Rage of Bahamut

stojan55

Početnik
Poruka
1
Da li igrate ovu igru?

Broj 1 top najuspješnijih aplikacija za android i iOS sa vise od 6.000 recenzija sa 5 zvjezdica! VISOKO zarazna, BESPLATNA igra trgovanja kartama koja vam omogucuje borbu protiv STVARNIH IGRACA. Rage of Bahamut je jedan iznenađujuće svjež CCG. Poprilično drži stvari interesatnim zbog promjene ocekivane forumule i sadrzi neke nevjerovatne pametne ideje.

Svatko ko je mlađi bio i igrao yu-gi-oh karte ce stvarno zavoliti ovu igru.
Jako je zarazna i dobra za ubiti vrijeme, pa se nadam da ce vam se igra svidjeti, ja ja igram vec 2 dana i lvl sam 23, u zadnjih tjedan dobila je preko 100000 korisnika, a u japanu ih je prije nego sto je prevedena na engleski imala preko 2 miliojona..

Na pocetku kad se registrujete(ime,mail,lozinka) ne treba confirm, treba da prodjete tutorial i na kraju tutoriala
ce vam trazit da ukucate referal code od prijatelja, ja na kraju mog tutorijala sam slucajno kliknuo next kad mi se to pojavilo i izgubio sam priliku da dobijem 100000 zlatnika
i 1 rare cartu, pa vas molim da ukucate posle tutoriajala ovaj kod: utu86569

kada ovo ukucate automatski dobijate 100000 zlatnika i 1 rare cartu, ovo nije nikakav scam ili varka ako mi ne vjerujete pogledajte na google ili se sami uvjerite u igri..

Moj nick u igri je : poskokk - za sva pitanja obratite mi se tamo

Prije nego sto krenete sa igrom, proguglajte malo na netu o njoj, jer trenutno se igra campgain( Holy War) da vam bude lakse za shvatit...

https://play.google.com/store/apps/...S5tb2JhZ2Uud3cuYTY5Mi5CYWhhbXV0X0FuZHJvaWQiXQ.. ----------------- LINK ZA MARKET

Back