sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Zene da li su vam odvratni tipovi koji pocnu da piju kad ih zene ostave, umesto da zive zivot i dalje normalno i ponovo sve stvore?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratni su mi tipovi koji piju u bilo kom periodu zivota.
Znači, ostavljen muškarac je raskežen muškarac, jel?
A, Sinnke?
Verovatno za promašenom investicijom, a?
A nego kakav bi bio, cim ga je ostavila najverovatnije je razlog sto mu je izvukla sav novac i nema vise sta uzimati.
E sad di je tuga najveca to me bas zanima, jer kad pije dal tuguje za njom ili keshom?
to je malo teza tema..svaki raskid je drugaciji...ja sam ostavio svoju bivsu bez i jedne ruzne reci,jednostavno sam prestao da je zovem i prestao sam da se vidjam sa njom..bilo mi je zao ali nisam pio
Zene vole..za razliku od muskarca da se svete..nanesu neku vrstu boli...povrede nekako..lece sujetu..ispravljaju krive drine..bzvz.
khmmm, koja generalizacija...
Zasto da ne..sa osmehom je lakse..iskreno..
Takođe.
Naravno, mislim na opijanja, pijenja u nenormalnoj meri, do besvesti, povraćanja...
A naročito mi je ogavno to kad muškarac pije da bi u tome našao nakakvu kvazi utehu, jer je ostavljen ili šta već... To su za mene kvazi muškarci, kukavice, p...
Ne trpim muške suze. Slaba sam na njih, ako su teške i ako su iskrene.
Suze drugih kategorija (česte i lažne i ucenjivačke) pripisujem već pomenutoj grupi muškaraca.
Kad vidim muškarca koji plače zbog žene, najradije bih ga iznašamarala.
Skoro sam nekom momku prišla u kafiću, jer je plakao. Ne, nije dobio šamare.
Samo sam sela i počela da pričam.
Jbt, mislio je da nisam čista. Ali sam ga ipak nasmejala na kraju kad sam mu rekla nešto slično ovome što sam napisala. Rastasmo se u drugarstvu.
sa cudnim zenama si se ti druzio - ja sam uvek samo otisla bez traga...