РАКОВИЋ: „Кад Мило крене на цркву, тада креће рат !“ (ВИДЕО)

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
https://srbin.info/2018/11/12/rakovic-kad-milo-krene-na-crkvu-tada-krece-rat-video/

познати историчар др. Александар Раковић. Реч је о интелектуалцу из „забрањене четворке“ којој је забрањен улазак у Црну Гору. Раковић је, наиме, требао да говори на скупу посвећеном стогодишњици победе у првом светском рату, али је, како сам Раковић сведочи, дојавом Срба из црногорске полиције спречено њихово хапшење.
У вези поменутог догађаја Раковић указује:“Кад помислим шта ми се спремало у ЦГ, могу да будем срећан што у ЦГ полицији постоје правдољубиви људи, Срби који су спречили да им Матија Бећковић или ја, који смо били заказани на тим скуповима, паднемо шака 5 или 7 новембра на тиватском аеродрому.“

На питање водитеља да ли је претерана квалификација за Мила Ђукановића рећи да је црногорски Анте Павелић и као и квалификација да је политика режима Мила Ђукановића према Србима у Црној Гори геноцидна Раковић каже:“ У сваком случају је њихова намера да истребе Србе. Сад нису више околности какве су биле током другог светског рата да би се истребљивање Срба извшрило на најморбидније начине, али дефинитивно је да је циљ исти, а то је да Срба више не буде. Црногорски сепаратисти имају намеру да истребе Србе. Њихова политика коју сада воде у Црној Гори је исто правашко – франковачка колико је била политика још од Анте Старчевића, Јосипа Франка до Анте Павелића па чак и до Туђмана. Можемо да извучемо потпуни континуитет од Анте Старчевића до Мила Ђукановића“.

На питање да ли ситуација може да ескалира Раковић децидно дговара:“Може да ескалира посебно када дође до напада на Цркву. Дакле, не кажем ако дође, већ кажем када дође, јер до напада на Цркву ће доћи. Сепаратисти ће усвојити овај закон о верским слободама, мислим да је то чак и име тог закона, национализоваће имовину Српске Православне Цркве, а потом ће тражити начин како да реализују тај њихов закон. Када се то догоди онда ће доћи до сукоба између Срба и црногорских сепаратиста, у то немам никакве сумње. Све иде у том правцу.

Нажалост, страна црногорских сепаратиста провоцира сукоб са Србима у Црног Гори и вероватно у томе имају подршку неких структура са запада, јер видимо да оно што се дешава на КиМ се такође прелама на Црну Гору.Нашем народу у Црној Гори морамо да помогнемо против сегрегационистичког режима Мила Ђукановића.

Pa, još da doživimo rat Srbije i Crne Gore, i onda nam ostaje da zaratimo samo sa Kinezima, pošto smo sa Japancima baš preko Crne Gore već bili u ratu...

:lol:
Мене занима како ће Мило изаћи на крај са Херцег-новским заливом. Они имају леђа код љутих Херцеговаца. Свешће им се државица на Подгорицу и Будву.

:lol:
Мене занима како ће Мило изаћи на крај са Херцег-новским заливом. Они имају леђа код љутих Херцеговаца. Свешће им се државица на Подгорицу и Будву.

Sa njima nikad neće moći da izađe na kraj, kao ni sa Beranama ili drugim severnim delovima uz granicu sa Srbijom. Ali, nemoj ih potcenjivati baš toliko, zaboravljaš Cetinje odakle polijeće soko :D

- - - - - - - - - -

Значи читам, не верујем. Који је ово круг Дантеовог пакла?

Prestao sam davno da se čudim tome, nemam više ni snage :( Znaš kako neki krugovi tamo počinju da tumače onoliko pominjanje Srba i srpskog roda kod Njegoša? Tako što tvrde da se to odnosi na sve južne Slovene, a da je srpski naziv ubačen zbog deseterca?! Samo su zaboravili na Bugare u celoj toj priči, jer se na žalost (moju, ali i crnogorsku) i oni računaju tako...

Sa njima nikad neće moći da izađe na kraj, kao ni sa Beranama ili drugim severnim delovima uz granicu sa Srbijom. Ali, nemoj ih potcenjivati baš toliko, zaboravljaš Cetinje odakle polijeće soko :D

То село уз улицу?
Не претеруј.
Ја бих припојила Боку РС ,а остало могу да носе.
У ХН сам била 2009. и тад се у Жањицама вијорила руска застава. :( Наспрам 'рватских квадратића.
Али сам била и на српској књижевној вечери. :)

- - - - - - - - - -

Prestao sam davno da se čudim tome, nemam više ni snage :( Znaš kako neki krugovi tamo počinju da tumače onoliko pominjanje Srba i srpskog roda kod Njegoša? Tako što tvrde da se to odnosi na sve južne Slovene, a da je srpski naziv ubačen zbog deseterca?! Samo su zaboravili na Bugare u celoj toj priči, jer se na žalost (moju, ali i crnogorsku) i oni računaju tako...

А послови, плате, економски развој... Кад се политичари баве историјом уместо историчара, онда поуздано знаш да народ може да окачи гаће о штап а уста о клин.

