Rasizam EUropskih medija u Srbiji. Zasto ?

Pa sto sprecavati crnce kad belci ne valjaju...
Ja cu da se snadjem, nosicu masku , a alat mi je crnacki...

Mali savet, kod vecine ljudi predeo oko genitalija ima vise pigmenata pa bolje crni na suncu, proverite na nudistikim plazama...
Mala turneja po nudizmu i imacete crnacki alat...

:hahaha: :hahaha:

pa u kom stoljeću živiš?

1. najveći qjac je uvijek bjelački...
https://en.wikipedia.org/wiki/Jonah_Falcon

2. crnci su showers, a ne growers- dakle veći izgleda opušteni nego dignuti

3. nema razlike između crnih i bijelih, koliko su te smiješne stvari istraživane:

https://www.ajol.info/index.php/tjmr/article/view/30465
“Oversized” Penile Length In The Black People; Myth Or Reality

4. za primitivni ženski um, kod muškaraca nije važna kobasa, nego atletski izgled.

9796b4d4f2fea32d468614b3c8cb298c.jpg

:hahaha: :hahaha:

pa u kom stoljeću živiš?

1. najveći qjac je uvijek bjelački...
https://en.wikipedia.org/wiki/Jonah_Falcon

2. crnci su showers, a ne growers- dakle veći izgleda opušteni nego dignuti

3. nema razlike između crnih i bijelih, koliko su te smiješne stvari istraživane:

https://www.ajol.info/index.php/tjmr/article/view/30465
“Oversized” Penile Length In The Black People; Myth Or Reality

4. za primitivni ženski um, kod muškaraca nije važna kobasa, nego atletski izgled.

9796b4d4f2fea32d468614b3c8cb298c.jpg
E,sad me stvarno drmadu kompleksi. :mrgreen: :sad2::mrgreen::lol:

Lepo si rekao malopre, nema potrebe da bude iskompleksiran onaj koji može da se meri sa crncima po veličini :mrgreen:
Kako si ti mene samo pogresno razumeo tbr.:(
Pa dajte coveku da yebe,sta je frka?!:) Jos napravi dobru atmosferu,atrakcija,bogte!:)

Pa dajte coveku da yebe,sta je frka?!:) Jos napravi dobru atmosferu,atrakcija,bogte!:)

Pardon, jesam pogrešno razumeo, nisi ti rekao ono što sam ja naveo malopre. Ali svejedno, razumeo sam da misliš kako bi neki drugi kvaliteti trebalo da budu ispred onih seksualnih. Slažem se, samo što to nije uvek slučaj...

Crnci bili u bašibozucima ? Prvi put čujem da su njih dovodili na Balkan kao vojne formacije. Bilo je Albanaca u bašibozucima,domaćih poturica,Roma,Čerkeza,Turaka,Ivo Andrić je opisivao neke Arape oko Travnika,ali za crnce ne čuh. Nešto malo crnačkih porodica dovedo je kao roblje oko Ulcinja. Kakvo je danas stanje sa tom zajednicom ,da li se asimolavalo sa Crnogorcima ili Albancima koli će ga znati.

Bašibozuk je skupljan iz svih delova osmanskog carstva, pa je naravno bilo i crnih... Plus, arapi iz severne afrike i arabije koje je ponekad teško razlikovati od nigera..

220px-G%C3%A9r%C3%B4me-Black_Bashi-Bazouk-c._1869.jpg

E,sad me stvarno drmadu kompleksi. :mrgreen: :sad2::mrgreen::lol:

Ima tu raznijeh junakah....

https://www.newidea.com.au/jonah-falcon-celebrity-sex-claims
Man with world's largest penis talks about Hollywood A-list conquests

A man claiming to have the largest penis in the world has made a shocking confession that he has had sexual encounters with some of Hollywood’s biggest stars.

U.S. actor Jonah Falcon claims numerous ‘Oscar nominees and Oscar winners’ have engaged in sexual acts with him.
Falcon although remained coy on giving any of the supposed celebrity identities away but did state that he had slept with one huge name.
.....
https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/2664374/roberto-esquivel-cabrera-penis-size-disabled/

DING DONG! Who is Roberto Esquivel Cabrera, why is his penis so large and is it really the biggest in the world?
Introducing the man with the largest willy in the world...

nintchdbpict0002957150291.jpg

Inače, zanimljivo je to ispoljavanje rasizma kod Hrvata, taj fenomen zaslužuje nešto dublju analizu. Verovatno dolazi na tragu Hitlera, koji je onako iskrivljen i nikakav, sa jednim jajetom, propagirao nekakve ideje više rase, pa su zakržljale nakaze u nedostatku sopstvenih ideja preuzele njegove. Međutim, tu dodatnu zabunu unosi i ona Hitlerova izjava o Hrvatima kao izmetu ljudskog roda... Ah ta bespuća povijesne zbiljnosti :kafa:

Ima tu raznijeh junakah....

https://www.newidea.com.au/jonah-falcon-celebrity-sex-claims
Man with world's largest penis talks about Hollywood A-list conquests

A man claiming to have the largest penis in the world has made a shocking confession that he has had sexual encounters with some of Hollywood’s biggest stars.

U.S. actor Jonah Falcon claims numerous ‘Oscar nominees and Oscar winners’ have engaged in sexual acts with him.

