Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, uzmi jedan od 512.master_'92:http://www.itsvet.com/Kingmax-256MB-400MHz-DDR-SuperRam/p-comp_comp_ram-72-53
Da li vredi kupiti dva modula
Svašta će se čovek naslušati ovde. Ovo nije tačno, DDR memorija radi na 2.5V standardno.Sale cvrcak:Obrati paznju na voltazu koje memorija ima jer ako uzmes kingston 512Mb koji radi na 2.6 V a tvoja memorija koristi npr 2V tvoja ce biti sprzena "jer ce pokusavati da je stigne" ako ne verujes probaj doduse nece odmah ali u dogledno vreme ishod je zagarantovan!
A zasto je na mom Kingstonu lepo napisano 2.6 ?????????Sizif:Svašta će se čovek naslušati ovde. Ovo nije tačno, DDR memorija radi na 2.5V standardno.
Prvo, hvala na komplimentu.Sale cvrcak:A zasto je na mom Kingstonu lepo napisano 2.6 ?????????
I ovo sto sam naveo je iz iskustva a ne zato sto sam pametan?Ista ploca ista memorija = sprzena memorija + jos neke stvarcice A?Ajde pametni odgovori!
Bez brige, niko ne zamera. Svi ponekad omanemo...Sale cvrcak:PQI od 256 Mb bar su mi tako tad rekli u servisu.Mada nije iskljuceno da su me zeznuli.Izvini ako sam ondak bio grub nije bio moj dan!
A zašto?ndjordje91:kINGSTON JE ZAKON