jexyb
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
Meni je ova serija bas slatka, jer mi se popelo na glavu da kad slucajno okrenem RTS vidim ili kriminalce koji muce nekog, ili istrazitelje koji u detalje prikazuju kako se to radi obdukcija sa svim detaljima, ili domaci trash serije o seljacima, ubistvima, opet mucenjima... Majko mila, kad sam poslednji put pogledala na kratko ,Gorke plodove" nekog coveka su kuvali u buretu! da bi priznao ko ga je poslao da nekog rokne! Strasno! Tako da mi je ovaj Orao bas lep, i daj Boze da snimaju vise takvih, a la spanskih srpskih serija, a manje seoskih gluposti u kojima ispadamo vise prosti, glupi i neobrazovani kao narod nego sto to realno jesmo. U ,Orlu" mi je najsmesnije sto Andjelki stalno govore,,lijepa, mala, bijela gospodja", a Sloboda Micalovic je izrazita crnkaSa tamnijim tenom
To je bas prilagodjavanje modernom ukusu, ali mogli su bar da promene tekst, ovako se svaki put smejem kad joj to Safet kaze
![]()
Potpuno se slazem s tobom! Ne mogu da poverujem u to kada kazu da su u serijama "Seljaci", "Selo gori,a baba se ceslja"... predstavljene autenticne licnosi iz naroda!!! Ma, hajdete, molim vas!!!!

A sto se "Orla" tice bas su se drzali romana. Replike su iste kao kod Mir-Jam. Mozda ih je trebalo prilagoditi, mada ja vise volim kada se scenarista drzi originalnog teksta.
Sloboda Micalovic jeste crnokosa, ali daleko od toga da ima taman ten! Cak i da ga ima, u odnosu na Safeta stvarno jeste ,,lijepa, mala, bijela gospodja".