Rangiranje zemalja

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
13.269
nesto me uvek zanimalo kako se to rangira i po cemu?
jer po vojnoj sili onda bi kina i rusija i koreja bili prvi.
jer po stanovnistvu onda kina rusija i indjija i brazil
jer po ekonomiji kina rusija i srbija

i sada me nesto kopca
po cemu predsednici biraju i gledaju da li ce ici iki nece ici na poziv drugog presednika u tu zemlju?

jer ako pogledamo hrvate oni nisu jos nikakvog prrsednika pozvali, mozda moldavije i san marino i vatikana ali ti su nikakvi persednici

samo pogledajte Srbiju
pa ce vam biti jasno koliko je samo presednika kod nas dolazilo i ostajalo po tri dana

da li ima jos neka zemlja u svetu po tome slicna Srbiji?
nema.
Mozda Grcka? i Meksiko?

Srbjja je zato br. 1 u svetu!
Angola, Francuska, Egipat, Indjija, Kina, Rusija, ne mogu ni da se setim koji su u zadnjih deset godina presednici drzava bili?
mislim da samo nisu zemlje iz amerike severne i juzne? Kuba je mislim bila?

Najbolje drzave za zivot po srpskim patriotama:

Kuba.
Venecuela.
Rusija.
Iran.
Severna Koreja.
I naravno Srbija i Republika Srpska.

U narativima.

U realu, guzu bi dali da pobegnu u Bec/Nemacku/Svajcarsku/Milvoki.
a turska liban iran i palestina fajnal for jel...

srbofob

otuda sve sekundarne fobije , rusofobija, kinofobija, kubofobija...

nesto me uvek zanimalo kako se to rangira i po cemu?

jer po stanovnistvu onda kina rusija i indjija i brazil
Ako mislis na broj stanovnika onda je ova rang lista:
1. Indija 1.427.015.977
2. Kina 1.425.093.247
3. Sjedinjene Američke Države 336.403.000[
4. Indonezija 282.187.987
...
...
9 Rusija 146.722.205
10 Meksiko 132.649.565

Sto jos za dugo nece biti prava lista, Rusija ce iz top #10 zemalja ispasti do 2030, vec sada je broj poginulih i izbeglih stanovnika Rusije preko 3,5-4 miliona te treba tu cifru oduzeti. Rusija svake godine koja sledi do kraja ove decenije ce gubiti po milion stanovnika godisnje (sto zbog posledica sankcija, rata, sto zbog iseljenistva). A pri tome ce broj stanovnika drzava kao su Meksiko pre svega (zaostaju ne bas mnogo za Rusijom), Etiopija, Filipini, Egipat, Kongo, Vijetnam da ubrzano raste.

A da li je Rusija top vojna sila? Jeste ako je Ukrajina medju top 3 vojne sile. Jer ne moze jedna vojna sila da dopusti da joj druga drzava okupira deo teritorije i bombadruje gradove a da i sama ta drzava nije velika vojna sila.

prfa zemla po nedunarodnim konfliktima tj po kako li se se zofe po diplomatskim odnosima je srbija na svetu malo pa malo neki drzavnik dodje u Zrbiju
jos samo da dodje korejanski presednik u Srbiju i brazilski a moze i jopet i Efgipatsi i Franzuski! ta dva naroda su nam braca a i Rusija samo se ta dva presendnika izbjegavaju

Najbolje drzave za zivot po srpskim patriotama:

Kuba.
Venecuela.
Rusija.
Iran.
Severna Koreja.
I naravno Srbija i Republika Srpska.

U narativima.

U realu, guzu bi dali da pobegnu u Bec/Nemacku/Svajcarsku/Milvoki.
ajme venezueu sma zavoravio! ajme tsmo sve narod nas! ocu da venezulancki presednik dosje u zsrbiju po ne tri vec po cetriri dana i kubanskib,ajedno snjin jer su iz amerkie pa kontam cd ubavo im bude

Back