Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ako se nekome sviđa neki automobil on je nerazuman? Je li tebi dobro?U neka davna vremena ovde su ljude palile lepe devojke. Sada ih pale ruske rakete. Eh, Srbijo ...
Na stranu to što i druga strana ima iste takve.
Razumni ljudi se lože na lepše stvari.
Koliko je do sada sve ukupno proizvedeno primeraka presretača THAAD i SM6?Patriot je za balističke rakete kratkog dometa, 500-800km dometa. Ovo je bilo srednjeg dometa koji leti višom putanjom, za to je THAAD ili kopneno lansirani SM6 .
Meni jeste, a kako je tebi s obzirom da upoređuješ automobil sa sredstvom za masovno ubijanje ne znam.Znači ako se nekome sviđa neki automobil on je nerazuman? Je li tebi dobro?
Obje stvari su isto samo objekti. Automobil i raketa. Mašinski objekti i ako ti dovodiš u vezu ženske osobe i rakete ja te pitam može li se onda povući paralela sa nekim drugim objektom npr. automobilom?Meni jeste, a kako je tebi s obzirom da upoređuješ automobil sa sredstvom za masovno ubijanje ne znam.
Imamo i podforum za automobile, dosta je i posećen pa naiđi slobodno kad budeš imao vremena.
Боље и ракете него да мушкарце пале мушкарци, како је то на твом распалом западу.U neka davna vremena ovde su ljude palile lepe devojke. Sada ih pale ruske rakete. Eh, Srbijo ...
Na stranu to što i druga strana ima iste takve.
Razumni ljudi se lože na lepše stvari.
Како се зове западно оружје и које су његове карактеристике?Propaganda. Isto ovakvo oružje ima i zapad pa se ne hvali. Mudri ljudi ne laju
Како се зове западно оружје и које су његове карактеристике?
Нико од нас није знао да ово постоји док Руси нису гађали Дњепропетровск, односно док Русија није била нападнута западним ракетама.
Ти си рекао да запад има исто овакво оружје само да се не хвали. Орешник је балистичка ракета, а крстарећа је нешто сасвим друго.Zove se krstareća raketa. Na samu pomisao da će Ukrajinci dobiti takve rakete kreću pretnje o nuklearnom uništenju sveta. Što znači da su svesni da će ih obične krstareće rakete razbucati naširoko
Ко су ти који то треба да знају?Znaju oni koji trebaju da znaju. O hipersoničnom oružju se priča već decenijama, nije to ništa novo. A da li se zove lešnik ili zob, to je nebitno
Ти си рекао да запад има исто овакво оружје само да се не хвали. Орешник је балистичка ракета, а крстарећа је нешто сасвим друго.
Један тип крстарећих ракета је већ испоручен Украјини и редовно се користе.
Ко је то оружје које запад има, а да се тиме не хвали?
Ко су ти који то треба да знају?
Нико од вас овде није знао да постоји орешник док није био употребљен пре неки дан, а сви се правите паметни.
Моје питање је гласило које је то оружје које запад има, а да се не хвали. Као одговор сам добио крстарећа ракета.Ne ideš tenkom na komarca, koristiš ono što je dovoljno da postigneš efekte.
Ukrajina za sada dobija rakete na kašičicu ali Putin očigledno testira strpljenje zapada. Da sam na njegovom mestu, ne bi to radio nego bi gledao da iskoristim ponuđenu opciju za izlaz i da se traži kompromisno rešenje. Jer ako si previše pohlepan pa ne možeš da se zaustaviš milom, onda će morati silom.
Vojni budžet Amerike je cirka 800 milijardi dolara a Rusije je oko 66 milijardi, tako da budi siguran da znaju da naprave bilo kakvu raketu.
Колико је ово ишчашен поглед на свет, па то је страшно. Имаш ли ти имало смисла за реалност човече. КО је кога напао овде, мајке ти. Ко је спалио 50 Руса у Одеси. Јел то неко из Кремља дошао у Одесу. Ко је делио колаче на Мајдану? Ко је претио уласком у НАТО, и поновним никлеарним наоружавању. Видио се, другаар, кад Русија крене да наоружава Кубу, Северну Кореју, Венецуелу, и још неколико држава оваквим и сличним оружјем. Питам се да ли ће то сметати америци онда?Ne ideš tenkom na komarca, koristiš ono što je dovoljno da postigneš efekte.
Ukrajina za sada dobija rakete na kašičicu ali Putin očigledno testira strpljenje zapada. Da sam na njegovom mestu, ne bi to radio nego bi gledao da iskoristim ponuđenu opciju za izlaz i da se traži kompromisno rešenje. Jer ako si previše pohlepan pa ne možeš da se zaustaviš milom, onda će morati silom.
