Rak i BliZanci kako se slazu

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Ja sam blizanac,rodjena 21.05 a on 21.07 kako se slazu ovi znakovi
Ako cemo vjerovat u astrologiju blizanac i rak se jako dobro slazu.Kao partneri su perfektan par,u ljubavi kompletiraju jedan drugog,u sexu perfektan par.Rak je romanticar i sexi,odlican u ekonomiji,nije veliki potrosac,bogat u fantaziji,jako vijeran kao partner.Blizanac intelektualac voli da prica,mladelackog izgleda citav zivot,zivahan i radoznao. Ova dva znaka imaju razlicita misljenja,ali su intelektualno jaki.Mnogo im je fino i interesantno zajedno.Mnogi vas snatraju perfektnim parom,ali moje zvijezde kazu da u jako dugoj relaciji ima rizika za iritaciju.

Dobri u sex-u samo u odnosu RAk muskarac , zena blizanac,obrnuto ni to, ostalo niakako, pogotovo ako rak i li racica pozeli nesto ozbilniju vezu.Blizanac ko blizanac dvolican , nestabilan i to je to.Sve u svemu osim glavobolje i problema nista posebno ni za raka ni za blizanca.

Ja sam rak,a moj dechko blizanac i sada,...on jeste nestalan,hiperaktivan,ne moze da me saslusha do kraja nego nadje neki izgovor i ili ode ili izlupa sve po kuci,izdere se i okrivi mene za sve(~napad je najbolja odbrana~)!Posle se vrati i kaze..."ALI JA TEBE SAMO VOOOLIM!!!":)-i to se deeere ne bi li se iskupio...ja ga gledam i kako da mu ne progledam kroz prste kadznam da nije losha osoba,da je to samo maska i pravdanje te njegove "druge lichnosti"!Inache bolje smo se upoznali tek sada(a zivimo od pochetka veze zajedno,sami),jer kada je proshlo vreme i nastupile neke krize i sa moje i sa njegove strane,sad se preispitujemo kakvi smo upste kao par i u fazi smo sredjivanja veze...opstanka!Mozda sam i ja kriva sto sam previshe trazila da vishe razgovaramo o nekim stvarima,o nama i zovotu,a on to ne voli-nije navikao da pricha..samo da se zeza,da se uradi shta treba,ajmo 'vamo-ajmo tamo,zujanje i s njegove strane pricha je skracena na osnovne rechi nasheg Bukvara..:)Jednostavno kaze da su sve ostale stvari nebitne za prichu pa me i prekine nekad u pola,prevrne ochima i kaze da je "nebitno"...mozda sam sad ja tu dosadna?Mozda preterujem?Ali sama znam ko sam i shta sam i ni jedan blizanac me nece promeniti da ne kazem shta imam(makar to bio i monolog od 5 sati)!!:))
Ipak ja njega volim,zavolela sam ga na prvi pogled(iako mi on nije verovao),a on nije-kaze da se borio da me ne zavoli jer se plashi razocharenja...i na kraju-eto ti:)Sad u oboma ima ljubavi,ali i dalje traje nesigurnost da li cemo spasiti sto se moze ili da...Ja pokushavam da smirim njegove neke loshe strane,da mu dokazem da se neshto ne radi kako ON misli,a on mene sprechava da napravim neku glupost-kakvu samo rakovi mogu da urade:))Blizance strashno nervira rakova sloboda izrazavanja i ponashanja-mozda je to samo kod nas,ali ja necu prestati a budem iskrena i slobodna...ali u granicama(da me ne bi neko upucao):)Hvala Bogu shto mi je podznak strelac(a njegov je shkorpija)...pa ti vidi:))
...a ovo mi je prvi blizanac u zivotu koga znam..
Sto se sexa tiche...mislim da nikada necu doziveti ono shto sam sa njim dozivela,jednostavno vaznije mu je da sam ja srecna i da mene zadovolji,iako ja insistiram da oboje budemo zadovoljni(na sta se sad i navikao)...Sex sa njim...hmmm...pa nemam ja rechi za to,...to se ne zaboravlja!!
Nadam se da cemo uspeti i opstati,da cemo se izvuci iz trenutne krize,iako dugo traje...

:)ima toga jos...:)

moja drugarica je blizanac a njen bivsi decko i prvi decko rak.mislim da se ne slazu .on je opsednut njom bukvalno,nije joj dao da dise,pratio je u stopu.zaljubio se smrtno u nju sta znam sad,mada i njoj nije bilo skroz sve jedno.toliko.

Back