Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To je pojava koja je sve češća u Evropi i Svetu. Tu se ne smatra da je neko druge boje kože manje vredan, već ko nije tkz. ''lepotan''. Zbog takve diskriminacije sve su češća samoubistva, a i muškarci imaju sve manje hrabrosti da priđu nekoj devojci, jer nisu ''dovoljno lepi''. Šta vi mislite?
Ugovoreni brakovi su odavno prevazidjeni... uvek su postojali ideali lepote. Do promena je doslo, ali one nisu opravdanje za sve.
I na kraju krajeva ti sto lupaju glavu zbog fizickog izgleda nisu nista bolji od onih koji postavljaju sta je lepo, a sta ne...
Ja bih pre sto godina bila vrh riba, sad sam suntava... sta da se samoubijam zbog toga... ne utice na moj zivot toliko... ima bitnijih stvari zbog kojih bi trebalo da se ubijem...
Ugovoreni brakovi su odavno prevazidjeni... uvek su postojali ideali lepote. Do promena je doslo, ali one nisu opravdanje za sve.
I na kraju krajeva ti sto lupaju glavu zbog fizickog izgleda nisu nista bolji od onih koji postavljaju sta je lepo, a sta ne...
Ja bih pre sto godina bila vrh riba, sad sam suntava... sta da se samoubijam zbog toga... ne utice na moj zivot toliko... ima bitnijih stvari zbog kojih bi trebalo da se ubijem...
Cmok i tebi... ma samo sam htela da kazem da ako hoces zbog necega da de ubijas, ubij se sto si glup, a ne ruzan. Ozbiljnije ce se shvatiti tvoja muka.