Vojni budžet Amerike je cirka 800 milijardi dolara a Rusije je oko 66 milijardi, tako da budi siguran da znaju da naprave bilo kakvu raketu.
Prosto me sramota kad vidim šta ti ovde pišeš. Ovo je bruka za pdf politika jer takvo razmišljanje poput tvog je svojstveno nekom sa posebnim potrebama.Ne ideš tenkom na komarca, koristiš ono što je dovoljno da postigneš efekte.
Колико је ово ишчашен поглед на свет, па то је страшно. Имаш ли ти имало смисла за реалност човече. КО је кога напао овде, мајке ти. Ко је спалио 50 Руса у Одеси. Јел то неко из Кремља дошао у Одесу. Ко је делио колаче на Мајдану? Ко је претио уласком у НАТО, и поновним никлеарним наоружавању. Видио се, другаар, кад Русија крене да наоружава Кубу, Северну Кореју, Венецуелу, и још неколико држава оваквим и сличним оружјем. Питам се да ли ће то сметати америци онда?
Ово је озбиљан изазов. Ајде да видимо може ли неко у мање ријечи нанизати више будалаштина.Probaću da objasnim pošto izgleda ne vidiš širu sliku. To se dešava kad konzumiraš previše propagande
Dakle, posle raspada SSSR, Putin nije mogao da ostavi na miru bivše države nego ih je zlostavljao i pokušavao da "vrati nazad". Istripovao se da je to njegova teritorija i on to ne krije. Te države, pošto su male i slabe, u takvim okolnostima moraju da traže neku slamku spasa i to je bio NATO. Zato su jedna po jedna ulazile i stekla se naopaka predstava da se NATO širi prema istoku. A širi se samo zato što su te države htele da uđu, niko im ništa nije nametao. Tako da ako je neko razlog širenja NATO-a prema istoku, to je Putin. Da nije agresivan i da nije zlostavljač komšija, to se nikada ne bi desilo. Možeš li da zamisliš da raspolažeš teritorijalno najvećom državom na svetu, gde je 98% potpuno prazno, a onda zabadaš nos u susedne države i zlostavljaš ih? Pa da li je to po tebi normalno? Isto rade i sa gruzijom. Šta će nekome ko ima toliko veliku državu, sa toliko bogatim rudnim resursima da otima tuđe? Što bi to dođavola radio? Otimaš teritorije sitnim državama da bi šta? Zadovoljio svoj ego? Da ti to nije malo poremećeno? Znači on je zbog ega zaratio sa celim zapadom, doveo NATO na svoje granice, odveo milion ljudi u smrt (braće, pravoslavaca) i onda se žali da ga neko pritiska? Vidi da manje gledaš propagandu a više razumeš pravu prirodu stvari. Mi Srbi nismo ništa bolji. Potpuno ista priča. Podjednako svi hoće da pobegnu od nas i podjednako imamo tenzije sa svim komšijama i hoćemo da "ih naučimo pameti". Međutim, imamo ludu sreću što je zapad oko nas pa nam lupa čvrge inače bi večno ratovali. Da nam nema NATO pakta ovde, decenijama bi bili u ratovima, satirali bi se od ratova dok svi ne pomremo. Tako da nemoj previše da se ložiš na propagandu, ne postoji nikakav zao NATO koji hoće da nas uništi, niti želi da uništi Ruse, zapad se fokusirao na rivalstvo sa Kinom a Rusija ga ne zanima ni malo, samo neće dozvoliti da gazi druge države. Šta više, da je Putin malo manje alav i da pusti bivše devojke da idu svojim putem, mogao bi da sredi odnose sa zapadom i bio bi vrlo rado prihvaćen. Zapadu u rivalstvu sa Kinom itekako može biti korisno prijateljstvo sa Rusijom i trgovina bi mogla da cveta ponovo. Samo da Putin odluči da se batali zabadanja nosa u stvari drugih država. To je sve što se traži od njega. I ako je to mnogo, onda jbg. Tako da je odluka isključivo na njemu, zapad se sigurno neće povući dok god se ponaša agresivno a demonstracija moći sa lešnicima i sarmama neće nikog uplašiti.
