Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.175
Izvinjavam se, obaveze 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sme poso da trpi....Izvinjavam se, obaveze![]()
Skoro svi Trampovi predlozi su takvi, samo što ja ne bih isključio mogućnost da je i Srbiju stavio na taj spisak. Ovde će proći.To je više nego ludost zašto bi bilo ko prihvatao palestinske izbeglice koje ni ne žele da idu iz Palestine to je samo debilan ofrlje Trampov predlog izrečen po principu ako prođe prođe
Mozda na kosovuSkoro svi Trampovi predlozi su takvi, samo što ja ne bih isključio mogućnost da je i Srbiju stavio na taj spisak. Ovde će proći.
ukratko: ako nemaš iskustva sa trgovinama nemoj odmah u MAXINe sme poso da trpi....![]()
ej iskrenoРама: Не прихватамо избеглице из Палестине
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је на Минхенској безбедносној конференцији да Албанија неће прихватити избеглице из Палестине.
Он је нагласио да је Албанија посвећена хуманитарној помоћи и да ће помагати онима којима је то потребно, али да америчка влада још није поднела ниједан захтев за смештај палестинских избеглица у Албанији и да ће тај одговор свакако бити „Не!“, преноси Дојче веле.
Говорећи о изјави америчког председника Доналда Трампа да се Албанија налази на листи земаља које разматра за слање палестинских избеглица, Рама је указао да америчка администрација није упутила ниједно питање на ту тему.
„Нико нас из Трампове администрације није питао, али чак и да нас питају – што није логично, јер смо у сред Европе и како стотине хиљада људи могу да дођу код нас... – ионако је ово логистички део и ми смо мала земља. Али то се неће десити, бар не за време моје владе“, рекао је Рама.
Скрећући пажњу присутнима на гостопримство Јевреја током Другог светског рата, прихватање 7.000 муџахедина и уточиште Авганистанаца који су побегли након повратка талибана на власт 2021. године и који су се склонили у Шенгђин, где су неки од њих и даље, Рама је навео да је другачија ситуација са Палестинцима.
„Веома нам је жао ових људи који су жртве једне од најбруталнијих диктатура које су икада постојале, а то је Хамас, али ми нисмо део те историје и никада нећемо бити“, изјавио је Рама, истичући да су бројеви такође важни.
Трампову идеју о смештају Палестинаца у разним земљама широм света Сузан Мелони такође види као нешто потпуно погрешно.
„Уопште није нормално да ови људи буду насилно удаљени са своје земље“, рекла је она.
Бивши либански премијер Микати рекао је да је ЕУ оставила веома велики вакуум на Блиском истоку и да би лидери ЕУ требало да буду присутнији у региону.
Пре месец дана, немачка министарка спољних послова Аналена Бербок посетила је Сирију, земљу која је изашла из дугог рата и репресивне владавине Башара Ал-Асада. Овај састанак је представљен као позитиван пример европске улоге и подршке на Блиском истоку, са чиме се албански премијер није сложио.
https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/rama-ne-prihvatamo-izbeglice-iz-palestine-16-2-2025
Ваљда је логично да најбогатије чланице ЕУ приме те избеглице, а не бедна Албанија. Они би се прелили на цео Балкан.
uhvatio si se za taj maxi ko muva za lepakukratko: ako nemaš iskustva sa trgovinama nemoj odmah u MAXI
nemoj ti meni te fore "ide tamo ko nema gde"uhvatio si se za taj maxi ko muva za lepak
je vi beograDZani nemate nista drugo ?
ono kao recimo ,idea univerexport gomex ?
sta si navro na maxi sunce mu milosno...
ovde u maxi radi bas ko nema dje drugde
odnedavno su objavili da se moye yaposliti i svako ko nema SREDNJU SKOLU kao pomocni radnik
a u sustini su skoro svi pomocni rdnici i taj pomocni radnik ce da radi na kasi ako ustreba
tako da jesi tolko nepismen da nista drugo nisi mogo uhvatiti ?
ne bih reko...
tu radi i konema srednju skolunemoj ti meni te fore "ide tamo ko nema gde"
A gde je to "bolje"?
Firma jeste u privatnom vlasništvu i jeste da se radi ali ako nisi "seoski filozof" možeš i penziju da dočekaš pa mi ti nabroj takve firme?
i ko nezna pravopistu radi i konema srednju skolu
jel tako ?
ok vredjaj ti menei ko nezna pravopis
aha ...takodje rade i sa fakultetom i šta ćeno sad?
