RAM PQI

• Začetnik teme Začetnik teme zokky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PQI ti je dobra ne nesto preterano extra memorija koja ti nece praviti probleme!
Nisu lose ni GEIL memorije !
Moj izbor je svakako KINGSTON (koristim 2*256 PC400 DUAL CHANEL vec godinu dana i nisam imao ni najmanji problem) !

Pozdrav!

Citajuce komentare sa foruma Benchmark sticem utisak da su u nekoj istoj klasi kao i Kingston ali dali je to stvarno tako ? Zato me i interesuje iskustvo onih koji ih koriste , a licno nikoga ne znam da poseduje isti.
Ne nameravam da ga cloknem,samo ciste fabricke postavke.
Geil,malo su skuplje cca 10e ali imaju hladnjak,pa se moze i cloknuti..
Hvala u svakom slucaju videcu jos tokom ove nedelje.

A kako mogu da iskoristim dozivotnu garanciju (???), posto mi je jedan od 256MB crko a diler daje samo godinu dana garancije.(!!!!) Da saljem jedan modul u "fabriku Kingston" i cekam njihov odgovor.??
Zvuci mi suludo. Skuplje ce izaci postarina nego novi modul.
Dali postoji i drugi nacin???

Dozivotna garancija vazi za firme koje je daju a one ne moraju se drzati proizvodjaca i dati 1 gidinu,
sama rec kaze DOzivotna, znaci proso joj je zivot, a garancija vazi dok je ziva :P , salim se
dozivotna garancija vazi za neki proizvod koji se proizvodi cim on prestane da se proizvodi nema garancije ;)

PQI je za male pare solidna memorija,neznam kako radi na veci takt ali na 133mhz radi perfektno,cak sam i kasnjenje memorije smanjio na najmanje vrednosti u biosu i nisam primetio greske ili da je sistem nesto nestabilan.

Back