gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.558
Pa to ti je na akademiji veliki plus, al je na krstarici kao takvoj C1a ja reko..dobicu prelaznu na akademiji![]()
Pa to ti je na akademiji veliki plus, al je na krstarici kao takvoj C1a ja reko..dobicu prelaznu na akademiji![]()
Bitno je da ja nemam jbgimma izgradjen imunitet na te vitamine![]()
ej pa nije cenzurisano ima, ne moraš sa dva mimma izgradjen imunitet na te vitamine![]()
ej pa nije cenzurisano ima, ne moraš sa dva m
Pogrešio si brate, druželjubive, promiskuitetne i blagonaklone osobe idu u rajgde bi voleli jednog dana daleko bilo kad pokucate da odete?
ja to gledam nekako da su u raju sve smerne, one sto traze ljubav, milovanje po glavi
a u paklu one druzeljubive, promiskuitetne, blagonaklone..
isto vazi i za muskarce
za koju opciju glasa vas studio?
Golube nemoj da pijes ovako kasno vidis da ti stetiPogrešio si brate, druželjubive, promiskuitetne i blagonaklone osobe idu u raj
A iskompleksirani verski fanatici( smerni) i egocentrični moralisti (one sto traze ljubav, milovanje po glavi) - u pakao
A ti ćeš u raj sa Miroljubom Petrovićem je liGolube nemoj da pijes ovako kasno vidis da ti steti
Nadam seA ti ćeš u raj
Šta ćeš ako ne postojiNadam se
gde bi voleli jednog dana daleko bilo kad pokucate da odete?
ja to gledam nekako da su u raju sve smerne, one sto traze ljubav, milovanje po glavi
isto vazi i za muskarce
Ali meni treba da zovem mamu na viber.u paklu ti i ne treba..sve ide uzivo..to oni iz raja gledaju i... znas vec![]()
Pa da ne brine.jes pa da je isprepadas![]()
Glasamo za raj, ali ja cu cim odnesem tetki lek...studio montreal se odjavljuje...gde bi voleli jednog dana daleko bilo kad pokucate da odete?
isto vazi i za muskarce
ja bih rekla da sam te videla tamo, ali nisam bila sigurnaEj ne zezajte se, pakao ima dobar marketing, navuku te cuga ribe ovo ono a kad upadneš ono kazan. Bio, znam za jadac.
Kako si izašla?ja bih rekla da sam te videla tamo, ali nisam bila sigurna