Rangiranje fakulteta u Srbiji istrazivanje sprovela iSrbija

ZeljkoRadovic

Početnik
Poruka
25
Rezultati će nesumnjivo omogućiti aktivnim studentima da sagledaju kvalitet studiranja na svojim fakultetima u odnosu na druge fakultete, ali i da dobiju odgovore na to šta ih čeka po završetku studija. Onima koji tek planiraju da upišu fakultet ovi podaci biće neprocenjivi! Moći će da saznaju koliko je prosečno vreme potrebno za pripremu prijemnog ispita za određeni fakultet, koliko studenti fakulteta dnevno uče van nastave, koji fakulteti imaju dobro razvijenu praksu razmene studenata, ali i gde se organizuje najviše studentskih žurki. Podaci će svakako služiti i kao jasan instrument za određivanje lidera u različitim oblastima i instrument pritiska za podizanje kvaliteta studija.

Ukoliko se Vaš fakultet ne nalazi u izveštaju, to znači da nije prikupljen dovoljan broj upitnika za analizu. Međutim, to ne znači da su vaši odgovori bili uzalud – već od jeseni pocinje naredna faza istraživanja, kako bi se obuhvatili svi fakulteti u Srbiji i tada će svi odgovori prikupljeni tokom pilot istraživanja biti uključeni!

http://www.iserbia.rs/page.php?tip=2&id=157
 
Šta bih trebao da prostudiram u nazivu : " Fakultet organizacionih nauka ? " I kakve veze ima koje su boje učionice, i uslovi, sa onim šta se uči? FON je jedan od najboljih fakulteta što se tiče programiranja, pored ETF-a, i FTN-a, a svi znamo da je informatika i programiranje budućnost.. Tako da je FON zaslužio prvo mesto na toj listi..
 
Poslednja izmena:
ti što sada tvrde da hiljade i hiljade IT stručnjaka nedostaje Evropi i da se toliko traže da to nije zdravo, su do pre neku godinu favorizovali menadžere. Ista priča je bila furana i za njih. Ja znam gomilu tih svršenih menadžer
a, a ne znam ni jednog ko radi u struci. (da li se to može nazvati strukom?)

IT stručnjak nije samo koder.

Cenjeni su developeri,a to je nešto sasvim drugo i to ovi polupismeni novinari uporno mešaju i zbunjuju decu sa ružičastim naočarima.

http://vukajlija.com/fon/4164

Sve si u mom pređašnjem postu spomenuo osium onog glavnog - Iz samog naslova shvataš da oni ne znaju ništa da rade, osim da eksploatišu tuđi rad.

Da ti odgovorim na pitanje, uslovi se spominju u ovoj anketi o kojoj je reč.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top