RANKO PANIC-BRIS TATON !!!!!

orion77

Aktivan član
Poruka
1.871
Bio si na mitingu,vau,bio sam i ja samo sto sam za razliku od tebe shvatio da sam zestoko pogresio sto sam tada bio tamo a tebi i posle 20 godina nije jasno.

Da, sve mi je jasno kako si to uvidjeo, bolje je dolaziti do hljeba bez motiku.

Tvoj je ovaj Beograd koliko i od tog pandura,obojica ste dovedeni iz vukojebine radi sirenja sabanizma i seljacizma po Beogradu.

Beograd je moj jer sam ja rođen u njemu, ti sigurno nisi pa ti je krivo što ne možeš reći da je to tvoj grad.

stawwross

Domaćin
Poruka
4.769
НАВЕДИ извор осим ДОСманлијских подвала ?
ДОКАЗ да је то икада тако речено?

Све друго је Јајарење жутих крадљиваца јаја, пилићара, пијачара...

гукни: ______________

pa vidi verovatno sam malo stariji od tebe pa sam citavu 99g i 2000 slusao samo o tome na svakom dnevniku vestima novinama itd itd
tako da niti branim zute ista su g...vna
ali ovo sa zutima nema veze

Poruka
27.471
pa vidi verovatno sam malo stariji od tebe pa sam citavu 99g i 2000 slusao samo o tome na svakom dnevniku vestima novinama itd itd
tako da niti branim zute ista su g...vna
ali ovo sa zutima nema veze

Нисам питао случајно: Наведи извор?
Биће да грешиш. Можда ти се то наметнуло преко неког Шорошевог медија,
зато предлажем поново: Поткрепи ту тврдњу извором из прес клипинга
тзв. "милошевићевих медија". Покушај.

Грандиозне лажи ипак су резервисане за ДОСманлијску багру:

milionmestaof6.jpg

stawwross

Domaćin
Poruka
4.769
Нисам питао случајно: Наведи извор?
Биће да грешиш. Можда ти се то наметнуло преко неког Шорошевог медија,
зато предлажем поново: Поткрепи ту тврдњу извором из прес клипинга
тзв. "милошевићевих медија". Покушај.

Грандиозне лажи ипак су резервисане за ДОСманлијску багру:

milionmestaof6.jpg

ti verovatno ne citas sta ti napisem
zuti su ista govna,6. oktobra je trebalo pobiti 10000ljudi koji su bili na bilo kojoj funkciji i sve bi bilo ok
ovako samo je skinut sloba,ali i to je dosta,a svi ostali su ostali i zato nam je gljivica ministar i sl.
da smo pobedili nato sam licno vise puta cuo u to vreme od strane slobe na svim medijima tako da nema sta da ti sad trazim ako verujes veruj ako ne ti nemoj

Poruka
27.471
zuti su ista govna,6. oktobra je trebalo pobiti 10000ljudi koji su bili na bilo kojoj funkciji i sve bi bilo ok
ovako samo je skinut sloba,ali i to je dosta,a svi ostali su ostali i zato nam je gljivica ministar i sl.
Tvrdnja o 10.000 hljada koje je trebalo pobiti je suluda i ne zaslužuje komentar.
Bez uvrede, ali ti nisi u stanju ništa da sagledaš.

da smo pobedili nato sam licno vise puta cuo u to vreme od strane slobe na svim medijima tako da nema sta da ti sad trazim ako verujes veruj ako ne ti nemoj
TO što ti veruješ mogao si pročitati u Biltenu CIA-e za Srbiju "Vreme",
iz usta pokojnog gospodina nisi, nešto si pobrkao - Tako da ti ne verujem.

stawwross

Domaćin
Poruka
4.769
Tvrdnja o 10.000 hljada koje je trebalo pobiti je suluda i ne zaslužuje komentar.
Bez uvrede, ali ti nisi u stanju ništa da sagledaš.

