Back