Расим Љајић парви нову, велику странку

bezi bre neznalico.

dokle ces da pravis budalu od sebe na ovom forumu bosnjak?

ovo ti je sudjenje Seselju , i on je ovo napisao haskom tuzilastvu zato sto su osporavali njegovo pravo da bira sam svoje pravne savetnike .

22.septembar 2005.godine!
Suđenje Miloševiću, Šešelj svjedok odbrane. Tada Šešelju nije ni počelo suđenje...

Obrati pažnju:

Pa sretno, samo laž je veliki grijeh...

ajde se bre više smiri danas...ko tebi u ovoj zemlji valja... žene, nišlije...
i šta te stalno briga ko kako glasa po opštinama ćuti u toj svojoj Raškoj i uživaj

ja razumem sto vi iz novog sada i beograda glasate za DS.

Vi realno imate od njih koristi , jer je najveca birokratija i administracija smestena u ta 2 grada i vama se pumpaju pare.

Al ne mogu da skontam zasto nislije glasaju za DS i sta oni imaju od toga?

Konkretno nemaju nista i stoje ekonomski nikad gore

Jesi bio skorije u Nisu? Tamo je teska beda....

Vi realno imate od njih koristi , jer je najveca birokratija i administracija smestena u ta 2 grada i vama se pumpaju pare.

ma OK, ali ne možeš reći da nemaju pameti
nije lepo...prvo ne glasaju svi za DS niti su svi DS-ovci...

Ej, bre, Tihi, pa ti ga sad pretera!

Istina je da je teska beda, ali valjda glasaju iz beznadja.

Osim toga, da bi zadrzali radna mesta, jer ovde samo drzavna i opstinska preduzeca rade.

I trece, imaj na umu da je u Nisu bio skoro izjednacen broj glasova radikala i demokrata (cak mislim da su radikali dobili vise), ali je formirana vlast kao na republickom nivou (nije hteo SPS sa radikalima).

Znaci, u Nisu su pobedili radikali, u sustini...

Ej, bre, Tihi, pa ti ga sad pretera!

Istina je da je teska beda, ali valjda glasaju iz beznadja.

Osim toga, da bi zadrzali radna mesta, jer ovde samo drzavna i opstinska preduzeca rade.

I trece, imaj na umu da je u Nisu bio skoro izjednacen broj glasova radikala i demokrata (cak mislim da su radikali dobili vise), ali je formirana vlast kao na republickom nivou (nije hteo SPS sa radikalima).

Znaci, u Nisu su pobedili radikali, u sustini...

pa u Nisu tek manji broj ljudi radi u administraciji

Nis je uvek bio industrijski grad a ne administrativni , tako da ne mogu da iznadjem logiku zasto vecina u tom Nisu glasa za demokrate kad su ih demokrate urnisale nacisto.

Ne shvataš, Tihi, da glasanje za bilo koga nije sa izvesnim ishodom. Misliš li da su glasači SPS-a ikada mogli da sanjanju ovo danas?
Čovek glasa na osnovu procena koje mogu biti dobre i loše. To što tvoje procene radikala nisu dale empirijsku verifikaciju razlog je više da ćutiš. Tek kad vidimo kakvi su tvoji na delu, možeš da kažeš ko je bio budala, a ko ne.

Što se Niša tiče, lepo ti je picolo napisala. Raspitaj se pre nego što sudiš. Ipak, čak i da su sve Nišlije glasale za DS, ne bi mogao da im išta kažeš. Pre njih u Nišu je vladao Smiljko (taj je Veljin, i taj je upropastio Niš).

pa u Nisu tek manji broj ljudi radi u administraciji

Nis je uvek bio industrijski grad a ne administrativni , tako da ne mogu da iznadjem logiku zasto vecina u tom Nisu glasa za demokrate kad su ih demokrate urnisale nacisto.

Ama, nije, kad ti kazem, industrija odavno ne radi, ostala samo administracija i onda mozes misliti...!

A osim toga, rekoh vec, pobedili su radikali, nemoj da si zadrt.

Ne shvataš, Tihi, da glasanje za bilo koga nije sa izvesnim ishodom. Misliš li da su glasači SPS-a ikada mogli da sanjanju ovo danas?
Čovek glasa na osnovu procena koje mogu biti dobre i loše. To što tvoje procene radikala nisu dale empirijsku verifikaciju razlog je više da ćutiš. Tek kad vidimo kakvi su tvoji na delu, možeš da kažeš ko je bio budala, a ko ne.