TO što ti veruješ mogao si pročitati u Biltenu CIA-e za Srbiju "Vreme",
iz usta pokojnog gospodina nisi, nešto si pobrkao - Tako da ti ne verujem.

pa vidi
svako zbog koga sam izgubio 10 najlepsih god u zivotu
zbog koga je ko zna koliko ljudi pobeglo iz zemlje
ko zna koliko ljudi poginulo u ratovima koje je on vodio i izgubio
zbog koga smo ovde gde jesmo zasluzuje u svakoj normalnoj zemlji smrtnu kaznu
a kod nas su ministri
toliko

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336

Kada covek pomisli da je video sve vrste umobolnosti u zivotu iznenadi se kada ugleda tebe.

Bolesni covece.

Ako je tada trebalo neke pobiti to su teroristi koji su 5 oktobra izvrsili drzavni udar,oni ispred skupstine.

A nije trebalo nikog.

zato sto pristojnost nalaze da se mrtvi ljudi ostave na miru,a posto ovi iz sns nemaju ni trunke morala potezu mrtvog panica kad god im nedostaje neki marketing,covek je mrtav a toma i vucko da imaju trunku odgovornosti,kao sto nemaju,bi se pokrili usima jer je jedan zivot skoncao zahvaljujuci njima

Sta bre ti lupetas,likvidirala ga je drzavna policija!!!!

Poslednja izmena:

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Са Дачићем не говоримо док не нађе убице Ранка Панића
Политика | 26. јануар 2011. | 19:09
БЕ­О­ГРАД – Ли­дер Срп­ске на­пред­не стран­ке То­ми­слав Ни­ко­лић и ди­рек­тор по­ли­ци­је Ми­ло­рад Ве­љо­вић са­ста­ће се по­чет­ком на­ред­не сед­ми­це да би раз­го­ва­ра­ли о ме­ра­ма без­бед­но­сти на ми­тин­гу ко­ји су на­пред­ња­ци за­ка­за­ли за 5. фе­бру­ар, на­ја­вио је за­ме­ник ше­фа СНС-а Алек­сан­дар Ву­чић.
aleksandr-vucic-o-krutenjuk_01.jpg

На но­ви­нар­ско пи­та­ње за­што пред­став­ни­ци СНС-а не раз­го­ва­ра­ју о то­ме са ми­ни­стром по­ли­ци­је Иви­цом Да­чи­ћем, Ву­чић је од­го­во­рио да не­ма раз­го­во­ра са СПС-ом, ни­ти ће их би­ти, док се не от­кри­ју окол­но­сти под ко­ји­ма је Ран­ко Па­нић стра­дао.

– Пи­та­мо их шта је са рад­ном гру­пом. Ко је вр­шио при­ти­сак да се ис­тра­га не на­ста­вља? – ре­као је Ву­чић.

По­ру­чу­ју­ћи да СНС пре­у­зи­ма од­го­вор­ност да не до­ђе до било ка­квих ин­ци­де­на­та и не­ми­лих сце­на, он је но­ви­на­ри­ма из­ло­жио део по­ру­ка ко­је ће оку­пље­ни на ску­пу мо­ћи да чу­ју.

– Сва­ких сат вре­ме­на 44 рад­ни­ка из­гу­бе по­сао. Сва­ког се­кун­да смо за­ду­же­ни­ји за 74 евра, а ку­пов­на моћ са­мо у 2010. го­ди­ни опа­ла је за це­лих 25 про­це­на­та. По при­ма­њи­ма ус­пе­ли смо да до­ђе­мо на ни­во ис­под Ал­ба­ни­је – ре­као је Ву­чић.

Пре­ма по­да­ци­ма СНС-а, на те­ле­ви­зиј­ским ка­на­ли­ма са на­ци­о­нал­ном фре­квен­ци­јом при­ка­за­но је укуп­но 236 еми­си­ја о ке­ру­ши Ми­ли, док о уби­је­ном Па­ни­ћу ни­је при­ка­зан ни је­дан при­лог, ни­јед­на еми­си­ја, ни­јед­на ре­пор­та­жа.

