Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa strašno, očisti alkoholom. Nadam se da je kućna mačka!? Ako je lutalica onda pripazi na promjene i javi se dr ako otekne ili zagnoji.Sudjuke dajem i sapom me zakaci.Na dva prsta.
alkohol 96% , hidrogen , prividon jod , a posle toga namažeš Mirobak ili HydrocyclinPo ulici setaju.Kod kontenjera dodju.
I ja sam to pomislila.Prima se tetanus, ako je veća posekotina ili ako si hipohondar..
Ala te macke uzivaju kad im dajes sudzukSudjuke dajem i sapom me zakaci.Na dva prsta.
Hocu.Ma ulicne,obraduju se.Nema cekanja,odmah grebe.Ala te macke uzivaju kad im dajes sudzuk
Trebala si odmah da isperes hidrogenom ,alkoholom 96% kao sto i rekao Manga ,prati ako ima neka promena .
Uslikaj da vidimoPozdrav.Macka me jutros ogrebala i rana je ostala.Da li treba neka vakcina da se dobije ili nesto?
Uslikaj da vidimo
Trebalo bi da primiš tetanus vakcinu, ako je dublja ogrebotina.Pozdrav.Macka me jutros ogrebala i rana je ostala.Da li treba neka vakcina da se dobije ili nesto?
Ma na internetu svasta citala.Odmah neke bolesti pisu.Trebalo bi da primiš tetanus vakcinu, ako je dublja ogrebotina.
Ako je površinska ogrebotina, bez ujeda i krvi, onda samo dobro isperi alkoholom.
Mda, po ovome na slici, rekla bih da ne treba.
Nije ni šala,...mene je jednom mačak ugrizao za šaku.Ma na internetu svasta citala.Odmah neke bolesti pisu.
Prepala se da mikroorganizmi ne udju.Enina stvarno pretjeruješ.Nije ti ništa.Malo isperi alkoholom i to je to.![]()