Ram, Problem

ja sam blejao u grappolu 2 nedelje, raduckao i pravo ti kazem ne secam se kako idu te situacije..ali msm da ti sudba zavisi od osobe na koju naletis :D ako je voljna se iscima onda ti mozda prodje, ako naidjes na drkosa on ce ti samo kaze, nemas garanciju dovidjenja :D

ja sam blejao u grappolu 2 nedelje, raduckao i pravo ti kazem ne secam se kako idu te situacije..ali msm da ti sudba zavisi od osobe na koju naletis :D ako je voljna se iscima onda ti mozda prodje, ako naidjes na drkosa on ce ti samo kaze, nemas garanciju dovidjenja :D
JESU LI TEBE UDARALI PO GLAVI KAD SE POKVARIO STAMPAC ?

Ispravite me ako griješim, ali mislim da obično garancija dođe zalijepljena za kutijicu od memorije. Kod mene je tako. Ako je grapollu dobavljač asbis, i ako je dobavio tu memoriju, njima je obično potrebna ili garancija ili račun, ja sam jednom o njihovom trošku poslao memoriju njima samo sa ambalažom i garancijom i oni mi poslali (o svom trošku, naravno) drugu.

Biže potrebno malo vremena (ponekad i dvadesetak dana) ali biće ti zamenjena kao što rekoh. Garancije se kod normalnih firmi daju pro forme radi jer svi ti proizvodi imaju garanciju proizvođača, garancija je potrebna u negativnim slučajevima, kako bi kupac bar nekao bio zaštićen. Dakle kao što rekoh - Grappolo nije firma od juče, jedna je od starijih firmi kod nas.

Back