– По­ру­ка ре­жи­ма, да сво­је по­ли­тич­ке про­тив­ни­ке тре­ти­ра го­ре не­го жи­во­ти­ње, за нас је пот­пу­но ја­сна, раз­у­ме­ли смо је – за­кљу­чио је Ву­чић.

Д. Б.

Evo ko se zalaze za pravdu i pravo gradjana Srbije. :worth:

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Са Дачићем не говоримо док не нађе убице Ранка Панића
Политика | 26. јануар 2011. | 19:09
БЕ­О­ГРАД – Ли­дер Срп­ске на­пред­не стран­ке То­ми­слав Ни­ко­лић и ди­рек­тор по­ли­ци­је Ми­ло­рад Ве­љо­вић са­ста­ће се по­чет­ком на­ред­не сед­ми­це да би раз­го­ва­ра­ли о ме­ра­ма без­бед­но­сти на ми­тин­гу ко­ји су на­пред­ња­ци за­ка­за­ли за 5. фе­бру­ар, на­ја­вио је за­ме­ник ше­фа СНС-а Алек­сан­дар Ву­чић.
aleksandr-vucic-o-krutenjuk_01.jpg

На но­ви­нар­ско пи­та­ње за­што пред­став­ни­ци СНС-а не раз­го­ва­ра­ју о то­ме са ми­ни­стром по­ли­ци­је Иви­цом Да­чи­ћем, Ву­чић је од­го­во­рио да не­ма раз­го­во­ра са СПС-ом, ни­ти ће их би­ти, док се не от­кри­ју окол­но­сти под ко­ји­ма је Ран­ко Па­нић стра­дао.

– Пи­та­мо их шта је са рад­ном гру­пом. Ко је вр­шио при­ти­сак да се ис­тра­га не на­ста­вља? – ре­као је Ву­чић.

По­ру­чу­ју­ћи да СНС пре­у­зи­ма од­го­вор­ност да не до­ђе до било ка­квих ин­ци­де­на­та и не­ми­лих сце­на, он је но­ви­на­ри­ма из­ло­жио део по­ру­ка ко­је ће оку­пље­ни на ску­пу мо­ћи да чу­ју.

– Сва­ких сат вре­ме­на 44 рад­ни­ка из­гу­бе по­сао. Сва­ког се­кун­да смо за­ду­же­ни­ји за 74 евра, а ку­пов­на моћ са­мо у 2010. го­ди­ни опа­ла је за це­лих 25 про­це­на­та. По при­ма­њи­ма ус­пе­ли смо да до­ђе­мо на ни­во ис­под Ал­ба­ни­је – ре­као је Ву­чић.

Пре­ма по­да­ци­ма СНС-а, на те­ле­ви­зиј­ским ка­на­ли­ма са на­ци­о­нал­ном фре­квен­ци­јом при­ка­за­но је укуп­но 236 еми­си­ја о ке­ру­ши Ми­ли, док о уби­је­ном Па­ни­ћу ни­је при­ка­зан ни је­дан при­лог, ни­јед­на еми­си­ја, ни­јед­на ре­пор­та­жа.

– По­ру­ка ре­жи­ма, да сво­је по­ли­тич­ке про­тив­ни­ке тре­ти­ра го­ре не­го жи­во­ти­ње, за нас је пот­пу­но ја­сна, раз­у­ме­ли смо је – за­кљу­чио је Ву­чић.

Д. Б.

Evo ko se zalaze za pravdu i pravo gradjana Srbije. :worth:

Ово је на жалост тачно.

