РАК одлучио: Сви Хрвати и Срби у БиХ су Усташе и Четници

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.www.enovosti.info/sr/btg...:/Svi/Hrvati/i/Srbi/u/BiH/su/Ustase/i/Cetnici

Хвала РАКу.
Не знам како ће на ово реаговати Хрвати?


РАК одлучио: Сви Хрвати и Срби у БиХ су Усташе и Четници
30.07.2009.


Невладина организација Croatia Libertas је добила писмену потврду од Регулатора за електронске медије наших најдубљих страхова: сви грађани које је напао осумњиченик за ратне злочине и данашњи посланик у Парламенту БиХ су - цитирам: "усташе и четници". Да штета буде још већа, РАК је јавно користио потпуно фалсификоване податке Сефера Халиловића о националној структури бошњачке Армије БиХ при чему од четири до пет Хрвата и Срба у главном штабу и оних који су укупно били заступљени у симболично броју Армије БиХ, изнијели проценте од 25 -30% Хрвата и Срба у овој искључиво муслиманској војсци која је статистички починила и највећи број злочина према анализи Хашког трибунала МКСЈ-а.

Слободни смо закључити како је ова агенција још једна у низу инструмената заштите, прикривања и заташкавања стравичних података и злочина које је починила тзв. Армија БиХ на својим подручјима које је контролисала. Такође, ова агенција у својој историји деловања увек је ишла у прилог прикривања и заташкавања кривичног дела хушкања и подстицања на извршење кривичног дела убистава почињених од стране бошњачких кругова. Подсјећамо само на случај убиства породице Анђелић и разних других које је институционално заташкала ова агенција у области електронских медија јер није санкционирала поједине случајеве у том периоду.
Оваквим понашањем институција државе БИХ подржава ширење језика мржње, међунационалне и међувјерске несношљивости и дозвољава да се на националној основи вријеђају и грађани бошњачке националности од стране хрватских генерала што представља кршење члана 163. КЗ и члана 28. - Нечињење спречавања извшења КЗ 163. - Подстицање на изазивање међунационалне мржње и нетрепљивости те најављујемо подизање кривичне пријаве у истом смислу.

Желимо подсјетити јавност како је директор РАК-а требао бити Хрват али је поново противзаконито и противуставна изабран Бошњак чиме је ова институција потпуно приватизована, исламизирана и потпуно изван свих оквира заштите људских права штитећи отворено и јавно осумњиченика за кривично дјело учињеног ратног злочина који се од недавно води против Сефера Халиловића пред Тужилаштво БИХ за КЗ ратних злочина у долини Неретве и централне Босне.

Канцеларија за информисање
Croatia Libertas

Следи: Допис РАК-а у цјелости, у потпису Хелена Мандић
Пријава РАК-у на емисију

---------- Forwarded message ----------
From: Helena Mandic
Date: 29.7.2009. 14:52
Subject: FW: FTV - Generali: Sefer Halilovic - 03.07. i 07. 07. 2009. (UP1: 02-07-344/09)
To: "lplockinic@gmail.com"
Cc: Azra Maslo , Amela Smajlovic
 
Zar nije Sefer oslobođen optužbi?

Uostalom, podaci nisu lažni. Na početku dok je on bio komandant uistinu je bilo 25% Hrvata i Srba u ABiH.

А где су били ???


Сефер Халиловић: Туђман каже: "Господине Халиловић, не можете ратовати у исто време против Срба и против Хрвата". Предсједник Изетбеговић стоји поред мене. Ја му кажем: "Господине предсједниче, ми не ратује против Срба и против Хрвата. Ми ратује против четника и против усташа "...(...)... Ми у оквиру Армије имамо преко 25% босанских Срба и босанских Хрвата, а унутар Главног штаба Армије РБиХ 21% Хрвата. Према томе, ми ратује против оног дијела ХВО-а који хоће да анектира део БиХ и прикључи га Хрватској. И сад је ту настала врло жестока расправа са Туђман и Шушка ...(...)...
 

Back
Top