Па ти си ишчашенији него што сам мислио. Ја се не ложим ни на какву пропаганду. Нити има пропаганде која се бави 13. и 14. веком, и Православљем. Видео сам својим очима, како је изгледала Русија за време Горбачова и видео сам такође својим очима шта је Путин направио од те државе. То је тако огромна разлика, да је нема на свету. НАТО је четврти рајх, и између НАТО пакта и трећег рајха нема скоро па никаве разлике. Прво да видимо ко је тај што нешто тражи и где то тражи? Они који су уништили Либију, Ирак, бомбардовали Србе од деведесетих и целуј земљу 99. Подигли огромна поља опијума у Афганистану, и убили око милион људи на блиском истоку. Њихова копнена војска, ( ИСИС) , је главе одсцеао не само хришљанима на блиском истоку, него свим нормалним људима. Друга копнена војска НАТО пакта ( Боко харам), практикује људождерство. Па управо је НАТО тај који забада носу у друге државе. Од Путина су тражили на Куби да их наоружава, још 2016. а он је то тада одбио јер јеноставно не забада нос у туђе драве, за разлику од американаца. Они су и овде код нас окупатор од 2000. Пре тога, ми Срби смо били под комунистичком окупацијом. Како ти то мислиш да би ратовали док не нестанемо. Па јесу ли требали Срби да пусте у данашњој новој НДХ, да опет граде јасновце да их бацају у јаме и да праве опет логоре за клање деце, ко задњи пут. Или исто то у Босни. Па не може сваки пут да им успе то масвоно клање Срба. Брнили смо се, овај пут, а НАТО је био на страни тих кољача. И успут нам је отео део земље. Где се то, осим код себе Путин меша у било шта. Јели Путин овде наредио Геј параду. Пази, Геј парада у Србији никакве везе неема са сексуалнођћу, изборима и афинитетима Код нас је то само и искључиво потврда окупације. Окупационо самопотврђивање. НАТО је тај који је отео туђе територије. Управо овде, у Ираку и Либији. Не Русија. Американци пре свега. Не Русија. Осим Галиције, остатак Украине је увек био Русија, и њихове авнијевске границе једноставно морају да се промене. Има глуперди на западу које причају о непромењљивости граница. Замисли????? А шта је са Југославијом. И шта је са Косовом? ОНи су те границе променили и исцепали је управо по авнојевским границама. Знаш ли да по повељи УН, Русија има право да спречи оружано поновно уздизање нацизма? А знаш ли да је у Украини рођендан Стјепана Бандере државни празник? Кад се СССР распао, око 30 милиона Руса је остало ван границе Русије. И нигде Руси нису ишли да интервенишу. Заправо тад Русија још није ни постојала. Може се рећи да је Русија нестала са лица земље 1918. године, и поново се успоставила 2007. Да се разумемо, није мени жао што се Југославија распала, већ што се распала онако како то нама Србима не одговара. И још нешто, ако Русија нестане, ми нестајемо сасвим сигурно. Чак и у том рационалном моду, ми имамо разлог да навијамо за Русију. Али то наравно није једини разлог. Запад је зло. ОД Јасеновца, и Аушвица, па до Рампштајна.Probaću da objasnim pošto izgleda ne vidiš širu sliku. To se dešava kad konzumiraš previše propagande
Dakle, posle raspada SSSR, Putin nije mogao da ostavi na miru bivše države nego ih je zlostavljao i pokušavao da "vrati nazad". Istripovao se da je to njegova teritorija i on to ne krije. Te države, pošto su male i slabe, u takvim okolnostima moraju da traže neku slamku spasa i to je bio NATO. Zato su jedna po jedna ulazile i stekla se naopaka predstava da se NATO širi prema istoku. A širi se samo zato što su te države htele da uđu, niko im ništa nije nametao. Tako da ako je neko razlog širenja NATO-a prema istoku, to je Putin. Da nije agresivan i da nije zlostavljač komšija, to se nikada ne bi desilo. Možeš li da zamisliš da raspolažeš teritorijalno najvećom državom na svetu, gde je 98% potpuno prazno, a onda zabadaš nos u susedne države i zlostavljaš ih? Pa da li je to po tebi normalno? Isto rade i sa gruzijom. Šta će nekome ko ima toliko veliku državu, sa toliko bogatim rudnim resursima da otima tuđe? Što bi to dođavola radio? Otimaš teritorije sitnim državama da bi šta? Zadovoljio svoj ego? Da ti to nije malo poremećeno? Znači on je zbog ega zaratio sa celim zapadom, doveo NATO na svoje granice, odveo milion ljudi u smrt (braće, pravoslavaca) i onda se žali da ga neko pritiska? Vidi da manje gledaš propagandu a više razumeš pravu prirodu stvari. Mi Srbi nismo ništa bolji. Potpuno ista priča. Podjednako svi hoće da pobegnu od nas i podjednako imamo tenzije sa svim komšijama i hoćemo da "ih naučimo pameti". Međutim, imamo ludu sreću što je zapad oko nas pa nam lupa čvrge inače bi večno ratovali. Da nam nema NATO pakta ovde, decenijama bi bili u ratovima, satirali bi se od ratova dok svi ne pomremo. Tako da nemoj previše da se ložiš na propagandu, ne postoji nikakav zao NATO koji hoće da nas uništi, niti želi da uništi Ruse, zapad se fokusirao na rivalstvo sa Kinom a Rusija ga ne zanima ni malo, samo neće dozvoliti da gazi druge države. Šta više, da je Putin malo manje alav i da pusti bivše devojke da idu svojim putem, mogao bi da sredi odnose sa zapadom i bio bi vrlo rado prihvaćen. Zapadu u rivalstvu sa Kinom itekako može biti korisno prijateljstvo sa Rusijom i trgovina bi mogla da cveta ponovo. Samo da Putin odluči da se batali zabadanja nosa u stvari drugih država. To je sve što se traži od njega. I ako je to mnogo, onda jbg. Tako da je odluka isključivo na njemu, zapad se sigurno neće povući dok god se ponaša agresivno a demonstracija moći sa lešnicima i sarmama neće nikog uplašiti.