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Политичари пресудили навијачима
Хроника | 26. јануар 2011. | 19:11

БЕ­О­ГРАД – Ви­ши суд у Бе­о­гра­ду из­ре­као је укуп­но 240 го­ди­на за­тво­ра на­ви­ја­чи­ма за уби­ство фран­цу­ског др­жа­вља­ни­на Бри­са Та­то­на. Адво­ка­ти оп­ту­же­них, не­за­до­вољ­ни ова­квом пре­су­дом, спре­ма­ју жал­бу Апе­ла­ци­о­ном су­ду и на­во­де да је ова­кво оштра ка­зна по­сле­ди­ца по­ли­тич­ког пре­су­ђи­ва­ња

zora-dobricanin.jpg
Адво­кат оп­ту­же­ног Де­ја­на Пу­зи­га­ће, Све­то­зар Ву­ја­чић, ре­као је да је то­тал­ни ап­сурд да су­ди­ја не при­хва­та прав­ну ква­ли­фи­ка­ци­ју ту­жи­о­ца да је де­ло из­вр­ше­но са ди­рект­ним уми­шља­јем.

– То у пре­во­ду зна­чи да се они ка­зне за те­шко уби­ство ко­је су учи­ни­ли са евен­ту­ал­ним уми­шља­јем. То је не­мо­гу­ће. Прав­на прак­са не по­зна­је ова­кву те­о­ри­ју. У чла­ну за­ко­на сто­ји да се, ако су на­не­те те­шке по­вре­де са „евен­ту­ал­ним уми­шља­јем“, по­сле ко­јих на­сту­пи смрт­на по­сле­ди­ца, то на­во­ди као те­шка те­ле­сна по­вре­да. Али, ја твр­дим да је ов­де је­ди­на те­жи­на слу­ча­ја то што је је­дан фран­цу­ски др­жа­вља­нин из­гу­био жи­вот. Пи­там се да ли би се ико ин­те­ре­со­вао шта би би­ло да је ко­јим слу­ча­јем обр­ну­то и да је Ср­бин уби­јен од стра­не фран­цу­ског др­жа­вља­ни­на. Па, на­рав­но, не би би­ло ни­шта – ре­као је Ву­ја­чић, до­да­ју­ћи да је пр­о­блем то што ни­су осу­ђе­ни пра­ви чи­ни­о­ци, већ они за ко­је не по­сто­ји ни­је­дан је­ди­ни до­каз.

Ка­рак­те­ри­шу­ћи пре­су­ду као скан­да­ло­зну, Ву­ја­чић је ис­та­као да је су­ди­ја има­ла му­ку да обра­зло­жи пре­су­ду, па је пре­су­да за­сно­ва­на на сло­бод­ном су­диј­ском уве­ре­њу, а не ма­те­ри­јал­ним или би­ло ко­јим дру­гим до­ка­зи­ма, као што би тре­ба­ло.

– Сло­бод­но су­диј­ско уве­ре­ње је крај­ње ре­ла­тив­на ка­те­го­ри­ја, а ов­де је мо­ра­ло би­ти утвр­ђе­но, име­ном и пре­зи­ме­ном, ко, за­што, где, и са чим је на­нео би­ло ко­ју по­вре­ду Та­то­ну и ко га је гур­нуо пре­ко сте­ни­ца. Ова­ква пре­су­да ни­је за­бе­ле­же­на у свет­ском упо­ред­ном пра­ву. Не­дав­но је би­ла пре­су­да „гњи­лан­ској гру­пи“. Они су све за­јед­но до­би­ли 101 го­ди­ну, а не­спор­но је утвр­ђе­но да је та гру­па уби­ла нај­ма­ње 35 Ср­ба. Зна­чи, је­дан Та­тон вре­ди ви­ше не­го 70 Ср­ба – на­вео је Ву­ја­чић, ис­ти­чу­ћи да је на дан смр­ти Бри­са Та­то­на гра­до­на­чел­ник Бе­о­гра­да пред фран­цу­ским ам­ба­са­до­ром из­ре­као пре­су­ду и по­твр­дио је по­ру­ком на спо­мен пло­чи на пла­тоу Оби­ли­ће­вог вен­ца.

