Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom u gradskom stojim, jer me mrzi da sedim. Ali kada počnu da dosađuju. Baš pre kusur nedelja neki klinja od 10ak godina sedi, i neće da ustane nekoj babuskeri. I kaže mu baba - mislila sam da si vaspitan?!
Samo me interesuje gde idu toliki penzioneri?
Moj drug cim vidi da ima stajaliste i kod groblja samo pocne da vice "Ajmo poslednja ekskurzija napolje, ovo je vasa stanica" 
Ja ne mogu da zaspim u autobusu pa to ti je...znaci nema sanse. Jednom sam se vozio 12 sati i gledam oko mene svi spavaju, samo meni oci utrnule, a zaspati ne mogu...poludeh.![]()
Gde ne idu. Ova prodavnica ima kafu za 20 din, a ova ima za 19 din. Nema veze sto je ta sa 19 din na drugom kraju grada oni ce otici po tu -.- Kod nas penzioneri namerno idu kada i deca u skolu. Taj spic hvataju i autobus je prepun sto dece sto njh. Ili ono za jednu stanicu u selu, jer ih bole noge. I tada se zale sto deca idu u skolu i sto je guzvaMoj drug cim vidi da ima stajaliste i kod groblja samo pocne da vice "Ajmo poslednja ekskurzija napolje, ovo je vasa stanica"
![]()

I ja isto. Ali zato odvalim muziku na slušalice i nema dosade. Volim putovati, bilo autobusom ili vozom..

Не кажем да је лош,ал'кад видех у темама које пратим твој последњи пост мислим се: " Ко је сад па овај,и чији је клон"!

- - - - - - - - - -
Иди бре,Фани,убаци ми се!![]()

Sta da ti kazem, Fani ne bira ni vreme ni mesto...![]()

hahha, bolest.
A najjače kada penzioneri stalno uleću u expres, a kao ne znaju da im tu ne važi busplus, i onda se prave ludi. Tu crkavam od smeha.
Najbolje kada neki straiji nemaju kartu (jer samo njima mož' onaj buspluskontorolorlopov da naplati) i ondak počnu da psuju Đilasa lopurdu.

Шта ти би да промениш ник?Не кажем да је лош,ал'кад видех у темама које пратим твој последњи пост мислим се: " Ко је сад па овај,и чији је клон"!
![]()
Ја сад дошао са вежби,око 4 крећем у чколу!
Што се вожњи у градском,ја сам мислим најбезобразнији путник. Један сам од ретких који децидно каже:"Нећу ти устати и крај!!!" Једино кад ја сам одлучим да би требало да сустане,и редовно устанем када ме неко пристојно замоли,а не они који трче за бусом,па онда кукају како их боли ово или оно...
- - - - - - - - - -
Иди бре,Фани,убаци ми се!![]()
...najjači su oni penzioneri koji se bukvalno nabacuju, stanu pored sedišta i nude se. Takve oteram u tri lepe ***** materine.Bzv...najjači su oni penzioneri koji se bukvalno nabacuju, stanu pored sedišta i nude se. Takve oteram u tri lepe ***** materine.
Je l' ovo bilo slučajno ili s namjerom? HahahМа,ја набијем слушке у уста,и не резонујем да постоје уопште!

Je l' ovo bilo slučajno ili s namjerom? Hahah![]()

Ма,ја набијем слушке у уши ,и не резонујем да постоје уопште!

Hasač sluški, taman za nik što si hteo da menjaš.![]()
Мислим за то мењање ника. 

Bivsi sam clan ogromnog talenta i strasti zmajski pruzala prvu pomoc<3

best adrenalin rush.. 
U pravu si.Jednom sam izgubio 1000 dinara i od tad kad god vadim pare iz dzepa gledam pozadi i oko sebe da mi nije ispao koji dinar
šalim se..