То село уз улицу?
Не претеруј.
Ја бих припојила Боку РС ,а остало могу да носе.
У ХН сам била 2009. и тад се у Жањицама вијорила руска застава. :( Наспрам 'рватских квадратића.
Али сам била и на српској књижевној вечери. :)

Ja od 2008. godine nisam otišao tamo, a imam familiju u Podgorici koja je pola srpska, a pola crnogorska. Svima sam im rekao da nikad više u životu neću tamo da kročim zbog priznavanja nezavisnosti terorističke tvorevine.

Poslednja izmena od moderatora:
А послови, плате, економски развој... Кад се политичари баве историјом уместо историчара, онда поуздано знаш да народ може да окачи гаће о штап а уста о клин.

Нема ту места више за историчаре, само за правнике.

Najgora scena je to što kad pričaš sa ljudima, svi bi redom da se Milu napiju krvi. A kad dođu izbori, eto opet Mila u sedlu. U suštini isto kao i ovde sa Vučićem...

Ja od 2008. godine nisam otišao tamo, a imam familiju u Podgorici koja je pola srpska, a pola milogorska. Svima sam im rekao da nikad više u životu neću tamo da kročim zbog priznavanja nezavisnosti terorističke tvorevine.

Имам и ја неудату тетку, тако да штета није велика. :mrgreen:
Али имам и друге блиске људе које заиста волим и не причам с њима о политици.
Мојој куми је породица подељена. Пола Срби, пола crnогорци. Мука је то.
Сукоби. Ексцеси на јавним слављима. Баш дно.

Šta da ti kažem kada sam ja lično bio u situaciji da se pobijem sa nekima od njih, i to dok su mi dolazili ovde u goste. Užas, zato više i ne mogu da mislim o svemu tome...

Komunizam se ponovo vraca u CG, OTIMACINA i KONFISKACIJA ...crkava...zemlje...ide isplata npr.Ostrog 1 mil.eura i kasiraju 40 mil.eur god. SPC bice DELOZIRANA...

http://www.nspm.rs/hronika/crna-gor...stupku-oduzeti-zemlju-i-uci-u-njen-posed.html

Хроника
Црна Гора: Усвојене измене Закона о експропријацији којима је предвиђено да држава може по хитном поступку одузети земљу и ући у њен посед
PDF Штампа Ел. пошта
понедељак, 12. новембар 2018.
Посланици црногорске Скупштине усвојили су измене Закона о експропријацији којима је предвиђено да држава може по хитном поступку одузети приватну имовину и ући у њен посед уз исплату накнаде за коју Владина комисија одреди да је правична.

Странци је дозвољена жалба, али она не одлаже извршење решења. Предложене измене Закона Скупштини су предложили посланици Демократске партије социјалиста (ДПС) Предраг Секулић, Марта Шћепановић, Жељко Апрцовић, Никола Ракочевић и Јованка Лаличић.

Шћепановић је раније у парламенту казала да су разлози доношења измена закона недостаци који су уочени у досадашњој примени Закона о експропријацији, а који се превасходно односе на неоправдано дуго трајање поступка.

- - - - - - - - - -

Baba djevojka tetka, koliko ima ljeta, ??? Ako je ispod 40 i moze da radja, da pregovaramo.

"istoricar" Rakovic ima interesantnu fizionomiju lica...

hqdefault.jpg

Pa, još da doživimo rat Srbije i Crne Gore, i onda nam ostaje da zaratimo samo sa Kinezima, pošto smo sa Japancima baš preko Crne Gore već bili u ratu...

Zapadni satanisti to i spremaju, kao sto su pokatolicene Srbe - Hrvate vise puta navabili na Srbe. Vidis sta se desava sa Crnogorcima, totalno odlepili.

- - - - - - - - - -

ybg, kad su balkanski narodi maloumni, jos ne kapiraju Umesto da se gradi Panslavenstvo, britanski i americki satanisti nas urnisu uvek po istom sistemu.

Zapadni satanisti to i spremaju, kao sto su pokatolicene Srbe - Hrvate vise puta navabili na Srbe. Vidis sta se desava sa Crnogorcima, totalno odlepili.

ybg, kad su balkanski narodi maloumni, jos ne kapiraju Umesto da se gradi Panslavenstvo, britanski i americki satanisti nas urnisu uvek po istom sistemu.

Mnogo je slovenski svet pocepan po šavovima. Evo, mi ovde recimo imamo Bugare koji su i dalje po mentalitetu azijska horda. Imamo i Hrvate koji su... ma, nema potrebe ni opisivati ih. Čokalije umislile da su potomci Aleksandra, ********* uvode slova koja nikad nisu koristili... Severnije situacija još grđa, Poljaci mrze Ruse i Ukrajince (ne znam kakvi su sa Belorusijom), Ukrajinci mrze Ruse i Poljake, a Rusi mrze i sve njih i sami sebe. Pakao.

Црна Гора је у НАТО и када буде на основу папира из времена Краљевине ЦГ буде повратила своју црквену имовину, званични Београд ће моћи само да изда саопштење.

Osim što tamošnja "CPC" nema vernike, a čika Amfilohije se kezi u njušku Milu i ostalima :whistling: Nego , ima li jedne antisrpske stvari koju si propustio da prokomentarišeš otkad si se rodio?

Back