Stara sam 279 meseci, a poslednjeg se osećam življom nego ikada.
Iako nosim obuću broj 36, osećam se kao da mi je baš ceo svet pod nogama.
I premda sam visoka 1.63 santimetara, glava mi je visoko, visoko među oblacima.
Ptice mi se gnezde u kosi, a trepavice su mi pune zvezda.
I sve to zbog njega i njegovog poljupca, čarolije koja se desila četiri nedelje unazad od današnjeg datuma.
Još nikada mi srce nije tako ludo tuklo samo od pogleda na nekog, na nešto. Na njega.
Hvala nogama što su izdržale da me odnesu do njegovog zagrljaja kada sam ga videla.
Ne bi me čudilo da sam na samo korak od njega polomila vrat koliko su mi klecala kolena.
Bila sam na sedmom nebu kada me je nežno privio u zagrljaj, a onda stegao, izenada.
Taj pogled, miris i dodir, glas koji me miluje rečima, leptiriće koji su pošašaveli dok mi je obavijao ruku oko struka, neću zaboraviti nikada.
Kada me je poljubio, ja, koja sve ove godine izgubljena lutam na prstima između jave i sna, napokon, znala sam.
Ovde pripadam.
Nije važan opis mesta ni vremena, važno je samo sa kim.
A otkucaji moga srca šapuću: „Sa njim, sa njim, sa njim...“
Iako nosim obuću broj 36, osećam se kao da mi je baš ceo svet pod nogama.
I premda sam visoka 1.63 santimetara, glava mi je visoko, visoko među oblacima.
Ptice mi se gnezde u kosi, a trepavice su mi pune zvezda.
I sve to zbog njega i njegovog poljupca, čarolije koja se desila četiri nedelje unazad od današnjeg datuma.
Još nikada mi srce nije tako ludo tuklo samo od pogleda na nekog, na nešto. Na njega.
Hvala nogama što su izdržale da me odnesu do njegovog zagrljaja kada sam ga videla.
Ne bi me čudilo da sam na samo korak od njega polomila vrat koliko su mi klecala kolena.
Bila sam na sedmom nebu kada me je nežno privio u zagrljaj, a onda stegao, izenada.
Taj pogled, miris i dodir, glas koji me miluje rečima, leptiriće koji su pošašaveli dok mi je obavijao ruku oko struka, neću zaboraviti nikada.
Kada me je poljubio, ja, koja sve ove godine izgubljena lutam na prstima između jave i sna, napokon, znala sam.
Ovde pripadam.
Nije važan opis mesta ni vremena, važno je samo sa kim.
A otkucaji moga srca šapuću: „Sa njim, sa njim, sa njim...“