Rasizam EUropskih medija u Srbiji. Zasto ?

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
40.326
“Udala se za crnca...“

Zasto nemacki medij u Srbiji istice rasizam u medijima?
Kao da ne znamo kakvu istoriju nemci imaju prema crncima pa da kroz naslov iznose takvu prozivku coveka koji ima ime i prezime. Zakljucujemo da se preziva Brooks, a za ime nemacki Blic nam je dao “Crnac” ? #wtf , jel to domen “vanzemaljca” ili su to samo neke stilske figure preuzete od Bilda ili Algemanjecajtunga ?

Sramota i kakvo nepostovanje zena, kapitena reprezentacije & btw. BLM :cool:

D9ED078C-0476-4589-86FF-472EE32CDD81.jpeg

02FC2AFF-8B7B-4561-8227-12CD48175272.jpeg

Poslednja izmena:
Pa zaebani su srbi prema zenama koje prime crnacki......a zamisli jos i rode od crnackog.....
Znam ja neke devojke, jos su devojke koje su u toj fazi, placanja cene etikete primila sam crnacki ....
S’obzirom da vlada “bela kuga” Srbi su rekli sta su imali na tu temu.
Eno Vesninoj Nikoliji to nije bio problem da se uda, secam se da se hvalila.

Mene zanima pitanje, zasto nemacki medij u Srbiji istice rasnu komponentu kao naslov.
Zamisli takav naslov na nemackom u Bildu, jos da je isti u vlasnistvu npr. RT.
Sramotno u najmanju ruku od jednog liberalnog EUropskog lista. :(

Превелик је и неисплатив напор да Србе оптуже да су геноцидни или расисти, и да им то још прође.

Муче се са великим међународним, војним, медијским и финансијским средствима и не видим када ће то бити завршено.

Не иде им па то ти је!

Pa zaebani su srbi prema zenama koje prime crnacki......a zamisli jos i rode od crnackog.....
Znam ja neke devojke, jos su devojke koje su u toj fazi, placanja cene etikete primila sam crnacki ....
Kad kazes `srbi`, da li mislis na srpkinje, ili na muskarcine koje se, kad to cuju, smanje u realtime-u, kao Toma kad, pred Dzerijem, na sav glas grdi upravo debela crnkinja?..:p:):lol:

“Udala se za crnca...“

Zasto nemacki medij u Srbiji istice rasizam u medijima?
Kao da ne znamo kakvu istoriju nemci imaju prema crncima pa da kroz naslov iznose takvu prozivku coveka koji ima ime i prezime. Zakljucujemo da se preziva Brooks, a za ime nemacki Blic nam je dao “Crnac” ? #wtf , jel to domen “vanzemaljca” ili su to samo neke stilske figure preuzete od Bilda ili Algemanjecajtunga ?

Sramota i kakvo nepostovanje zena, kapitena reprezentacije & btw. BLM :cool:

Pogledajte prilog 739208

Pogledajte prilog 739211
Bljuc je tabloidan. Danas i N1 nisu rasisticki. Nije ni ovaj rasisticki. Srbi ne gledaju na crnce sa mrznjom. Za Srbe su crnci kao vanzemaljci. Interesantni vise i simpaticni. Srbi za razliku od polunaroda Hrvata nemaju tih sklonosti.

Bljuc je odavno smeće od novine , nešto kao sterilna verzija Svinjformera ili Svinjskog Telegrafa , mada ovaj tekst nije rasistički jer realno u Srbiji kada za crnca kažeš da je Crnac to nema rasističku konotaciju kao što je to slučaj preko bare poslednjih decenija . Mislim to je i logično sa obzirom da nema nikakvu traumatičnu prošlost sa crncima , a ni oni sa nama fala Bogu pa sada da ih zovemo AfroSrbima ili tako neka budalaština .

Inače, naravno da u Šumadiji ne treba da bude normalno da se žena uda za tamnoputog... Pa pre 200 godina su tu vršljali arapi i crnci kao turski bašibozuk, ubijali i silovali žene... I sad je nekom normalno da se vraćaju i ostavljaju za sobom svoju garavu decu da odrastaju u šumadijskim selima...
Crnci bili u bašibozucima ? Prvi put čujem da su njih dovodili na Balkan kao vojne formacije. Bilo je Albanaca u bašibozucima,domaćih poturica,Roma,Čerkeza,Turaka,Ivo Andrić je opisivao neke Arape oko Travnika,ali za crnce ne čuh. Nešto malo crnačkih porodica dovedo je kao roblje oko Ulcinja. Kakvo je danas stanje sa tom zajednicom ,da li se asimolavalo sa Crnogorcima ili Albancima koli će ga znati.

Back