Расим Љајић парви нову, велику странку

radikali nikada srbiju nisu doveli do bankrota - dok ovi tvoji jesu

od ovih tvojih gorih nema i ne moze da bude

ne postoji ni teoretska mogucnost da bilo koja sledeca vlast bude gora od DS-a

Jer od ovoga gore ne moze da bude? Sta je gore od potpunog ekonomskog kolapsa drzave i totalne propasti domace privrede?

da dovedemo sad 10 ljudi prvih sa ulice - bolje bi rezultate imali nego ovi tvoji lopovi

Postoji samo jedan odgovor na tvoje pitanje.

nismo mi svi srbi qurve da se prodajemo za pare - kao vi iz DS-a . Ima nas jos casnih i postenih ljudi , kod kojih cast postenje i obraz - nemjaju cenu

SRS to moze da uradi, ali moze da uradi samo jednom , jer nakon toga postaju vanparlamentarna stranka i nikada im vise niko nece od sadasnjih biraca dati glas.

Drugo tako nesto nikada ne bi dozvolio dr. Vojislav Seselj, koji je covek od principa i stava.

Tako da sto se tebe tice prica je "sto je babi milo to joj se i snilo" :manikir:

Meni to nije milo a mislim da radikale niko neće ni nuditi jer i bez njih imamo većinu. :zper:
O tome koliko je Šešelj principijelan smo sve naučili onda kada je pljuvao Slobu i Miru pa posle otrčao da im se uvlači i pravi koaliciju sa njima. Ko to uradi jednom nije mu problem da ponovi :lol: Uostalom, on se tamo kada ga osude neće ništa pitati (a osudiće ga sve i da nije kriv) a ovi koje je ostavio su sve samo ne moralni i gadljivi na lovu. Časnih i poštenih ljudi ima još dosta, ima ih i u SRS, ali nažalost nisu na čelu stranke i ne odlučuju :lol:

Hoćeš nam dati kopiju njegovog indexa da to dokažeš ili ćeš da lažeš kao po običaju?:mrgreen:
A Šešelju džabe intelektualni kapacitet kad je opaljen a uz to i Hrvat :lol:

znas sta je meni smesno - sto ste vi Ds-ovci navodno kosmpolite, volite Hrvate idete kod Hrvata na more a ovamo smeta vam navodno sto je seselj hrvat :hahaha:

To samo pokazuje koliko ste jadni, bedni i pokvareni - i da tom coveku ne mozete da nadjete nista lose , pa ga jednostavno lazno prikazujete hrvatom

Za tvoju informaciju Seselj je iz Popovog Polja i njemu su pola porodice pobile ustase za vreme drugog svetskog rata. Njegov otac se spasio smrti samim cudom.

Zar ti nije logicno da , ako su Seselji Hrvati, da ih ustase ne ubijaju? To bi trebalo da bude logicno da ustase ubijaju samo Srbe a ne i Hrvate? z:D

radikali nikada srbiju nisu doveli do bankrota - dok ovi tvoji jesu

od ovih tvojih gorih nema i ne moze da bude

ne postoji ni teoretska mogucnost da bilo koja sledeca vlast bude gora od DS-a

Jer od ovoga gore ne moze da bude? Sta je gore od potpunog ekonomskog kolapsa drzave i totalne propasti domace privrede?

da dovedemo sad 10 ljudi prvih sa ulice - bolje bi rezultate imali nego ovi tvoji lopovi

Radikalii su divni i vaspitani ljudi.:manikir:

Ima sve naucne i druge kvalitete da vodi Srbiju i srpski narod . U svakom slucaju mnogo vece kvalitete od jednog psihologa Borisa Tadica koji je zavrsio fakultet u 40toj godini zivota.

Ma radikali su uvijek bili najškolovaniji ljudi u politici. Evo ti jednog Mirka Blagojevića, lidera šešeljevih radikala u RS-u. Čovjek je mašinski tehničar. I to još u roku, završio sva četiri razreda te škole. U roku čovječe, razumiješ???

Znači Mirka za budućeg vođu, šta misliš???

znas sta je meni smesno - sto ste vi Ds-ovci navodno kosmpolite, volite Hrvate idete kod Hrvata na more a ovamo smeta vam navodno sto je seselj hrvat :hahaha:

Ne smeta što je Hrvat već smeta što se folira da nije ;) :zper:
Smeta i što je bio komunista pa postao četnik ... što se vukao sa Draškovićem pa ga pljuvao .. što je pljuvao Slobu pa se združio sa njim ... principijalnost ravna nuli.

Ne smeta što je Hrvat već smeta što se folira da nije ;) :zper:
Smeta i što je bio komunista pa postao četnik ... što se vukao sa Draškovićem pa ga pljuvao .. što je pljuvao Slobu pa se združio sa njim ... principijalnost ravna nuli.

e sad mi objasni, ako je Seselj Hrvat, sto je vodio rat protiv Hrvata u Krajini i zasto se zalagao za prekrajanje granica Hrvatske i za liniju velike Srbije Karlobag - Karlovac- Ogulin - Virovitica

zar ne bi bilo logicno da ako je neko Hrvat da se zalaze za hrvatske interese?

dokle ces vise da lupas i pravis budalu od sebe na ovom forumu ? z:D

zar ne bi bilo logicno da ako je neko Hrvat da se zalaze za hrvatske interese?

