balakirjev90
Početnik
- Poruka
- 13
Ako znate neku foru za skidanje sa Rapidshare-a a da se ne ceka ostavite ovde...bilo sta u vezi Rapida jer sam ocajan probao sam brdo programa i raznih zajebancija ali nece pa nece....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupiš lepo Premium account i nema zajebancije!![]()
apsolutno se slazem.
Ako neko ima para da plati hiljadu i vise dinara mesecno internet, sigurno ima i par hiljada da godinu dana skida do mile volje.
A da ne ispadne da popujemo da odgovorim na temu.
Efikasan nacin ne postoji,. jedini nacin je menjanje IP broja ali to je jako mukotrpan posao dok ne nabodes IP koji radi a onda posle 100MB ajde jovo nanovo. (znaci moras non stop da budes uz racunar)
Ne isplati se.
JA vec vise od pola godine koristim premium i odusevljen sam. Poubacujem sve fajlove u flashget i kad se vratim kuci film , serija ili igrica sta sam vec snimao me ceka. Milina.
Prvo, budi pristojan.Jer si bre ti normalan!Ja koritim Mozilu, 2.0.0.11 i odlicno cisti coockies.Koristim i ostali anti-sljam programe koji mi sve brisu (Spyware doctor,Spyware Terminator...).Samo cistite racunar i eto vam.A obavezno idite i na http://rapid.mirror.host.fosi.eu.org/? .Samo je tu potrebno da imate tri racunara ukljucena i da jedan skida.To se radi organizovano![]()