Gazija
Iskusan
- Poruka
- 6.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama, nije, kad ti kazem, industrija odavno ne radi, ostala samo administracija i onda mozes misliti...!
A osim toga, rekoh vec, pobedili su radikali, nemoj da si zadrt.
Pa i u republici vlast drze isti, ali ko je zapravo, pobedio? Naravno, nacionalisticki blok, ali je SPS zeznuo stvar!
Ti nista ne slusas!!!
Pa drže i na republičkom nivou. A da li ti misliš da je glas upućen SPS-u to podrazumevao...?
Uostalom, ja stojim iza toga da bi stvari bile mnogo drugačije kod današnje vlasti, da u istu nije ušao SPS. Ali, šta je tu je...
Oni su glasali za radikale i dosta vise!![]()
Je l ti čitaš šta ti pišemo?
Ma ne cita, pusti ga, bas je zadrt ponekad i tvrdoglav!![]()
O D U S T A J E M !!!
Preteruješ, kao i uvek, al nema veze. Ja odustajem... beznadežno je raspravljati s tobom.
Evo, Tihi, potrudio sam se da pre odustajanja pomognem tvojim radikalnim moždanim ćelijama da shvate.
P.S. Niška krv kad zastruji, i bez dogovora se poklapamo.![]()
ne ja samo kazem da je glas rasimu glas ds-u
isto je to
ja ne kazem da vas nece biti, nego cete nastaviti da tavorite i propadate kao i do sad.
i da glas rasimu ne donosi bukvalno nikakve promene i da ce ostati sve isto kao i do sada
za svake izbore DS poturi narodu jedno kukavicije jaje
Na proslim izborima to je bio SPS i Dacic
Pre toga imali su onog Baneta Ivkovica i njegov SPS
Zatim na ovim izborima ce da poture Rasima Ljajica i tu njegovu stranku
A sve ce ostati isto....
Rasim ce formirati vlast sa DS-om i nikakvih promena nece biti
A vidis ja hocu promene. Hocu reformu . Hocu totalno spremanje....
A sa DS-om na vlasti i u vlasti - to je nemoguce
e ono sto ja ne razumem , jeste kako to da ja koji zaradjujem vise od vecine ljudi u ovoj zemlji, sam nezadovoljan i frustriran, a vi koji radite za neku bednu lovu i borite se da prezivite od danas do sutra ,niste nezadovoljni i verujete da vas ova vlast vodi u bolju buducnost dok sve oko vas propada i raspada se
e
Ama nismo frustrirani, tj. jesmo!!!
To je zbog tebe!
U Nisu su pobedili radikaiI!!!
drago mi je sto su u nisu radikali osvojili relativno najveci broj glasova al mi nije drago sto su u apsolutnom broju DS i SPS imali vise.....
znas kako appel , ja zaradjujem vise nego vecina stanovnika ove zemlje i pored toga mi smeta sva ova pljacka , kriminal , javasluk i propadanje moje drzave.
ja realno individualno ne propadam, napredujem, ali me frustrira zato sto skoro svi u mom okruzenju tavore i propadaju .
zato bih zeleo da se ovde nesto promeni , ne iz mog licnog interesa, vec iz opste drustvenog .
e ono sto ja ne razumem , jeste kako to da ja koji zaradjujem vise od vecine ljudi u ovoj zemlji, sam nezadovoljan i frustriran, a vi koji radite za neku bednu lovu i borite se da prezivite od danas do sutra ,niste nezadovoljni i verujete da vas ova vlast vodi u bolju buducnost dok sve oko vas propada i raspada se
to nikada necu moci da razumem .....
zasto u mojoj zemlji ima toliko ogranicenih ljudi, koji ne znaju da realno sagledaju zivot i svet oko sebe....
i one koji im prodaju vec godinama muda za bubrege
Sad se već iskreno nadam da će radikali doći na vlast, čisto da se uveriš u neke stvari - nijednom političaru se ne može verovati i najčešće oni za koje glasaš razočaraju.
To što nisi imao prilike da se uveriš u kvalitet svojih, ne znači da ne grešiš. Zato, srećno na sledećim izborima. Ja neću glasati za njih, jednostavno ne mogu, to je jače od mene. Ne deluju mi nimalo sposobno da rade bilo šta, sem da kritikuju iz opozicionog položaja. Nisu mi nimalo simpatični, nimalo umereni, nimalo kompromisni. Zato neću, ali želim da dođu na vlast, čisto da empirijski utvrdimo bolje jednu staru, dobru činjenicu - SVI SU ISTI I NUŽNO SU ZLO.
Ja ću da glasam za SNS, eto... Čisto eksperimentalno. A najbolje je ne glasati. Ipak, kad bi svi tako radili....
ja ne tvredim da ce sa radikalima 100% b iti bolje, al makar postoji nada. sa ovim nade nema.
To je tvoje mišljenje, meni oni ne ulivaju nadu, u tome je problem.
ok imas pravo na sopstveno misljenje.
ako zelis promene glasaj za bilo koju opozicionu stranku za koju postoji sansa da je nece biti sa DS-om
ako zelis da ostane isto ko i dosad , i ako si zadovoljan stanjem sadasnjim - onda glasaj za DS
Bolje je cak i glasati za sam DS nego za DS satelite dinkica ljajica cedu dacica i ostale