krauterbox
Iskusan
- Poruka
- 5.492
Dobro nam se vratili oberprokuroru.![Aplauz :klap: :klap:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/th_14.gif)
Jeste li sve odslužili ili ste zbog dobrog vladanja pomilovani?
![Aplauz :klap: :klap:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/th_14.gif)
Jeste li sve odslužili ili ste zbog dobrog vladanja pomilovani?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Turista slučajna žrtva
J. Su, 16.09.2009 08:40:21http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=19&idobj=156943#list
Mesto sukoba![]()
ODLAZAK
KAKO smo saznali, u sredu ujutru Beograd je napustio njihov drugar iz Australije. On se raspitivao da li je Sarajevo bezbedan grad i odmah krenuo za BiH.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И овог пустили да напусти земљу а лик сведок догађаја.
Каква смо ми то држава и да ли би било у којој земљи том лицу било дозвољено да напусти земљу у тако кратком року од неколико сати ?
Vidi.....imam i ja jedan dobar poslovni predlog za tebe......sagnes se , uhvatis mumlafon , i odmumlas karaoke "tamo daleko" , i ja ti dam "crvenu"........![]()
Neka ste vi samo opet među nama .., ovaj forum treba takve kao što ste vi.Bio sam do Engleske i Belgije, ban mi je istekao pre desetak dana.
ma kakav bre idadagabadavida![]()
Neka ste vi samo opet među nama .., ovaj forum treba takve kao što ste vi.
Ha ha ha pa ne znam da li ovo da shvatim kao kompliment meni ili kao osudu foruma...
Hvala.
A jesi ti bio u Sudanu i Dagistanu?
Ha ha ha pa ne znam da li ovo da shvatim kao kompliment meni ili kao osudu foruma...
Hvala.
Vidi.....imam i ja jedan dobar poslovni predlog za tebe......sagnes se , uhvatis mumlafon , i odmumlas karaoke "tamo daleko" , i ja ti dam "crvenu"........![]()
Мора да поштује законе државе у којој је гост, па сад је демократска власт зашто би га истражни органи малтретирали као сведока догађаја ?Jesi ti kršten uopšte?? Hvala Bogu da će da ode...još je samo trebalo da čeka da ga ovde maltretiraju kao svedoka, zato što se majmunoliki obračunavaju i onako retardirani pucaju gde stignu i upucaju koga stignu.
I dobro pitanje: kakva smo mi to država.
Sad će dežurni patriote da iskrsnu s teorijom da su mladića u stvari upucali ustaše, kako bi bacili ljagu na Srbiju!![]()
Sad će dežurni patriote da iskrsnu s teorijom da su mladića u stvari upucali ustaše, kako bi bacili ljagu na Srbiju!![]()
Hoces da kazes nesto tipa-ustase su ubijale srbe kao sto su ubile i ovog engleza ili?![]()
uh...ja rekoh da ce nas da optuze...![]()
Hoces da kazes nesto tipa-ustase su ubijale srbe kao sto su ubile i ovog engleza ili?![]()
jok bre, vise kao... evo ponovo nevini srbi na svetskom tapetu...cista zavera... gde bi oni
ili nesto slicno...zurim pa ne mogu da formulisem
Evo ti Adem fino razjasnio.![]()
A u principu se slazem da ce "dobronamerna" narocito prema Srbiji svetska javnost tu vest udariti na velika zvona i da nam takva reklama nimalo nije potrebna.
Offa sto se ti lepo ne odselis,npr u VB nego si jos uvek ovde u ovoj ludaji