Rambo Amadeus priznao krivicu: Osuđen za seksualno uznemiravanje

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
14.114

Rambo Amadeus priznao krivicu: Osuđen za seksualno uznemiravanje​

Čitav slučaj pokrenut je početkom godine.
1694172510926.png

Muzičar Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus, priznao je krivicu za seksualno uznemiravanje novinarke i producentkinje emisije "Dnevnica" Radio-televizije Crne Gore, Lejle Kašić, o čemu se ona danas oglasila na društvenim mrežama. Kako je rekla, Rambo je priznao krivicu i novčano je shodno tome i adekvatno kažnjen. On je osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a njegovo ponašanje je okarakterisano kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo.

"Nisam neko ko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što predstavlja traumatično iskustvo. Čuvajući i svoje i dostojanstvo osuđenog, nisam odgovarala na upite novinara od marta i od tada do sada slučaj je bio u rukama institucija. Sada, kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu, ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške. Kažem kakvu-takvu kaznu jer Crna Gora još uvek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku. Ponosna sam, jer ovo nije bilo samo za odbranu moje časti i integriteta, već i za svaku od nas, pa i svakog muškarca koji je prošao kroz slično (i gore), a ćutala je i ćutao je. Naše ćutanje ljudima sklonim manijakalnom i nasilnom ponašanju daje odobrenje. Odobrenje daje hrabost. Hrabost daje nezaustavljivost", zaključila je.

"Nije ovo mala/velika pobeda samo za mene. Već za svakog od nas ko se sjutra ohrabri da prijavi bilo kakvo nasilje. I onog kog obeshrabri da isto počini.
Kad već viteštvo, čojstvo i junaštvo utihnu i zdrava muškost se utopi u mizoginiji i rupama sistema, mi smo te koje ne smiju da dozvole: da budu izmanipulisane, gaslajtovane, ućutkane. Ne smemo da trpimo. Zbog svih onih koje je ohladila muška ruka koja je, da je bilo pravde, mogla da bude sprečena. Zbog svih onih koje svojim primerom inspirišemo", završila je Lejla.

Podsetimo, Lejla Kašić je u optužnici navela da ju je Rambo Amadeus neprimereno dodirivao, a potom i prozivao, tokom snimanja emisije u kojoj je bio gost, u martu ove godine. Ona je tada i javno pozvala UNICEF da reaguje. U ime UNICEF-a ubrzo su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan.

Rambo se tada javno izvinio, međutim novinarka ga je ipak tužila.

"E moj Rambo, navukla te klinka... Jesi pametnica ali ti je ipak ego veci nego IQ. Zar bi klinka išta sa dedom bez interesa..."

Svetski mega car pao na štipkanju, priznao krivicu i platiće kaznu.
Ali da li je naučio i važnu lekciju?

Ma seksualno uznemiravanje ti je za ove sa platom do 300€...

Субјекат/киња узнемирења је са приходима изнад 3 000 $ месечно ...

Обејтица/ат узнемирења има приход мањи од 300 $ месечно ....

.......

Тужићу Лелу јер и ја сам био узнемирен визуелним ефектом кучке у терању ...Имам кардиограм који ће моја кариохирургица поднети к'о доказ

АмадеусР

Rambo Amadeus priznao krivicu: Osuđen za seksualno uznemiravanje​

Čitav slučaj pokrenut je početkom godine.
Pogledajte prilog 1406739

Muzičar Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus, priznao je krivicu za seksualno uznemiravanje novinarke i producentkinje emisije "Dnevnica" Radio-televizije Crne Gore, Lejle Kašić, o čemu se ona danas oglasila na društvenim mrežama. Kako je rekla, Rambo je priznao krivicu i novčano je shodno tome i adekvatno kažnjen. On je osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a njegovo ponašanje je okarakterisano kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo.

"Nisam neko ko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što predstavlja traumatično iskustvo. Čuvajući i svoje i dostojanstvo osuđenog, nisam odgovarala na upite novinara od marta i od tada do sada slučaj je bio u rukama institucija. Sada, kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu, ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške. Kažem kakvu-takvu kaznu jer Crna Gora još uvek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku. Ponosna sam, jer ovo nije bilo samo za odbranu moje časti i integriteta, već i za svaku od nas, pa i svakog muškarca koji je prošao kroz slično (i gore), a ćutala je i ćutao je. Naše ćutanje ljudima sklonim manijakalnom i nasilnom ponašanju daje odobrenje. Odobrenje daje hrabost. Hrabost daje nezaustavljivost", zaključila je.