– Ова­кве ка­зне су би­ле услов да ми и да­ље бу­де­мо кан­ди­да­ти за Европ­ску уни­ју, а су­ди­ја је са­мо би­ла по­сред­ник, ко­ју је ве­ли­ка му­ка на­те­ра­ла да под­лег­не при­ти­сци­ма. По­ли­ти­ка је де­бе­ло ушла у Па­ла­ту прав­де, а ка­да се то де­си, та­да прав­да из­ла­зи кр­оз пр­о­зор – ре­као је адво­кат, уве­рен да ће Апе­ла­ци­о­ни суд уки­ну­ти ова­кву пре­су­ду.

Бра­ни­лац Ива­на Гр­ко­ви­ћа оп­ту­же­ног на 30 го­ди­на за­тво­ра, Зо­ра До­бри­ча­нин-Ни­ко­ди­но­вић, оце­ни­ла је да је пре­су­да у нај­ма­њу ру­ку чуд­на и да пред­ста­вља чи­ње­нич­ну, прав­ну и етич­ку ка­та­стро­фу.

– Чи­ње­ни­ца је да сви они ко­ји су од др­жа­ве за­ду­же­ни и од на­ро­да и пла­ће­ни да от­кри­ју и обез­бе­де исти­ну, свој по­сао ни­су оба­ви­ли, па ни­шта дру­го ни­смо ни мо­гли да оче­ку­је­мо. Ни од су­да на ко­га је вр­шен не­при­хва­тљи­ви при­ти­сак пу­тем ме­ди­ја. Та­ко су и нео­вла­шће­ни пу­тем ме­ди­ја пла­си­ра­ли и до­ка­зе и оп­ту­же­не и пре­су­ду. Не­ки ско­ро­је­ви­ћи су до­шли у по­зи­ци­ју да пр­о­спе­ри­ра­ју на не­сре­ћи оште­ће­ног и окри­вље­них, па су 240 го­ди­на мла­до­сти пр­о­да­ли за пла­те и фо­те­ље – ре­кла је До­бри­ча­нин.

Фран­цу­зи за­до­вољ­ни пре­су­дом

Порт­па­рол фран­цу­ског Ми­ни­стар­ства ино­стра­них по­сло­ва, по­во­дом пре­су­де за смрт фран­цу­ског на­ви­ја­ча, из­дао је сле­де­ће са­оп­ште­ње:

– Бри­са Та­то­на је ди­вљач­ки на­па­ла гру­па ху­ли­га­на у цен­тру Бе­о­гра­да. Ње­го­во уби­ство иза­зва­ло је ве­о­ма сна­жне емо­ци­је и у Ср­би­ји и у Фран­цу­ској, на­ро­чи­то у ње­го­вом род­ном гра­ду, Ту­лу­зу. Ота­да, на­ша ам­ба­са­да у Бе­о­гра­ду, у те­сној и стал­ној ве­зи са над­ле­жним срп­ским вла­сти­ма, не­пре­кид­но је пру­жа­ла по­моћ и по­др­шку по­ро­ди­ци Бри­са Та­то­на. Срп­ско пра­во­су­ђе је ис­тра­жи­ло и утвр­ди­ло од­го­вор­ност за овај гну­сни чин. Пре­су­да је упра­во из­ре­че­на. Ми смо за­до­вољ­ни што је та­ко прав­да за­до­во­ље­на, уз на­ду да се ни­ка­да ви­ше не­ће по­но­ви­ти ова­ко ужа­сан зло­чин. На­ше ми­сли и са­о­се­ћа­ње, у овом тре­нут­ку, окре­ну­ти су ро­ди­те­љи­ма, по­ро­ди­ци и свим бли­жњи­ма Бри­са Та­то­на.

Б. Гла­ван

Francuzi su prezadovolnjni :mrgreen: Pa,kako i ne bi bili,od njihovog huligana u Srbiji je napravljen heroj kome se dizu biste u centru Beograda,dobijajau stotine hiljada evra,likuju nad srpskim idiotima koji su privatizovali Srbiju :sad2: