Rasizam u tebi da ili ne ?

• Začetnik teme Ja~SS~minnn
  • Datum pokretanja
Ja~SS~minnn:
Šta je to što budi mržnju to je RASIZAM
P.S. SS FOREVER

Kao prvo.. ova tema ne spada pod 'Religiju'.. jer koliko znam Hica ili njemu slicni nisu bili nikakva uzvisena bica..
Inace mrzim ovakva foliranja po forumima... samo kao SS.. bla bla... 88 bla bla... ponos nemache vojske i ostalo.. ma daj bre... kada ce se ljudi vise opametiti.. i poceti zrelo da razmisljaju... pogotovo ove danasnje generacije... veruju maltene u sve sto cuju... i dopustaju drugima da im pune glavu koje kakvim budalastinama...
Sto se mene tice... veliki sam PROTIVNIK rasizma!!! (da se primetiti)... I ono sto budi mrznju ne mozemo nazvati rasizmom samo.... tu je i nacizam, nacionalizam etc etc... znaci gde god ima imalo povoda za mrznju... to se siri i siri i siiirii... i dokle god ima takvih ljudi... unistavanje se nastavlja... al' zar ti (tzv) "naci" pokreti nisu odavno izumrli... naravno ne u bukvalnom smislu.. ali realno gledano... Uglavnom mladje generacije furaju taj 'fazon'... dok oni koji su neko vreme 'u njemu' ga napustaju jer uvidjaju da je to nikad gore zaglupljivanje-zamaranje mozga...?!?
U svakom slucaju.. ljude ne treba svrsatavati po nacionalnosti ili boji koze... podela ljudi se vrsi samo na jedno... DOBRE i LOSE....

Soul Inside:
Ja~SS~minnn:
P.S. SS FOREVER

Kao prvo.. ova tema ne spada pod 'Religiju'.. jer koliko znam Hica ili njemu slicni nisu bili nikakva uzvisena bica..
Inace mrzim ovakva foliranja po forumima... samo kao SS.. bla bla... 88 bla bla... ponos nemache vojske i ostalo.. ma daj bre... kada ce se ljudi vise opametiti.. i poceti zrelo da razmisljaju... pogotovo ove danasnje generacije... veruju maltene u sve sto cuju... i dopustaju drugima da im pune glavu koje kakvim budalastinama...
Sto se mene tice... veliki sam PROTIVNIK rasizma!!! (da se primetiti)... I ono sto budi mrznju ne mozemo nazvati rasizmom samo.... tu je i nacizam, nacionalizam etc etc... znaci gde god ima imalo povoda za mrznju... to se siri i siri i siiirii... i dokle god ima takvih ljudi... unistavanje se nastavlja... al' zar ti (tzv) "naci" pokreti nisu odavno izumrli... naravno ne u bukvalnom smislu.. ali realno gledano... Uglavnom mladje generacije furaju taj 'fazon'... dok oni koji su neko vreme 'u njemu' ga napustaju jer uvidjaju da je to nikad gore zaglupljivanje-zamaranje mozga...?!?
U svakom slucaju.. ljude ne treba svrsatavati po nacionalnosti ili boji koze... podela ljudi se vrsi samo na jedno... DOBRE i LOSE....

potpuno se slazem iako sam ova nova generacija ali malo je ljudi koji razmisljaju kao ti

Soul Inside:
Ja~SS~minnn:
P.S. SS FOREVER

...AVE...

Ja~SS~minnn:
P.S. SS FOREVER
Ti si kao SS-ovka.Ti mora da si toliko iskompleksirana da ne znas sta ces od sebe.Drugo procitaj malo knjige o SS-ovcima,pa ce ti neke stvari biti jasnije, jer ocigledno ni ti ni tebi slicni nemate pojma ko su i sta su stvarno bili.A sto se ostalih tice koji podrzavaju "OVE", idite u cosak, ponesite maramice i pazite da ne nazebete.

Nije bas rasprava o religiji, al' ajd'!

Sto manje crnaca - manje rasizma. Ja licno nemam nista protiv njih, ali bih bio zadovoljan kao poreski obveznik kada bi se znalo koji je ciji, da budu vakcinisani i da drzaoci placaju extra porez na drzanje istih po komadu.