Falcon although remained coy on giving any of the supposed celebrity identities away but did state that he had slept with one huge name.
.....
https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/2664374/roberto-esquivel-cabrera-penis-size-disabled/

DING DONG! Who is Roberto Esquivel Cabrera, why is his penis so large and is it really the biggest in the world?
Introducing the man with the largest willy in the world...

nintchdbpict0002957150291.jpg
Negde sam citao da je ovaj prevarant, satro "Holivud, ovo-ono...":cool:
Ali, ako ovo cita konzument Kurira, e u tom slucaju: :pop:

Ne znam za bivše Yu republike, no u SAD oko 1% bjelkinja imaju djece s crncima, a 4% crnkinja s bijelcima.

Što je i logično, deo crnkinja želi da im dete napreduje u društvenoj hijerarhiji, a pa stupaju u brakove sa belcima da bi imali ''belje'' potomstvo. Sa druge strane, smorene sredovečne gospođe možda ponekad imaju sex sa crnjama, ali im naravno ne pada na pamet da imaju decu sa njima, i time ugroze društveni položaj i sebe i svoje dece... A i taj mit o navodnoj crnačkoj sexualnoj sposobnosti je budalaština, kod njih nema strasti i senzualnosti, samo robotske mehanike...

Kazem vazno je sta zene veruju....
To sto ja znam da jedva 3% zena moze da primi dobar penis do kraja, jer to boli brate, da vidis kako pocne da bezi ispod tebe kad predje 13 unutra....
Samo one koje razmrdaju rodnicu pa da moze da uterujes i preko grlica u matericu, mogu da prime vece duzine...
Ali zene kao bi to trebalo bolje da znaju, a kao i za sve , blage veze nemaju...

Kazem vazno je sta zene veruju....
To sto ja znam da jedva 3% zena moze da primi dobar penis do kraja, jer to boli brate, da vidis kako pocne da bezi ispod tebe kad predje 13 unutra....
Samo one koje razmrdaju rodnicu pa da moze da uterujes i preko grlica u matericu, mogu da prime vece duzine...
Ali zene kao bi to trebalo bolje da znaju, a kao i za sve , blage veze nemaju...

Žene rađaju djecu koja su golema bića, a da bi ljudski pimpek, koji je smiješna mala stvar, za njih bio nešto jako .... :hahaha: :hahaha:

A u pogledu "vjerovanja"- realno, sve su hollywoodske ženske fukse. I tko su najveći švaleri ?

Brando, Eastwood, Nicholson, Di Caprio, Pitt... Sve bijelci.

Među muškim zvijezdama-crncima nema praktički nikog. I to za ženski dio pučanstva koji baš nije vezan moralnim obzirima...

Ko bije onu \Daddario , jesi video......em je samara em je udara palicom.....a ona koluta ocima ko pernice za decu u osnovnoj skoli....

Inace, verovali vi ili ne, zene radije biraju ugodniji nego veci, ali su alave kao i svaki seljak pa bi ocima ugurale i neki od 2m , zato i ima onaj vic...
Neki dobar qurajber uteruje curi , a ona place...
On je pita sto places, jel te boli.....ma boli...
Pa jel hoces da stanem, .....nemoj...
Pa sto places onda........pa placem sto ne moze vise od njega da stane....

Mene zanima pitanje, zasto nemacki medij u Srbiji istice rasnu komponentu kao naslov.
Zamisli takav naslov na nemackom u Bildu, jos da je isti u vlasnistvu npr. RT.
Sramotno u najmanju ruku od jednog liberalnog EUropskog lista. :(
Eh ti... "zašto". Kako "zašto"?? Kome starijem od 4 i po godine zaista nije jasno zašto oni to rade? Šeretu jedan! :per:

“Udala se za crnca...“

Zasto nemacki medij u Srbiji istice rasizam u medijima?
Kao da ne znamo kakvu istoriju nemci imaju prema crncima pa da kroz naslov iznose takvu prozivku coveka koji ima ime i prezime. Zakljucujemo da se preziva Brooks, a za ime nemacki Blic nam je dao “Crnac” ? #wtf , jel to domen “vanzemaljca” ili su to samo neke stilske figure preuzete od Bilda ili Algemanjecajtunga ?

Sramota i kakvo nepostovanje zena, kapitena reprezentacije & btw. BLM :cool:

Pogledajte prilog 739208

Pogledajte prilog 739211
Покупили то од својих ментора на Западу.

Ne znam za bivše Yu republike, no u SAD oko 1% bjelkinja imaju djece s crncima, a 4% crnkinja s bijelcima.
Ja bih rekao da je obratno a možda i veća korist na račun crnaca. Crnjo recimo nema kompleks da priđe ženi za sto ako hoće upoznavanje druženje isto i latinosi. Po tom pitanju su opušteni. Bijelci su više nekako fini uštogljeni a to žene ne vole. Po mojim procjenama 7 - 8% brakova crnac bjelkinja,i negdje oko 2 - 3% bijelac crnkinja.
Sa žutom rasom se najviše mješaju bijelci uglavnom muškarci. Bijelac azijatkinja 10 - 15% ,azijat bjelkinja 2 -3%,azijatkinja crnac oko 1%,azijat crnkinja 0,001%.
Djeca iz mješanih crno bijelih brakova naginju više crncima. Inače u Americi i nema toliko među rasnog miješanja onoliko koliko se na tv-u predstavlja. U mnogim sredinama se to i primjeti. U restoranima , odvojeno društvo za jednim stolom sjede bijelci a za drugim crnci. Donekle mlađe generacije imaju kontakta tokom škole,al čim se dođe u dvadesete svak sebi vuče.

Back