Što se Niša tiče, lepo ti je picolo napisala. Raspitaj se pre nego što sudiš. Ipak, čak i da su sve Nišlije glasale za DS, ne bi mogao da im išta kažeš. Pre njih u Nišu je vladao Smiljko (taj je Veljin, i taj je upropastio Niš).

ja ne pricam o opstinskoj vlasti. opstinska vlast ne moze da ucini mnogo za neki grad

mislim opstina kontrolise vodovod , kanalizaciju, komunalno, grejanje i opstinsku upravu - njene mogucnosti su jako ogranicene bez podrske republicke vlasti

ono sto je nisu trebalo , jeste otvaranje fabrika pokretanje proizvodnje, a to su sve ingerencije republicke vlasti . toga nije bilo - a nije bilo jer su nislije glasale za demokrate koji sluze zapadu kojem nije u interesu da srbija ima proizvodnju i industriju.

i to j ne razumem, kako je ljudima toliko suzena percepcija i kako ne mogu da razdvoje dobro od zla, kako ne mogu da provale kad ih neko laze....

ja ne pricam o opstinskoj vlasti. opstinska vlast ne moze da ucini mnogo za neki grad

mislim opstina kontrolise vodovod , kanalizaciju, komunalno, grejanje i opstinsku upravu - njene mogucnosti su jako ogranicene bez podrske republicke vlasti

ono sto je nisu trebalo , jeste otvaranje fabrika pokretanje proizvodnje, a to su sve ingerencije republicke vlasti . toga nije bilo - a nije bilo jer su nislije glasale za demokrate koji sluze zapadu kojem nije u interesu da srbija ima proizvodnju i industriju.

i to j ne razumem, kako je ljudima toliko suzena percepcija i kako ne mogu da razdvoje dobro od zla, kako ne mogu da provale kad ih neko laze....

Znači, ti misliš da je neko na opštinskom nivou glasao za radikale, a na republičkom za DS. To je tebi logično razmišljanje? :dontunderstand:

Znači, ti misliš da je neko na opštinskom nivou glasao za radikale, a na republičkom za DS. To je tebi logično razmišljanje? :dontunderstand:

ne nego ti ljudi , ta sirotinja koja je popila otkaze u EI NIS, DIN-u i gde vec , sedi kuci u predgradjima nisa bez banke u dzepu, i glasa za DS i veruje kako ce tadic da ih uvede u Evropu i onda ce Nis da procveta....

E to ja ne razumem, kako neko moze da bude toliko lakoveran i naivan...........

ne nego ti ljudi , ta sirotinja koja je popila otkaze u EI NIS, DIN-u i gde vec , sedi kuci u predgradjima nisa bez banke u dzepu, i glasa za DS i veruje kako ce tadic da ih uvede u Evropu i onda ce Nis da procveta....

E to ja ne razumem, kako neko moze da bude toliko lakoveran i naivan...........

Oni su glasali za radikale i dosta vise!:rtfm::rtfm::rtfm:

a ko glasa onda za DS z:D

i zasto DS vlada u Nisu a ne radikali ako je vecina sirotinje glasala za njih , a sirotinje u nisu ima preko 80% stanovnika

da se razumemo u sirotinju ubrajam sve one koji zaradjuju manje 20.000 dinara mesecno, a takvih je u nisu jedno 80%

Preteruješ, kao i uvek, al nema veze. Ja odustajem... beznadežno je raspravljati s tobom.

Pa sve je to vezano za Rasima... Znaš, mi Nišlije oćemo Rasima, A Tihi kaže da je bolji Šešelj i da, ako glasamo za Rasima, ima da nas nema, jer

limes od Rasim Ljajić*DS/Socijal demokratka partija teži nuli.

:mrgreen:

ne ja samo kazem da je glas rasimu glas ds-u

isto je to

ja ne kazem da vas nece biti, nego cete nastaviti da tavorite i propadate kao i do sad.

i da glas rasimu ne donosi bukvalno nikakve promene i da ce ostati sve isto kao i do sada

za svake izbore DS poturi narodu jedno kukavicije jaje

Na proslim izborima to je bio SPS i Dacic

Pre toga imali su onog Baneta Ivkovica i njegov SPS

Zatim na ovim izborima ce da poture Rasima Ljajica i tu njegovu stranku

A sve ce ostati isto....

Rasim ce formirati vlast sa DS-om i nikakvih promena nece biti

A vidis ja hocu promene. Hocu reformu . Hocu totalno spremanje....

A sa DS-om na vlasti i u vlasti - to je nemoguce

Back