"Nije ovo mala/velika pobeda samo za mene. Već za svakog od nas ko se sjutra ohrabri da prijavi bilo kakvo nasilje. I onog kog obeshrabri da isto počini.
Kad već viteštvo, čojstvo i junaštvo utihnu i zdrava muškost se utopi u mizoginiji i rupama sistema, mi smo te koje ne smiju da dozvole: da budu izmanipulisane, gaslajtovane, ućutkane. Ne smemo da trpimo. Zbog svih onih koje je ohladila muška ruka koja je, da je bilo pravde, mogla da bude sprečena. Zbog svih onih koje svojim primerom inspirišemo", završila je Lejla.

Podsetimo, Lejla Kašić je u optužnici navela da ju je Rambo Amadeus neprimereno dodirivao, a potom i prozivao, tokom snimanja emisije u kojoj je bio gost, u martu ove godine. Ona je tada i javno pozvala UNICEF da reaguje. U ime UNICEF-a ubrzo su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan.

Rambo se tada javno izvinio, međutim novinarka ga je ipak tužila.

"E moj Rambo, navukla te klinka... Jesi pametnica ali ti je ipak ego veci nego IQ. Zar bi klinka išta sa dedom bez interesa..."

Svetski mega car pao na štipkanju, priznao krivicu i platiće kaznu.
Ali da li je naučio i važnu lekciju?
Svetski mega car???

Matora glupa sisa...

Дроља је добила медијску пажњу, нек уновчи што више, то јој је и био циљ.

Ударила мува на међеда, Рамбо је савремени Његош и морална громада за све њих.
Cudi me da podrzavas Ramba, on je ipak drugosrbijanac iz kruga dvojke, ********* i latinicar. :mrgreen:

Cudi me da podrzavas Ramba, on je ipak drugosrbijanac iz kruga dvojke, ********* i latinicar. :mrgreen:
Чим неко није десничар, не значи да је аутоматски другосрбијанац и *********.
Човек је више пута поновио да живи у Србији и да поштује устав ове државе, као што је поштовао и устав бивше државе, то га разликује од другосрбијанаца.
Он није ни Србин ни Црногорац, а камоли *********, просто не верује у те концепте нација, посебно не на Балкану.

Е сада за латиницу, ако велики Срби националисти не желе да користе ћирилицу, зашто би он био неки ћириличар.
Мени се желудац окреће када видим велике Србе како остављају латиничне коментаре на вест типа ''усташе их ХДЗа ломе табле на ћирилици''.
Који апсурд, али већина српских националиста користи латиницу.

Nije problem cak ni u desnicarenju, nego u homeinijevskom, anticivilizacijskom i antievropskom duhu ''srpske'' ideologije ''svetosavskog'' nacionalizma, izmisljene 1930-ih od strane jednog Cincara i jednog Cokalije.
То је већ друга прича.

Све се врти око националних интереса, ако од тога имамо користи ок, ако немамо, није проблем да будемо и друга врста десничара.

То је већ друга прича.

Све се врти око националних интереса, ако од тога имамо користи ок, ако немамо, није проблем да будемо и друга врста десничара.
Nema nikakvih koristi od bivanja novim Iranom ili novom KSA, narocito ne u vrednosnom smislu. A to je ono sto ta ''svetosavska'' ideologija propagira.

A plus je i estetski odbojna.

Nema nikakvih koristi od bivanja novim Iranom ili novom KSA, narocito ne u vrednosnom smislu. A to je ono sto ta ''svetosavska'' ideologija propagira.

A plus je i estetski odbojna.
1930. године светосавље пропагирало Иран и Саудијску Арабију ? Како да не... :roll:

1930. године светосавље пропагирало Иран и Саудијску Арабију ?
Jeste, u srpskom izdanju:
Светосавски националисти се залажу за оно што називају српским средњовековним вредностима („богољубље“, „витештво“, „саборност“) и за успостављање српске православне државе на простору од „Купе до Вардара и од Дунава до Јадранског мора“. Присталице ове идеологије одбацују западну културу, демократију, либерализам, републиканске вредности и екуменски дијалог.

Anticivilizacijski, antievropski i antiljudski gnoj od ideologije.

sta znaci to tacno pipkao, jel uhvatio za sisu, obe sise, stipao za dupe, stipao salo na stomaku

mada, ako mu nije dala povoda, onda je seljacina.

cak i da je flertovala malo, treba da bude gospodin coek

mada vidim neki komentarisali vec gore, a ima i toga danas cesto se i to desava poznatima, pokusaj da se izreklamira neka nepoznata pojava, postoji i takva mogucnost, ko zna

Светосавље није некакав покрет па да га неко дефинише као да је странка у питању. Неко се гадно прерачунао.
Kada vucic i reciklirani radikali budu odsvirali svoje (usled biologije te desavanja u svetu i regionu), na scenu stupa Iran 1979. na srpski nacin. Ko prezivi a i dozivi, pricace.

Back