Ne, logično je da se zalažeš za ono gde ti bolje plate pa da naprasno postaneš Srbin ako tu ima više keša.

A meni do sada još niko ne reče da pravim budalu od sebe pa se neću zabriinuti što to konstatuje neko kome to govore svaki dan po par puta :mrgreen:

a sta bi ti radila da te neko drzi skoro 7 godina u pritvoru?

da 7 godina nece da ti zavrse sudjenje?

sta bre glumis.....

Ovo je bilo kada je svjedočio na suđenju Miloševiću.
Pa ti izračunajkada je bilo suđenje Miloševiću i kada je Šešelj otišao u Haag.

Nije teško razumjeti, tačan rezultat se kreće od 1 do 5, pa ti pogodi...:hahaha:

@Tихи

Tvoje je pravo da glasaš za koga želiš. Nema svrhe da ja tebe u išta ubeđujem, jer ja sam mišljenja da je najbolje ne glasati. Ali, ja to nikad neću učiniti, jer želim da iskoristim svoje pravo, pa makar i pogrešio, kao što već jesam.

Radikali su, kao što rekoh, profesionalna opozicija, omraženi su u svetu, lideru radikala se sudi uveliko. Takva stranka, sve i da hoće, pa i da teoretski može, jednostavno u praksi nema mogućnosti da vodi Srbiju na pravi način. Ipak, tvoje je pravo da misliš drugačije i, ako dođu na vlast ikada, ja se iskreno nadam da će ispasti da si bio u pravu. Ali mi ništa to ne nagoveštava, naprotiv.

Ovo je bilo kada je svjedočio na suđenju Miloševiću.
Pa ti izračunajkada je bilo suđenje Miloševiću i kada je Šešelj otišao u Haag.

Nije teško razumjeti, tačan rezultat se kreće od 1 do 5, pa ti pogodi...:hahaha:

ne lupaj bosnjak.

ovo je rekao na sopstvenom sudjenju i ovo sam gledao ja na TV.

ne znas cak ni da odgledas snimak kako treba.

@Tихи

Tvoje je pravo da glasaš za koga želiš. Nema svrhe da ja tebe u išta ubeđujem, jer ja sam mišljenja da je najbolje ne glasati. Ali, ja to nikad neću učiniti, jer želim da iskoristim svoje pravo, pa makar i pogrešio, kao što već jesam.

Radikali su, kao što rekoh, profesionalna opozicija, omraženi su u svetu, lideru radikala se sudi uveliko. Takva stranka, sve i da hoće, pa i da teoretski može, jednostavno u praksi nema mogućnosti da vodi Srbiju na pravi način. Ipak, tvoje je pravo da misliš drugačije i, ako dođu na vlast ikada, ja se iskreno nadam da će ispasti da si bio u pravu. Ali mi ništa to ne nagoveštava, naprotiv.

radikali nisu omrazeni u svetu , vec samo na zapadu, zato sto su se suprostavljali politici zapada da unisti srbiju i srpski narod i da nas rasparcaju na vise malenih kvislinskih banana republika.

Vi ste omiljeni na zapadu, zato sto ste sluge okupatora, zato sto radite sve sto vam oni kazu da unistite srbiju i srpski narod - teritorijalno , nacionalno i ekonomski .....

Pogledaj samo rezultate nase drzave od kako je vodite vi , sluge okupatora, domaci izdajnici i strani placenici

Ekonomski - SRbija propada stojimo nikad gore
Demografski - Srbija izumire stojimo nikad gore
Teritorijalno - Srbija propada nikad nismo imali manju drzavu

Bukvalno u svim aspektima mi stojimo katastrofalno od kako vi vodite ovu zemlju

To su vasi rezultati . To je vasa zasluga.

Biti omrazen od strane NATO drzava je danas jednako lepo kao da te 1941 godine mrze Hitler i nacisti

Zabrinuo bih se duboko da nas vole.....

Zašto širiš lažne informacije po forumu. Pa pogledaj snimak, Šešelj sjedi na klupi za svjedoke, a tužilac ga ispituje!

uz to, ovo je iz ljeta 2005.godine. Suđenje Slobi, svjedokŠešelj...:bye::bye::bye:

bezi bre neznalico.

dokle ces da pravis budalu od sebe na ovom forumu bosnjak?

ovo ti je sudjenje Seselju , i on je ovo napisao haskom tuzilastvu zato sto su osporavali njegovo pravo da bira sam svoje pravne savetnike .

@Tихи

Drugo vi nislije za mene nikad niste imali pameti.

Nis kao grad vam je u totalnom raspadu, sve vam propada, stojite ekonomski nikad gore , a vi i dalje glasate za ove koji su vas dotle doveli.

Pa nastavite da radite u korist sopstvene propasti...

Samo napred.....

Back