A sto vec rece neko pametno, procitaj nesto o SS, SA i ABHWER-u, moze ti koristiti da ne ispadas neobavestena u drustvu, a i da ne vredjas istorijske kategorije. To nema veze ni sa ovim - promasila si sve sto si mogla da promasis....

Iako se HARDCORE kao pokret bori protiv rasizma,ja imam polovicno misljenje.Meni najvise smetaju cigani(romi).Mnoze se,a nas natalitet je u padu,ako se tako nastavi njih ce biti vise.Prenose bolesti,mnogo puta se desilo da cigani uhvate ovde kod mene nekog pa ga prebiju i uzmu mu mobilni ili pare.Zato ih treba istrebiti!!!!
Ustase naravno PREZIREM,kao i sve koji nisu PRAVOSLAVNE vere.Ali nista mi ne smetaju oni pravi crnci koji nisu cigani(naravno da ih ne bude mnogo).
SKINHEADS SS
Oi! AIN'T DEAD
SS WAFEN
WHITE POWER!!!SRBIJA SRBIMA NAPOLJE SA ROMIMA

Najvise rasista ima u Americi, a najveci rasisti su Amerikanci i Englezi. Covek se rodi kao rasista, covek moze vremenom postati rasista. Sta se desi sa covekom pa postane rasista, ne znam, jer nisam rasista, ne poznajem rasiste, i ne zelim da ih upoznam!

:twisted: Kao mala sam pročitala Majn Kamp imam dosta knjiga o SS . Što se mene tiče : Smrt obojenima jer srbija mora biti bela . Jer da su oni ono što je normalno ( Čast izuzecima ) nebih da vređam . Ali ipak ja imam mišljenje da oni ništa ne predstavljaju ništa lepo .

HARDCOREPUNK:
Iako se HARDCORE kao pokret bori protiv rasizma,ja imam polovicno misljenje.Meni najvise smetaju cigani(romi).Mnoze se,a nas natalitet je u padu,ako se tako nastavi njih ce biti vise.Prenose bolesti,mnogo puta se desilo da cigani uhvate ovde kod mene nekog pa ga prebiju i uzmu mu mobilni ili pare.Zato ih treba istrebiti!!!!
Ustase naravno PREZIREM,kao i sve koji nisu PRAVOSLAVNE vere.Ali nista mi ne smetaju oni pravi crnci koji nisu cigani(naravno da ih ne bude mnogo).
SKINHEADS SS
Oi! AIN'T DEAD
SS WAFEN
WHITE POWER!!!SRBIJA SRBIMA NAPOLJE SA ROMIMA

Ne znam, HC...shvatam revolt donekle, ali ne mozemo resavati nas problem nataliteta tako sto cemo poklati manjine! Meni je monstruozno sto se svi u ovoj zemlji, posebno ovi likovi sa vrha, ponasaju kao da taj problem ne postoji - a to je nas osnovni problem ljudi! Ova vlada kao stvara dugorocne planove za ekonomiju u sledecih 30 godina - recite mi ko ce tu ekonomiju za 30 god. da podrzava kad nece biti dovoljno radno sposobnog stanovnistva? Strasno da se tako necemu ne pridaje ni najmanje paznje! Al da ne skrecem sa teme...

Rasizam je izopacenost - ako mrzite ljude druge boje koze, zasto ne biste onda mrzeli ljude sa drugom bojom kose ili ociju??? Glupost! Mozda u manjoj ili vecoj meri ne gotivim izvesne etnicke grupe, ali nisam u stanju da mrzim citavu rasu ili pripadnike jedne religije, ma koliko mi recimo Islam izgledao ekstreman i...nejasan!

Ja~SS~minnnn:
:twisted: Kao mala sam pročitala Majn Kamp imam dosta knjiga o SS . Što se mene tiče : Smrt obojenima jer srbija mora biti bela . Jer da su oni ono što je normalno ( Čast izuzecima ) nebih da vređam . Ali ipak ja imam mišljenje da oni ništa ne predstavljaju ništa lepo .
:?:
Mislim da mesas "babe i zabe"

Ja~SS~minnnn:

Ako bi samo mogao-la da pojasnis zasto obojeni "ne predstavljaju nista lepo" a belci predstavljaju? Jel' ovim mislis na napredniju evropeidnu kulturu ili na sta vec? Sama konstatacija je idiotska!

Back