Па ти си ишчашенији него што сам мислио. Ја се не ложим ни на какву пропаганду. Нити има пропаганде која се бави 13. и 14. веком, и Православљем. Видео сам својим очима, како је изгледала Русија за време Горбачова и видео сам такође својим очима шта је Путин направио од те државе. То је тако огромна разлика, да је нема на свету. НАТО је четврти рајх, и између НАТО пакта и трећег рајха нема скоро па никаве разлике. Прво да видимо ко је тај што нешто тражи и где то тражи? Они који су уништили Либију, Ирак, бомбардовали Србе од деведесетих и целуј земљу 99. Подигли огромна поља опијума у Афганистану, и убили око милион људи на блиском истоку. Њихова копнена војска, ( ИСИС) , је главе одсцеао не само хришљанима на блиском истоку, него свим нормалним људима. Друга копнена војска НАТО пакта ( Боко харам), практикује људождерство. Па управо је НАТО тај који забада носу у друге државе. Од Путина су тражили на Куби да их наоружава, још 2016. а он је то тада одбио јер јеноставно не забада нос у туђе драве, за разлику од американаца. Они су и овде код нас окупатор од 2000. Пре тога, ми Срби смо били под комунистичком окупацијом. Како ти то мислиш да би ратовали док не нестанемо. Па јесу ли требали Срби да пусте у данашњој новој НДХ, да опет граде јасновце да их бацају у јаме и да праве опет логоре за клање деце, ко задњи пут. Или исто то у Босни. Па не може сваки пут да им успе то масвоно клање Срба. Брнили смо се, овај пут, а НАТО је био на страни тих кољача. И успут нам је отео део земље. Где се то, осим код себе Путин меша у било шта. Јели Путин овде наредио Геј параду. Пази, Геј парада у Србији никакве везе неема са сексуалнођћу, изборима и афинитетима Код нас је то само и искључиво потврда окупације. Окупационо самопотврђивање. НАТО је тај који је отео туђе територије. Управо овде, у Ираку и Либији. Не Русија. Американци пре свега. Не Русија. Осим Галиције, остатак Украине је увек био Русија, и њихове авнијевске границе једноставно морају да се промене. Има глуперди на западу које причају о непромењљивости граница. Замисли????? А шта је са Југославијом. И шта је са Косовом? ОНи су те границе променили и исцепали је управо по авнојевским границама. Знаш ли да по повељи УН, Русија има право да спречи оружано поновно уздизање нацизма? А знаш ли да је у Украини рођендан Стјепана Бандере државни празник? Кад се СССР распао, око 30 милиона Руса је остало ван границе Русије. И нигде Руси нису ишли да интервенишу. Заправо тад Русија још није ни постојала. Може се рећи да је Русија нестала са лица земље 1918. године, и поново се успоставила 2007. Да се разумемо, није мени жао што се Југославија распала, већ што се распала онако како то нама Србима не одговара. И још нешто, ако Русија нестане, ми нестајемо сасвим сигурно. Чак и у том рационалном моду, ми имамо разлог да навијамо за Русију. Али то наравно није једини разлог. Запад је зло. ОД Јасеновца, и Аушвица, па до Рампштајна.
Fetišizam?Zove se krstareća raketa. Na samu pomisao da će Ukrajinci dobiti takve rakete kreću pretnje o nuklearnom uništenju sveta. Što znači da su svesni da će ih obične krstareće rakete razbucati naširoko
Znaju oni koji trebaju da znaju. O hipersoničnom oružju se priča već decenijama, nije to ništa novo. A da li se zove lešnik ili zob, to je nebitno
Šta ti je to “suverena država”?Tebi se sve izmešalo ovde, pričamo o Ukrajini ti spominješ Irak i Aušvic... ccc
Dakle da se držimo teme, Ukajina je posle raspada SSSR postala samostalna suverena država i tu više Rusija nema šta da se petlja. Ok, uspeli su da otmu 20% teritorije, neka bude, donekle imaju prava na njih s obzirom da tu žive Rusi, ali na ostatak nemaju pravo. Tu su građani koji ne žele sa Rusijom. Lepo svako na svoju stranu i problem rešen.
Šta ti je to “suverena država”?