Ni Bangladešanćani vozači autobusa nisu imali iskustva pa su se polako navikli.ukratko: ako nemaš iskustva sa trgovinama nemoj odmah u MAXI
nažalost ne radi se kao nekad
novajlije treba bar tri meseca u lakši objekat kod iskusnog šefa koji će uz komisiju da proceni dal je taj za jače prodavnice
danas te samo bace "gde im gori" a tamo "gde gori" nemaju vremena ni za sebe a ne da tebe uče
pa sad ajd što te poslali "gde gori" nego i "ti izgoriš" pa ih napustiš na srpskoj ćirilici
Zato je recimo Super Vero klasa, a jbg Grk organizovao
Tamo što naučiš za mesec dana u Delezu ne možeš za godinu sem ako nemaš ekstra kolegu koji će da te uvede u posao
ali tu je onda problem "što ste vas dvojica stalno zajedno?" gde ja uvek pitam - a kako čovek da zna a vidim hoće?
Super Vero ima metod koji sam pominjao prvo te ostave 14 dana, šatro "niko te ne vidi" a u stvari se prave
Gledaju osnovne detalje: da li dolaziš na vreme, da li se zamlaćuješ bez veze, koliki je učinak, koliko puza hvataš i koliko dugo
pa ti posle 14 dana kažu zamerke koje treba da ispraviš u sledećih 14, kod mene recimo nije bila ni jedna
E a onda predješ u Delez i Bog da te vidi
po Amanima i ostalim materinama nećeš ama baš ništa naučiti a Sunce samo ako ti privatni izvršitelj puva za vratom, ono je dno dna
Primiće ih vučić.Рама: Не прихватамо избеглице из Палестине
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је на Минхенској безбедносној конференцији да Албанија неће прихватити избеглице из Палестине.
Он је нагласио да је Албанија посвећена хуманитарној помоћи и да ће помагати онима којима је то потребно, али да америчка влада још није поднела ниједан захтев за смештај палестинских избеглица у Албанији и да ће тај одговор свакако бити „Не!“, преноси Дојче веле.
Говорећи о изјави америчког председника Доналда Трампа да се Албанија налази на листи земаља које разматра за слање палестинских избеглица, Рама је указао да америчка администрација није упутила ниједно питање на ту тему.
„Нико нас из Трампове администрације није питао, али чак и да нас питају – што није логично, јер смо у сред Европе и како стотине хиљада људи могу да дођу код нас... – ионако је ово логистички део и ми смо мала земља. Али то се неће десити, бар не за време моје владе“, рекао је Рама.
Скрећући пажњу присутнима на гостопримство Јевреја током Другог светског рата, прихватање 7.000 муџахедина и уточиште Авганистанаца који су побегли након повратка талибана на власт 2021. године и који су се склонили у Шенгђин, где су неки од њих и даље, Рама је навео да је другачија ситуација са Палестинцима.
„Веома нам је жао ових људи који су жртве једне од најбруталнијих диктатура које су икада постојале, а то је Хамас, али ми нисмо део те историје и никада нећемо бити“, изјавио је Рама, истичући да су бројеви такође важни.
Трампову идеју о смештају Палестинаца у разним земљама широм света Сузан Мелони такође види као нешто потпуно погрешно.
„Уопште није нормално да ови људи буду насилно удаљени са своје земље“, рекла је она.
Бивши либански премијер Микати рекао је да је ЕУ оставила веома велики вакуум на Блиском истоку и да би лидери ЕУ требало да буду присутнији у региону.
Пре месец дана, немачка министарка спољних послова Аналена Бербок посетила је Сирију, земљу која је изашла из дугог рата и репресивне владавине Башара Ал-Асада. Овај састанак је представљен као позитиван пример европске улоге и подршке на Блиском истоку, са чиме се албански премијер није сложио.
https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/rama-ne-prihvatamo-izbeglice-iz-palestine-16-2-2025
Ваљда је логично да најбогатије чланице ЕУ приме те избеглице, а не бедна Албанија. Они би се прелили на цео Балкан.
bate, nema više USAID i NEDok vredjaj ti mene
aha ...
jel istinada tu primaju bez srednje skole ?
ajde ajde sto odma skaces na tu konstataciju ?![]()
jel istina ili nije ?
a vi bi i besplatan prevoz i da birate ko će da vas vozi?Primiće ih vučić.
Sve u gsp
Ja sam protivnik i šverca i besplatnog prevoza.a vi bi i besplatan prevoz i da birate ko će da vas vozi?
interesantno
imajuJa sam protivnik i šverca i besplatnog prevoza.
Ljudi nisu svesni da autobusi ne idu na maglu.
Besplatan prevoz pitanje dal imaju i u Državama na bliskom istoku koje leže na nafti
Па несрбе боли патка, пошто њих и не занима што ће се то прелити и на Србију, ЦГ, РС.ej iskreno
a koga od srba boli patka za to ?
Zanimljivo. I sta se uradi sa prekrsiocemveć naišo neki demokrata koji zna svoja prava da se ispod 5000 ne zove policija pa napunio kese za 4999,99 dinara
zaključamo ga u magacin pa mu puštamo struju kroz yaya dok ne izvadi sveZanimljivo. I sta se uradi sa prekrsiocem