Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Rasim Ljajic je najpristojniji politicar u celoj Srbiji. Ukoliko stranka ne bude regionalnog karaktera, ima moj glas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radikali nikada srbiju nisu doveli do bankrota - dok ovi tvoji jesu
od ovih tvojih gorih nema i ne moze da bude
ne postoji ni teoretska mogucnost da bilo koja sledeca vlast bude gora od DS-a
Jer od ovoga gore ne moze da bude? Sta je gore od potpunog ekonomskog kolapsa drzave i totalne propasti domace privrede?
da dovedemo sad 10 ljudi prvih sa ulice - bolje bi rezultate imali nego ovi tvoji lopovi
nismo mi svi srbi qurve da se prodajemo za pare - kao vi iz DS-a . Ima nas jos casnih i postenih ljudi , kod kojih cast postenje i obraz - nemjaju cenu
SRS to moze da uradi, ali moze da uradi samo jednom , jer nakon toga postaju vanparlamentarna stranka i nikada im vise niko nece od sadasnjih biraca dati glas.
Drugo tako nesto nikada ne bi dozvolio dr. Vojislav Seselj, koji je covek od principa i stava.
Tako da sto se tebe tice prica je "sto je babi milo to joj se i snilo"![]()
Hoćeš nam dati kopiju njegovog indexa da to dokažeš ili ćeš da lažeš kao po običaju?
A Šešelju džabe intelektualni kapacitet kad je opaljen a uz to i Hrvat![]()
To s u pravu.Bolji i pristojniji od mnogih ''etničkih Srba''Rasim Ljajic je najpristojniji politicar u celoj Srbiji..
radikali nikada srbiju nisu doveli do bankrota - dok ovi tvoji jesu
od ovih tvojih gorih nema i ne moze da bude
ne postoji ni teoretska mogucnost da bilo koja sledeca vlast bude gora od DS-a
Jer od ovoga gore ne moze da bude? Sta je gore od potpunog ekonomskog kolapsa drzave i totalne propasti domace privrede?
da dovedemo sad 10 ljudi prvih sa ulice - bolje bi rezultate imali nego ovi tvoji lopovi
Ima sve naucne i druge kvalitete da vodi Srbiju i srpski narod . U svakom slucaju mnogo vece kvalitete od jednog psihologa Borisa Tadica koji je zavrsio fakultet u 40toj godini zivota.
znas sta je meni smesno - sto ste vi Ds-ovci navodno kosmpolite, volite Hrvate idete kod Hrvata na more a ovamo smeta vam navodno sto je seselj hrvat![]()
On će da vodi Srbiju i srpski narod?
Ne smeta što je Hrvat već smeta što se folira da nije![]()
Smeta i što je bio komunista pa postao četnik ... što se vukao sa Draškovićem pa ga pljuvao .. što je pljuvao Slobu pa se združio sa njim ... principijalnost ravna nuli.
To su sve naVodne umotVoVine, što dokazuje njegovu pViVženost naVodu.
Ja mislim da su njemu ovo namjestili islamisti i ustaše, a da on ovo nije rekao.
Sve je to zavjera protiv srpskog naroda je moje mišljenje. Šta ti misliš?
zar ne bi bilo logicno da ako je neko Hrvat da se zalaze za hrvatske interese?
a sta bi ti radila da te neko drzi skoro 7 godina u pritvoru?
da 7 godina nece da ti zavrse sudjenje?
sta bre glumis.....
Ovo je bilo kada je svjedočio na suđenju Miloševiću.
Pa ti izračunajkada je bilo suđenje Miloševiću i kada je Šešelj otišao u Haag.
Nije teško razumjeti, tačan rezultat se kreće od 1 do 5, pa ti pogodi...![]()
ne lupaj bosnjak.
ovo je rekao na sopstvenom sudjenju i ovo sam gledao ja na TV.
ne znas cak ni da odgledas snimak kako treba.
@Tихи
Tvoje je pravo da glasaš za koga želiš. Nema svrhe da ja tebe u išta ubeđujem, jer ja sam mišljenja da je najbolje ne glasati. Ali, ja to nikad neću učiniti, jer želim da iskoristim svoje pravo, pa makar i pogrešio, kao što već jesam.
Radikali su, kao što rekoh, profesionalna opozicija, omraženi su u svetu, lideru radikala se sudi uveliko. Takva stranka, sve i da hoće, pa i da teoretski može, jednostavno u praksi nema mogućnosti da vodi Srbiju na pravi način. Ipak, tvoje je pravo da misliš drugačije i, ako dođu na vlast ikada, ja se iskreno nadam da će ispasti da si bio u pravu. Ali mi ništa to ne nagoveštava, naprotiv.
Zašto širiš lažne informacije po forumu. Pa pogledaj snimak, Šešelj sjedi na klupi za svjedoke, a tužilac ga ispituje!
uz to, ovo je iz ljeta 2005.godine. Suđenje Slobi, svjedokŠešelj...![]()
@Tихи
Tvoje je pravo da glasaš za koga želiš. Nema svrhe da ja tebe u išta ubeđujem, jer ja sam mišljenja da je najbolje ne glasati. Ali, ja to nikad neću učiniti, jer želim da iskoristim svoje pravo, pa makar i pogrešio, kao što već jesam.
Radikali su, kao što rekoh, profesionalna opozicija, omraženi su u svetu, lideru radikala se sudi uveliko. Takva stranka, sve i da hoće, pa i da teoretski može, jednostavno u praksi nema mogućnosti da vodi Srbiju na pravi način. Ipak, tvoje je pravo da misliš drugačije i, ako dođu na vlast ikada, ja se iskreno nadam da će ispasti da si bio u pravu. Ali mi ništa to ne nagoveštava, naprotiv.